Hajpatika Fodrászkellék

Hajpatika Fodrászkellék
Cégnév
Tradegap Kft.
Alapítás éve:
2000
Cím:
1113 Budapest, Edömér u. 2 (Hagyományos bolt)
Tel.:
+36 70 940 6419
3
2
0
0
0
2
Bemutatkozás
Nyitvatartásunk: H-P: 9-18 h
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Hajpatika Fodrászkellék boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

fodrásztáskát rendeltem. A kiszállítás nagyon gyors. Az áru tökéletes.

 
Vásárlói vélemény

Rendeltem egy wahl magic clip tipusu hajnyirot aminek vezetofesuje torotten erkezett! Kezhezvetelt kovetoen jeleztem irasban es telefonon is a ceg fele csak hitegetnek hogy kicserelik! Egy het alatt nem sikerult postazni egy toldofesut! Teljesmertekben elegedetlen vagyok a ceggel, aki fodraszokat lat el tudni kene hogy milyen problemat okoz ha nincs meg a megfelelo eszkoz es annak megfel

 

Hajpatika Fodrászkellék (2 éve)

Kedves Kiss Péter úr!
Megértjük, hogy ránk mérges, de ebben a folyamatban mi nem vagyunk vétkesek. Nem a mi hibánk, hogy eltört a toldófésű és arról sem tehetünk, hogy a beszállítónk kifogyott a toldófésűből.
A dobozban lévő toldófésű a szállítás során sérült meg. A futárszolgálat nem vállalta a töréskárért az anyagi felelősséget, de mi megígértük, hogy díjmentesen küldünk Önnek egyet ingyenes szállítással.
Mivel külön toldófésűket nem forgalmazunk, csak komplett gépeket, berendeltük a beszállítónktól a toldófésűt. Sajnos nem volt nekik készleten.
Amint megkapjuk a toldófésűt, küldjük Önnek.
Üdvözlettel,
hajpatika.hu

Vásárlói vélemény

Moser ChrominiPro készüléket rendeltem a boltból. A csomag gyorsan megérkezett.

A termék kibontásakor vettem észre, hogy az összes alkatrész összevissza volt a dobozban, a töltő karcos volt. Nem tudtam egyértelműen megállapítani, hogy kipróbált és visszavett, vagy új készüléket kaptam. Úgy döntöttem, megtartom.

Arcom egyik felén lévő borostanyírásnál tovább nem jutottam, a termék

 

Hajpatika Fodrászkellék (2 éve)

Kedves István, Tájékoztattuk a lehetőségekről, a termékcseréről és a garanciális javításról is. Arra kérjük, hogy valótlanságokat ne állítson és cégünket ne tüntesse fel rossz hírben. Kb. egy hetes levelezésünk van Önnel az esetről. Minden egyes levélváltáskor újabb és újabb probléma jutott az eszébe a termékkel illetve a rendeléssel, továbbá a jogaival kapcsolatban. Minden egyes felmerülő problémájára válaszoltunk. Meglepve olvastuk, hogy most eszébe jutott egy újabb hiba. Azt, hogy a "A termék kibontásakor vettem észre, hogy az összes alkatrész összevissza volt a dobozban, a töltő karcos volt." Eddig még nem írta. A vásárló jogai sajnos nem egyeznek meg azzal, hogy tetszőlegesen bármit lehet írni, ami a vevő eszébe kit. Köszönjük a megértését. Hajpatika.hu

Vásárlói vélemény

Gyönyörű az üzlet és nagyon kedves az eladó. Szívesen jövök ide máskor is!

 

Hajpatika Fodrászkellék (2 éve)

Kedves Tünde! Köszönjük véleményét! Üdvözlettel, Hajpatika.hu

Üzletek

Üzletek

Hajpatika Fodrászkellék(hagyományos bolt)
Cím: 1113 Budapest, Edömér u. 2
Telefon: +36 70 940 6419