Happyhairshop.hu

Happyhairshop.hu
Cégnév
ANZEN, s.r.o.
Alapítás éve:
2002
Cím:
94901 Nitra, Jelenecká 61 (Nem átvételi pont)
Tel.:
06705851212
4.5
34
3
1
1
6
Bemutatkozás
A HappyHairShop egy egyedülálló internetes áruház, amely a rendkívül népszerű HappyHair virtuális fodrászat része. A HappyHair oldal 2008-ban jött létre és több mint 2.000.000 felhasználót szólított meg szerte a világon. A HappyHair Shop egyedisége az interaktivitásban és főként abban rejlik, hogy termékeinket saját fényképén előre kipróbálhatja
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Happyhairshop.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
75.6 %
6.7 %
2.2 %
2.2 %
13.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

A termék minőségével nem volt probléma.. Az hogy 2 nap helyett 2 hetet vártam, előfordul.. Viszont ahogy az ügyintéző hölgy gyönyörűen félre vezeti és ezzel megkárosítja a vevőt, az felháborító! !! !! A probléma megoldás helyett pedig csak annyit mond hogy meg vam kötve a keze.. Kár hogy a szája nem volt megkötve amikor felvette a telefont és "útba igazított"... Elmondása szerint az egye

 
Vásárlói vélemény

Csalók, ha reklamálsz, nem reagálnak és kritikán aluli "minőségű" póthajat küldenek egy vagyonért.

 

Happyhairshop.hu (9 hónapja)

Kedves ertekelo, minden e-mailre es telefonhivasodra valaszoltunk, a csatos pothajak minosegere eddig nem volt negativ visszajelzesunk, ha valaki nem volt elegedett a szinnel vagy a haj hosszaval gond nelkul kicsereltuk esetleg visszautaltuk a penzt, ha az eredeti allapotban ahogy a reklamaciorol valo tudnivalok es uzleti feltetelek kozott szereplo felteleknek megfelelt a pothaj allapotba. Ami az On reklamaciojat illeti nem ismertuk el abbol az okbol kifolyolag, hogy nem felelt meg a pothaj allapota ezen felteteleknek mivel a pothajat hajapolasi kozmetikumok hasznalata utan szerette volna reklamalni. Mindezekre a feltelekre figyelmeztettuk, es a mi reszunkrol minden korrektul jatszodott le.

Vásárlói vélemény

Szerintem a legjobb wshop, gyönyörű lencsék vannak, nagyon kedvesek , segítőkészek a munkatársak, főleg velem, mert folyton elloserkedek kb. mindent...

 
Vásárlói vélemény

Eszméletlen jók a kontaklencsék, már legalább 15 db van és sikert arattak

 
Vásárlói vélemény

2 alkalommal rendeltem szintetikus copfot. Mindkét alkalommal 2 2 db-ot mert tudom hogy ezek rövid eletuek (kB 1 honap) és drága a szállítási költség.
A kroki csatos egyenes barna elég kevés haj pedig elvileg 160 gramm. Csattal együtt sincs annyi így elég csalódás mert a saját hajam elég dús és elég viccesen néz ki a lelógó 10 szál copf. 3790 ft/db plusz szállítás! !!
Kapott meg eg

 
Vásárlói vélemény

Maximálisan elégedett vagyok és természetesen vásárolni is fogok! Köszönöm! !

 
Vásárlói vélemény

Sötétre szememre rendeltem színes kontaklencsét. Gyönyörűen természetesen fed. Hosszas keresgélés után meg találtam az igazit. Nagyon szép lencsék vannak.

 
Vásárlói vélemény

Kitűnő ügyfélszolgálat, gyors ügyintézés, kitűnő ár/érték arány.
Egy kis kavarodás volt a kiszállításkor, de futár nagyon rugalmas, udvarias volt, a megrendelt termék így is időben érkezett.
A kontaktlencse amit rendeltem (dioptriás, színes lencse) kitűnő. Nem pontosan olyan, mint a képen, de ez magától értetődő, a természetes szemszín alapján kicsit eltérő lehet. Én maximálisan meg

 
Vásárlói vélemény

Mindent megkaptam rövid időn belül. Termékkel elégedett vagyok, nagyon jó minőségűek. Máskor is fogok még rendelni tőlük. : )

 
Vásárlói vélemény

Minden megkaptam rövid időn belül. Termékkel elégedett vagyok. Köszönöm.