Herbálnet

Herbálnet
Cégnév
Best Bangor Kft
Alapítás éve:
2005
Cím:
1077 Budapest, Dohány u. 38. (Nem átvételi pont)
Tel.:
06-1-800-9801
2.5
4
0
0
1
8
Bemutatkozás
Nyitvatartás:
8-20

Telefonszám:06703832244
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Herbálnet boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
30.8 %
0.0 %
0.0 %
7.7 %
61.5 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Sajnos igaz, hogy megbízhatatlan és nem egyenes a bolt.
Egy hónapja, okt. 26-án rendeltem tőlük, amit ugyan meg is kaptam, de egy termék helyett más érkezett. Ezt rögtön jeleztem feléjük telefonon (akkor egyszer sikerült őket elérni) és azt ígérték, hogy elküldik a hiányzó terméket én pedig a tévesen küldöttet visszajuttatom a szállítóval. Azóta sem kaptam meg, és se telefonon, se emai

 
Vásárlói vélemény

Megbízhatatlan bolt:
- sok termék csak csalinak van fent, nem beszerezhető
- hiányos csomagot fogsz kapni
- azt is csak nagyon sokára
- 0 kommunikáció
NE VÁSÁROLJ ITT! !!

 
Vásárlói vélemény

Megbízhatatlan bolt! Több mint egy hete rendeltem tőlük, de még csak visszaigazolás sem...
Sem emailben, sem telefonon nem elérhetők. Megrendeltem a terméket máshol!

 
Vásárlói vélemény

Megbizhatatlan üzlet. 15 nap utan érdeklődtem a rendelésem után, amire nem kaptam valaszt. Se a telefont nem vették fel, se a weboldalukon megadott felületen feltett kérdésemre nem valaszoltak. Emailben probalkoztam ujra par nap múlva majd mivel erre se kaptam valaszt beszereztem a terméket máshonnan, ami az idő szűkössége miatt nem volt egyszerű. Ezek utan lemondtam a rendelésem majd n

 
Vásárlói vélemény

A termékek egy része csak falból van (nálunk nincs a legolcsóbban) , rendelés esetén nem tudják beszerezni.
Nagyon lassúak, a végén nagy sokára hiányosan érkezett meg a csomag. Arra sem voltak képesek, hogy jelezzék, nem mindent sikerült beszerezni. A csomagban lyukas, sérült zacskójú termék is volt. Nem hiszem, hogy a szállítás alatt sérült meg. Senkinek nem ajánlom! !!

 
Vásárlói vélemény

Gyors és megbízható

 
Vásárlói vélemény

Már többször rendeltem tőlük. Eddig semmi problémám sem volt. (Igaz, nem számoltam, hogy hány nap után értesítenek). Küldték a levelet, mentem a Dohány utcába, fizettem. Ezután is rendelek.

 
Vásárlói vélemény

Én is hasonló problémákat tudok felvázolni, mint az előttem szólók: a rendelésemet az ígért 2-5 munkanapon belül nem sikerült kézhez kapnom, s értesítést sem kaptam, hogy késnek a szállítással.
Másik áruháztól rendeltem pénteken(teljesen más terméket) , s hétfőn már kezemben volt. Szerintem olyan egy jó szolgáltatás. Sajnos nem lett jó véleményem a boltról.

 
Vásárlói vélemény

Rendeltem náluk egy ecoffee cup-ot, mert itt volt a legolcsóbb. Vártam rá egy hónapot, mire felkerestem őket, hogy ugyan merre járhat a csomagom. Közölték, hogy , ,ja, töröljük a rendelését, mert ilyet biztos nem tudunk beszerezni".
Ha én nem keresem meg őket semmilyen tájékoztatást nem kapok arról, hogy nem lesz mit odatennem a fa alá, mert , ,mégsincs" az a termék, amit elvileg zökke

 
Vásárlói vélemény

Többször rendeltem már a bolttól, volt hogy problémamentesem szállították, de volt olyan is, hogy több tételt rendeltem és csak egy részét sikerült kiszállítani, többszöri megkeresésemre, 3 hét alatt... Legutóbbi (decemberi) rendelésemre a visszaigazoláson kívül semmi visszajelzést nem kaptam 1 hónap alatt. A telefon foglaltat jelez folyamatosan, az email-re nem válaszolnak. Karácsonyi a