Gumirendeles.eu

Gumirendeles.eu
Cégnév
Gumirendeles.eu
Alapítás éve:
2010
Cím:
1085 Budapest, József körút 69 (Nem átvételi pont)
Tel.:
06307494116
3.5
16
3
0
1
11
Bemutatkozás
Válasszon óriási kínálatunkból! Hihetetlenül jó árak, 4db gumiabroncs rendelése esetén 2.500 Ft-ért küldjük Futárszolgálattal!
Szállítási idő: 1-4 munkanap, raktárkészlettől függően. Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség, minden gumiabroncsra felszerelési garancia, és visszavásárlási garancia van.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Gumirendeles.eu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
51.6 %
9.7 %
0.0 %
3.2 %
35.5 %
Összes vélemény

A véleményem 3 fő szempont miatt 5 csillaga olcsó, gyors, rendelés visszaigazolás rendben zajlott . Köszönöm , Tiszteletem : Janos

 

Megrendeltem tőlük a gumiabroncsokat és semmilyen értesítést nem kaptam!
Telefonon kerestem meg őket hogy mégis mi a helyzet a rendelésemmel!
Segítőkészen elmagyarázták hogy mi lehet a probléma: a levelezőrendszer eldugta a SPAM mappába az üzeneteiket!
A probléma így megoldódott és két nap múlva már meg is kaptam a gumiabroncsokat!

 

Nagyon meg vagyok elégedve a rendelésemmel minden rendben volt tip top, picobello. Időben megkaptam a rendelésemet azaz már másnap. Hihetetlen jó áron voltak az abroncsok a konkurenciához képest itt csak 3200ft volt a 4 abroncsra szállítása. A DOT azaz a gyártási év, hét az idei volt. Nagyon meg vagyok elégedve legközelebb is a gumirendelés. eu-tól fogok rendelni! Üdv Bence

 

A sok negatív értékelés ellenére úgy döntöttem az ár miatt, ettől a szolgáltatótól szeretnék vásárolni nyári gumiabroncsot. (Mi bajom lehet? ) Látván, hogy mindenkinek hasonlók a problémái a rendelések folyamán, rendelés előtt telefonon megkérdeztem van e az általam kiválasztott, a szolgáltató által meghirdetett termékből készleten. Magabiztos határozott választ kaptam a kérdésemre 11db

 

Én csak pozitívat tudok felhozni. Többször is rendeltem tőlük, és nem volt felakadás. Ha kérdésem volt segítőkészen álltak hozzám. Ha probléma volt bármivel kapcsolatban, akkor tájékoztattak róla.
Olcsó és nagyon jó minőségű abroncsokat árulnak.

Ment az 5 csillag.

 

5 napja rendeltem meg a gumikat, azóta semmilyen visszajelzés nem jött tőlük. Telefon ki sem cseng, lúzerek! !! Senki ne rendeljen tőlük!

 

Gumirendeles.eu (3 hónapja)

A rendszer szerint ezzel a megrendelés számmal a megrendeléstől számítva 5 munka nappal feladtuk a megrendelt gumikat, amit át is vett a futárszolgálattól. Mindezek mellett e-mail-ben értesítettük a szállítási időről, és a feladásról is a megrendelőt. Tehát ez a megrendelés teljesült!

Náluk volt a legolcsóbb a gumi, futár picit késett a kiszállítással. Rossz méretet rendeltem de kedvesek voltak és kicserélték.

 

Gumirendeles.eu (3 hónapja)

Örülünk hogy elégedettvolt :)

Teljesítenek. De lassan (1 hetes késéssel, elégtelen csomagolás). Jó 1 éves gumi. A honlapon esetenként hibás információ, amit emailban azonnal pontosítanak. És a számlát külön kérni kell.

 

Gumirendeles.eu (3 hónapja)

A számlát nem kell külön kérni, minden esetben küldjük a megrendeléshez. Hivatalosan az 1 éves gumi is teljesen újnak számít, minden boltban előfordul, hogy a gumiabroncsok dot száma nem 1 hónapos, hanem kicsit több. Ettől még teljesen új, hibátlan gumiabroncsokat küldünk minden megrendelőnknek.

Csalódás a leírtakhoz képest

 

Szombaton rendeltem és már hétfőn ki is szállították. Jött a futár késő délutáni órákban ahogy azt megrendeléskor a megjegyzésben kértem. Kifizettem átvettem. Majd amint a sötét utcáról bevittem a gumikat láttam, hogy nem azt hozták amit rendeltem 91V helyett 91H-t szállítottak. Amikor hívtam a futárt, hogy baj van jöjjön vissza. Azt mondta, hogy írjak nekik e-mailt és majd utána cseréli

 

Gumirendeles.eu (3 hónapja)

A 91H gumiabroncs tévesen lett kiküldve, természetesen kicseréltük a megrendelőnek, teljesen ingyenese, hiszen mi tévedtünk. Telefonon el lehet érni ügyfélszolgálatunkat.