gumi.sop.hu

gumi.sop.hu
Cégnév
ZA-Info Trade Kft.
Alapítás éve:
2016
Cím:
3977 Zemplénagárd, Fő utca 73. (Nem átvételi pont)
Email:
Tel.:
0670-283-7699
2.5
1
0
0
0
2
Bemutatkozás
Célunk, hogy kiválasszuk azokat az abroncsokat, amelyek ár-érték arányuk tekintetében kiemelkednek a gumiabroncsok kínálati tengeréből. Minden kategóriában kínáljunk olyan autógumikat, amik maximálisan megérik a rájuk költött összeget!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) gumi.sop.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Ha lehetne én még egy csillagot se adnék ezeknél négyszer küldtem el a rendelést se email semmi reagálás kértem visszahívást semmi ezek fülüket farkukat nem mozgatják e mailt küldtem nekik felejtsék el a megrendelésem ez a bolt egy gagyi ! !!

 

gumi.sop.hu (9 hónapja)

Tisztelt János! Elnézést kérünk, amennyiben, probléma merült fel a megrendelésével kapcsolatban. Kérem adja meg a megrendelés számát (16 számjegy), amelyet a visszaigazoló e-mail első sorában talál, hogy be tudjuk azonosítani rendelését, mert a leírtak alapján ilyen problémás megrendelést nem találtunk. Üdvözlettel: Tamás

Vásárlói vélemény

1-2 nap szállítást írnak ki, emailben már 5 napot. Már több mint 2 hete várok rá sem email, sem telefonhívás, még az emaileimre se válaszolnak hogy mi is van a megrendelt termékkel. Semmi. Kérdem én.. Mire kell itt most várni? Mivel autógumit rendeltem majd idegurulnak magától vagy mi? Ne haragudjatok, de ez szégyen hogy max 5 nap helyett amit elnéző dolog már több mint 2 hete lesz hogy

 

gumi.sop.hu (1 éve)

Nem tudunk ilyen esetről, amennyiben nem tudjuk teljesíteni a 2-3 napos szállítási határidőt, mert a termék csak külföldi raktárról érhető, minden esetben telefonon keressük a megrendelőt és egyeztetjük, hogy mikorra fogja megkapni az abroncsot, és természetesen felkínáljuk az elállás lehetőségét. Az Ön megrendelését nem tudjuk beazonosítani, az Ön által megadott rendelési számhoz hasonlót sem alkalmazunk. De az MBM kezdetből arra következtetek, hogy Ön egy konkurens áruházzal járt pórul és tévedésből címezte nekünk a panaszát.

Vásárlói vélemény

Egyszerűen használható webes felület
Rendelés visszaigazolás e-mailben
Ügyfélszolgálat telefonon megerősítette a megrendelést és a szállítás várható napját
GLS futárral küldenek - feladáskor részletes tájékoztatás e-mailben
Másnapi kiszállítás, reggel sms-ben kaptam meg a futár számát és a várható órát
ez nem volt nekem megfelelő, ezt a futár maximálisan figyelembe vette.

A term