gumilog.hu

gumilog.hu
Cégnév
Gumilog Kft.
Alapítás éve:
2010
Cím:
4371 Nyírlugos, Zrínyi Ilona utca 3. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 30 480-5504
2.5
2
1
0
0
5
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) gumilog.hu boltról!

1
         
2
3
4
Összes vélemény

6 nap után értesitettek hogy már nincs az általam rendelt gumi. Érdekes modon a honlapukon jelenleg is van raktáron, igaz most már 3000Ft-tal drágábban. Ennyit a korrektségükről.

 

Bár a vásárlás meghiúsult én ellenkezően vélekedek a boltról, mint az előző értékelők! Kérésemre rövid időn belül elküldték a kérdéses gumiabroncsok DOT számát (amit mások egyébként nem nagyon szoktak) , majd miután igazából saját hibámból meghiúsult a megrendelés még kb. ők kértek elnézést amikor felhívtak telefonon.

 

Megrendeltem, majd szólnak, hogy bocs de nincs is nekik, holott több db is van a rendszerük szerint! !

 

Az értékelések elolvasása után kellemes csalódás volt a vásárlás. Mivel úgyis felszerelve szerettem volna gumikat, ezért gondoltam, hogy a telephely közelsége és a jelentősen olcsóbb ár, megér egy próbát. A gumikat hétfőn megrendeltem és szerdán tudtam felszereltetni. Átlag alatti áron, profin szerelnek, nem zug-műhely. A hölgy szerintem az ügyfélszolgálaton nagyon kedves, még ajándék sz

 

Megrendeltem 4db gumiabroncsot személyes átvétellel. Azt mondták pénteken át lehet venni. Többször hívtam a , ,kedves" kolegáikat mire kiderűlt, hogy fölöslegesen vártam mivel nincs is a megrendelt gumi. Felháborító az ügyfélszolgálatos hozzá állása a vevőkhöz és semmirevaló a bolt.

 

László vagyok.
Megrendeltem két darab gumiabroncsot a cégtől, egy adott típusból. Küldtek helyette azonos márka más típust (futárral)..........
Kérdeztem EZ MI? Mire mondták.. A KÉP CSAK(! ) ILLUSZTRÁCIÓ! !! !! !! !! !! ! MI VAN? ?? ?? Hozzáteszem mikor a a kedvesnek nem mondható hölgy a saját szemével látta , hogy a kiküldött gumi és a Weben látható nem egyezik, akkor közölte

 

A megrendelést követő automatikus választ leszámítva HAT napon át semmilyen értesítést sem telefonon sem e-mailben nem kaptam a bolttól. Telefonos érdeklődésemre, egy meglehetősen alpári stílusú úr közölte, hogy "mit aggódom, 5-6 nap múlva majd küldik a gumit. A rendelést ezután lemondtam.
Aki jót akar magának, kerülje ezt a boltot.

 

Kitűnő webáruház, könnyen kezelhető mégis látványos felület. A szokásos áruházakhoz képest jóval több információ a termékről.
Rendelés leadás egyszerű. Volt egy módosításom a rendelés után, arra gyorsan és pontosan reagáltak e-mailben.
Szállítás, átadás gyors és pontos.

 
Üzletek

Üzletek

Gumilog Kft.(hagyományos bolt)
Cím: 1238 Budapest, Helsinki út 124-126
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36302814420
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 17:00
kedd 08:00 - 17:00
szerda 08:00 - 17:00
csütörtök 08:00 - 17:00
péntek 08:00 - 17:00
szombat 08:00 - 12:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
GUMILOG KFT.
1238 Budapest, Helsinki út 124-126
^