Gyógynet Kft.

Gyógynet Kft.
Cégnév
Gyógynet Kft.
Alapítás éve:
2013
Cím:
5925 Gerendás, Jókai utca 7. (Nem átvételi pont)
Tel.:
0630/446-2104
4
1
0
1
0
0
Bemutatkozás
Cégfilozófiánk:

Vállalkozásunk célja, hogy vásárlási és tájékozódási lehetőséget biztosítsunk termékeink vonatkozásában. Természetesen ez a forma nem lehet teljes, minden igényt kiszolgáló megoldás, ezért vevőszolgálatunk készségesen áll rendelkezésére e-mailben vagy telefonon. Célkitűzésünk, hogy a jelenlegi, silány és olcsó műszaki portékákkal felhígult piacon továbbra is életben tartsuk a megbízható, értékes termékeket igénylő vásárlók számára a megfelelő kiszolgálást. Termékkínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nálunk vásárlók műszaki ismeretek nélkül se választhassanak rosszul, hiszen nálunk gyenge minőségű árucikk nem található.

Megrendelésein felül várjuk kérdéseit, észrevételeit, javaslatait, esetleges kritikáit, hogy szolgáltatásainkat még jobban az Önök igényeihez igazíthassuk. Segítse szolgáltatásunk színvonalának növelését, forduljon hozzánk bizalommal.

Reméljük bemutatkozásunkkal sikerült megnyerni bizalmát.

Jó egészséget Kíván!

A Gyógynet Kft. csapata
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Gyógynet Kft. boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Gyorsan, pontosan és nagyon kellemes árakon dolgoznak, másfél nap alatt megkaptam a rendelésemet. Több terméket rendeltem, náluk mindent megtaláltam amire szükségem volt. Honlapjuk világos, és letisztult.

 

Jók az árak, a rendelést nagyon gyorsan teljesítették, csak a GLS késett 1 napot az ígérthez képest, és nem vették figyelembe, hogy a közleményben külön kértem, hogy 15 óra után tudom átvenni a csomagot, ehelyett délben érkezett meg a csomag...