Hajteremtő

Hajteremtő
Cégnév
Nagy Marina ev
Alapítás éve:
2019
Cím:
3950 Sárospatak, Rákóczi út 36. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36301753934
Bemutatkozás
A Hajteremtő Webáruházat azért hoztuk létre, hogy egy helyre gyűjtsük a lehető legtöbb hajhullás elleni terméket. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

Egyre többen panaszkodnak, hajhullásra, hajvesztésre, különböző okok miatt, stressz, nem megfelelő étkezés, környezetszennyezés, betegség, terhesség, stb.. Célunk segíteni minden vásárlónknak megtalálni a számára legmegfelelőbb terméket, amellyel csökkentheti/megszüntetheti hajhullását és sűrűbb, dúsabb, vastagabb hajra tehet szert.

Termékkínálatunkban többek közt samponok, kondicionálók, balzsamok, hajszeszek, ampullák és étrendkiegészítők, vitaminok találhatóak, kifejezetten hajhullásra! Néhány termék szinte csak nálunk kapható.

Mindent megtettünk, megteszünk, hogy olyan termékek is kerüljenek a webáruházunkba, melyek nehezen hozzáférhetőek, leginkább professzionális illetve prémium termékek.

Csomagajánlataink szintén a tájékozódást segítik a hajhullás elleni szerek világában, azáltal, hogy teljes, komplex kezelést kínálnak, anélkül, hogy külön-külön kellene a megfelelő termékeket összeválogatni.

A Hajteremtő Webáruház csapatában több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező fodrászok és hajgyógyászatot végzett szakember is vásárlóink rendelkezésére áll, akik készséggel válaszolnak felmerülő kérdéseikre.

Vásároljon nálunk, ahol a legtöbb terméket találja meg hajhullásra!Szeretettel, HAJrá:

A Hajteremtő Webáruház (A hajhullás specialista) Csapata
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Hajteremtő boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése