Hangszerdiszkont.hu

Hangszerdiszkont.hu
Cégnév
Hangszerdiszkont.hu Kft.
Cím:
Tel.:
+36 20 260 4572
5
37
1
0
0
0
Bemutatkozás
A hangszerdiszkont.hu kft magyarország egyik leglátogatottabb hangszer-, és webráruháza, több mint 10.000 regisztrált taggal, napi átlag 12.000 egyedi látogatóval, és több ezer elégedett vásárlóval!
300 m2-es győri üzletünk, hatalmas árukészlettel és kipróbálási lehetőséggel vár minden hangszerfant!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Hangszerdiszkont.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
97.4 %
2.6 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
Összes vélemény

Szerintem nagyon jó árak, precíz leírás, gyors kiszolgálás. Megbízható, korrekt. Soha semmi problémám nem volt velük eddig, többször rendeltem már tőlük.

 

Most rendeltem tőlük először és nem csalódtam a választásban. Mindenkinek csak is ajánlani tudom. A Kiszállítás pontos és gyors volt. Legközelebb is ha vásárolni szeretnék tőlük fogok.

 

Gyors és korrekt! Csak ajánlani tudom!

 

Nagyon gyors és korrekt! csak ajánlani tudom

 

Korrekt árak, korrekt hozzáállás a vásárlókhoz

 

Gyors, pontos, a futár is kedves, tiszteletteljes, a szállítás tökéletes, rá is volt ragasztva a törékeny matrica. Audio-Technica fejhallgatót vettem, minden rendben volt vele. A hangszerdiszkont-győr-t csak ajánéani tudom. Már előre értesítettek pontosan hány óra körül érkezik a futár.

 

Tökéletes vevő centrikus kiszolgálás, nagyon elégedett vagyok, csak ajánlani tudom mindenkinek aki hangszert szeretne vásárolni. Mindent köszönök még egyszer! !!

 

Nagyon korrekt áruház, a megrendelt termék útját e-mailben jelzik (fizetés, szállítási idő). Szállítási időtartam rövid, pontos. Maximálisan elégedett vagyok.

 

A postai úton rendelt terméket gyorsan megkaptam, nagyon jól működik. Azonban a csomagolás lehetett volna jobb is, mert féluton valaki megkukucskálta, mit is kapok... Szerencsére nem nyúltak bele a csomagba. Sajnos a honlapon közölt garanciaidő a termékről csalódás volt, annak csak a fele járt (2 év helyett 1 év) , de kérdésemre gyorsan felelve válaszoltak és a honlapot rendbe tették.

 

Bár minden rendelést így bonyolítana a többi üzlet is!
Példamutató! Maximálisan elégedett vagyok, a kapott termék gondosan becsomagolva, a megrendeléstől számítva két napon belül megérkezett! : )

 
Üzletek

Üzletek

Hangszerdiszkont.hu(hagyományos bolt)
Cím: 9024 Győr, Bartók Béla u. 1.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36 20 260 4572
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
HANGSZERDISZKONT.HU
9024 Győr, Bartók Béla u. 1.
^