Herbálnet

Herbálnet
Cégnév
Best Bangor Kft
Alapítás éve:
2005
Cím:
Tel.:
06-1-800-9801
2.5
2
0
0
1
3
Bemutatkozás
Nyitvatartás:
8-20

Telefonszám:06703832244
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Herbálnet boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Én is hasonló problémákat tudok felvázolni, mint az előttem szólók: a rendelésemet az ígért 2-5 munkanapon belül nem sikerült kézhez kapnom, s értesítést sem kaptam, hogy késnek a szállítással.
Másik áruháztól rendeltem pénteken(teljesen más terméket) , s hétfőn már kezemben volt. Szerintem olyan egy jó szolgáltatás. Sajnos nem lett jó véleményem a boltról.

 

Rendeltem náluk egy ecoffee cup-ot, mert itt volt a legolcsóbb. Vártam rá egy hónapot, mire felkerestem őket, hogy ugyan merre járhat a csomagom. Közölték, hogy , ,ja, töröljük a rendelését, mert ilyet biztos nem tudunk beszerezni".
Ha én nem keresem meg őket semmilyen tájékoztatást nem kapok arról, hogy nem lesz mit odatennem a fa alá, mert , ,mégsincs" az a termék, amit elvileg zökke

 

Többször rendeltem már a bolttól, volt hogy problémamentesem szállították, de volt olyan is, hogy több tételt rendeltem és csak egy részét sikerült kiszállítani, többszöri megkeresésemre, 3 hét alatt... Legutóbbi (decemberi) rendelésemre a visszaigazoláson kívül semmi visszajelzést nem kaptam 1 hónap alatt. A telefon foglaltat jelez folyamatosan, az email-re nem válaszolnak. Karácsonyi a

 

Gyakran rendeltem innen, itt vannak a legjobb árak. Mindig a személyes átvételt választottam, kpvel és soha semmi bajom nem volt. Ha nem tudtam 5 napon belül átvenni írtam nekik emailt, hogy meddig őrizzék a számomra illetve ők is érdeklődtek, hogy megyek-e. Nagyon elégedett vagyok velük.

 

Első rendelésem : szerda délután rendeltem(febr. 22-én) ,péntek délelőtt(febr. 24-én) ma megkaptam a terméket!

 

Összességében még nem volt ilyen problémás rendelésem. Egy több tételből álló csomagot rendeltem és bankkártyával fizettem is. A szállítási idő 2-5 munkanap a weboldaluk szerint. A rendelés leadása után 4 munkanappal kaptam egy e-mailt, hogy nem tudnak 1db terméket berendelni, így is igénylem-e a csomagot? Szükségem volt a többire is ezért kértem (már bánom) !! ! Közben eltelt pár nap és

 
Üzletek

Átvételi pontok

Herbálnet(átvételi pont)
Cím: 1077 Budapest, Dohány u. 38.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06-1-800-9801
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
HERBÁLNET
1077 Budapest, Dohány u. 38.