Happyhairshop.hu

Happyhairshop.hu
Cégnév
Eureco s.r.o.
Alapítás éve:
2002
Tel.:
06-1-7008-426
4.5
31
2
1
1
4
Bemutatkozás
A HappyHairShop egy egyedülálló internetes áruház, amely a rendkívül népszerű HappyHair virtuális fodrászat része. A HappyHair oldal 2008-ban jött létre és több mint 2.000.000 felhasználót szólított meg szerte a világon. A HappyHair Shop egyedisége az interaktivitásban és főként abban rejlik, hogy termékeinket saját fényképén előre kipróbálhatja
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Happyhairshop.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
79.5 %
5.1 %
2.6 %
2.6 %
10.3 %
Összes vélemény

Sötétre szememre rendeltem színes kontaklencsét. Gyönyörűen természetesen fed. Hosszas keresgélés után meg találtam az igazit. Nagyon szép lencsék vannak.

 

Kitűnő ügyfélszolgálat, gyors ügyintézés, kitűnő ár/érték arány.
Egy kis kavarodás volt a kiszállításkor, de futár nagyon rugalmas, udvarias volt, a megrendelt termék így is időben érkezett.
A kontaktlencse amit rendeltem (dioptriás, színes lencse) kitűnő. Nem pontosan olyan, mint a képen, de ez magától értetődő, a természetes szemszín alapján kicsit eltérő lehet. Én maximálisan meg

 

Mindent megkaptam rövid időn belül. Termékkel elégedett vagyok, nagyon jó minőségűek. Máskor is fogok még rendelni tőlük. : )

 

Minden megkaptam rövid időn belül. Termékkel elégedett vagyok. Köszönöm.

 

Elégedett vagyok, hamar, pontosan érkezett a csomag! ! Azt kaptam amit rendeltem !

 

Sajnálatos modón nem azt a szinű lencsét kaptam amit rendeltem illetve köszönö viszonyban sincs ez az egész ... elég drága tanuló pénznek ! !

Soha nem rendelek az oldalról! !

igen hamar kiérkezik a termék de mi értelme ha nem azt kapja az ember amit szeretett volna.

Egy pórul járt vásárló : (

 

Gyors , segítőkészek és minden tokéletes! Rendben volt minden.

 

Minden rendben volt. Máskor is szívesen vásárolok tőlük. : -)

 

Első és utolsó rendelesem innen! Nem a kért árut kaptam és az is bontott volt

 

Két terméket rendeltem. A színes lencse köszönő viszonyban sincs a honlapon látható képpel, borzalmas! !! A rezgő tárolónak olyan hangja van, hogy féltem átjön a szomszéd és feljelent csendháborításért. Azonnal megírtam problémáimat a honlapjukon található kapcsolat szövegmezőben, de semmi reakció nem volt rá. Miután írtam egy reklamáló e-mailt, a következő választ kaptam:
"koszonjuk e

 
^