Hangszerdiszkont.hu

Hangszerdiszkont.hu
Cégnév
Hangszerdiszkont.hu Kft.
Cím:
Tel.:
+36 20 260 4572
5
30
1
0
0
0
Bemutatkozás
A hangszerdiszkont.hu kft magyarország egyik leglátogatottabb hangszer-, és webráruháza, több mint 10.000 regisztrált taggal, napi átlag 12.000 egyedi látogatóval, és több ezer elégedett vásárlóval!
300 m2-es győri üzletünk, hatalmas árukészlettel és kipróbálási lehetőséggel vár minden hangszerfant!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Hangszerdiszkont.hu boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
96.8 %
3.2 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
Összes vélemény

Nagyon korrekt áruház, a megrendelt termék útját e-mailben jelzik (fizetés, szállítási idő). Szállítási időtartam rövid, pontos. Maximálisan elégedett vagyok.

 

A postai úton rendelt terméket gyorsan megkaptam, nagyon jól működik. Azonban a csomagolás lehetett volna jobb is, mert féluton valaki megkukucskálta, mit is kapok... Szerencsére nem nyúltak bele a csomagba. Sajnos a honlapon közölt garanciaidő a termékről csalódás volt, annak csak a fele járt (2 év helyett 1 év) , de kérdésemre gyorsan felelve válaszoltak és a honlapot rendbe tették.

 

Bár minden rendelést így bonyolítana a többi üzlet is!
Példamutató! Maximálisan elégedett vagyok, a kapott termék gondosan becsomagolva, a megrendeléstől számítva két napon belül megérkezett! : )

 

Ha hangszer, akkor csakis ezt a céget választom következőleg is!
Más helyen csak raktárkészleten sem volt a termék, így csak jövőheti szállítással tudták volna teljesíteni a rendelésemet, itt viszont rendelést követően (ami ünnepnapon történt) másnap már fel is adták a terméket a futásszolgálatnak.
Azt a terméket kaptam amit kértem, az általuk kínált áron olcsóbbat se találtam, felme

 

Nagyon elégedett vagyok a bolttal. Minden problémát megoldottak. Gyors, pontos, megbízható.
Kommunikatívak, azaz lehet őket hívni, sőt vissza is hívnak, és minden kérdésre válaszolnak, amire csak tudnak, sőt az email levelekre is válaszolnak igen gyorsan.
Csak ajánlani tudom Őket!

 

Gyors, pontos, megbizható, kommunikativ, sallangmentes ügyintézés.
Bár ilyen lenne mindenhol! ű
: )

 

A megrendelt árú időben, rendben megérkezett. Személyes átvétellel kértem, az eledó kedves, segítőkész volt. Csak ajánlani tudom a boltot

 

Kedden megrendeltem szerdán megkaptam az árut. Sima ügy volt.

 

Kiváló. Minden hangszerrel kapcsolatos dolognak az árát itt nézem meg előbb és legtöbbször a Thomann-ál is jobb. 14-én reggel visszaigazolt megrendelésemet 15-én 12: 20-kor átvettem amibe a Budapestre való szállítás is beleértendő. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 

Először is egy RH Sound UM900USB mikrofont akartam venni, de felhívtak, hogy ebből csak a következő hétre lenne és ajánlottak egy Lewitz C100USB kondenzátoros stúdiómikrofont. Elmondták a termék tulajdonságait és hogy még ezzel jobban is járnék, amit kérdeztem azt meg is válaszolták készségesen és korrektül mindezt szakmai értelemmel. A termékkel 100% elégedett vagyok és a kiszolgálással

 
Üzletek

Üzletek

Hangszerdiszkont.hu(hagyományos bolt)
Cím: 9024 Győr, Bartók Béla u. 1.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36 20 260 4572
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
HANGSZERDISZKONT.HU
9024 Győr, Bartók Béla u. 1.
^