gyógyszersziget.hu

gyógyszersziget.hu
Cégnév
SzigetPharma Gyógyszertár Kft.
Alapítás éve:
2003
Cím:
2021 Tahitótfalu, Hősök tere 6. (Átvételi pont)
Tel.:
0626889103
Fax:
0626889103
Bemutatkozás
Gyógyszertárunk a Dunakanyar szívében, Tahitótfaluban található 100% magyar, családi tulajdonban és családi működtetéssel.

Patikánk saját laboratóriumában széleskörű gyógyszerkészítés van, készítünk többek között kenőcsöket, szemcseppeket, kúpokat, gyermek gyógyszereket, kanalas gyógyszereket is. Gyógyszertárunkban megtalálhatóak továbbá saját receptúra alapján előállított natúrkozmetikumaink is, mint például hidratáló arc-és kézkrémek, zsírpótló krémek, testápolók, hajmosók, arclemosók, radírok, különböző bőrpuhító és védő krémek, babaápolással kapcsolatos krémek, kenőcsök.

W E B S H O P

Gyógyszertárunk online térbe való kimozdulását a törzsvásárlóink ihlették: megláttuk az erre vonatkozó hiányt az elmúlt időszakban és elhatároztuk, hogy mi is tenni akarunk: elkezdtük a gyógyszer házhozszállítást a teljes Dunakanyarban, a COVID-járványos időszakban. Tettük ezt főleg azokért, akik nem tudtak (karantén vagy betegség miatt), vagy nem mertek otthonról kimozdulni. Ezt követően, körülbelül egy évvel házhozszállítási szolgáltatásunk bevezetése után, kezdeményezésünk most már országos kiszállítássá és webshoppá nőtte ki magát.

G Y Ó G Y S Z E R É S Z I T A N Á C S A D Á S U N k

Webshopunk egyediségét a személyre szóló Egészségügyi Tanácsadás adja, mely során Kérdezőinknek, Vásárlóinknak lehetőségük van közvetlen kapcsolatba lépniük velünk, és személyesen szakembereinknek feltenni kérdéseiket.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) gyógyszersziget.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Üzletek

Átvételi pontok

gyógyszersziget.hu(átvételi pont)
Cím: 2021 Tahitótfalu, Hősök tere 6.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 0626889103
Fax: 0626889103
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
GYÓGYSZERSZIGET.HU
2021 Tahitótfalu, Hősök tere 6.