GumiDot

GumiDot
Alapítás éve:
2015
4.5
7
0
0
0
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Posta
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) GumiDot boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Üdvözlet mindenkinek! 4db. téli gumit rendeltem a boltból. Előtte felhívtam az ügyfélszolgálatot, péntek késő délután is készségesen fogadták a hívásomat. Péntek délután fél ötkor megrendeltem a gumikat és csütörtökön átvehettem őket, szerintem nagyon korrekt, mivel hogy másik országban volt a feladás, idei gyártású, minőségi portékát kaptam kínai áron. Az árak önmagukért beszélnek, a

 

Korrektek.

 

Szivem szerint még egy csillagot sem adnék nekik.... Telefont nem veszik fel.... Rendelés egy nettos számla miatt akadt el. Ez kb 3 hete volt. Azóta elérhetetlenek.... Csodálkozom... Olvasván a sok pozitív véleményt!

 

Közlékenyek, nagyon gyorsak, korrekt cég. Kedden délelőtt rendeltem szerdán már az autón volt a gumi, szinte hihetetlenül flottul ment.

 

Gyors, pontos precíz. Nagyon jó árképzés. Péntek este rendeltem és már hétfőn délelőtt meg kaptam a gumit. Idei gyártásút kértem és azt is kaptam. Csak ajánlani tudom

 

Telefonon készségesen álltak rendelkezésemre. A termékek a megrendeléstől számított 3 napra már itt is voltak nálam a megbeszéltek szerint. Mindenkinek bátran ajánlom őket!

 

Csak ajánlani tudom!
Keddi napon tendeltem, majd telefonon érdeklődtem másnap, hogy mikorra várható? Jövőhétre ígérték de hamarabb még a héten pénteken megkaptam. Telefonon teljes segítőkésséget tapasztaltam és nem egy ügyfél voltam a sok közül hanem “AZ”ügyfél.
Köszönöm!

 

Megbízható, gyors postázás, gyors kiszállítás, eredeti friss gyártmányú gumi.