GSMbutik-a tartozék oázis

GSMbutik-a tartozék oázis
Cégnév
GSMbutik
Alapítás éve:
2015
Tel.:
+36302221010
4
24
1
0
1
5
Bemutatkozás
Mobiltelefon és táblagép tartozékok,kiegészítők alacsony áron raktárról...
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Posta
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) GSMbutik-a tartozék oázis boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
77.4 %
3.2 %
0.0 %
3.2 %
16.1 %
Összes vélemény

Gyors kiküldés, árhoz képest jó minőség.. Ajánlom a boltot.

 

Gyors pontos szállítás. Megfelelő áru. Köszönöm

 

Korrekt webáruház. A rendelt tokok mind megérkeztek. Ajánlom másoknak is...

 

Rendben megérkezett minden termék. A szállítás nem csúszott időben érkeztek a tokok éd üvegfólia is jó méretű. Köszönöm.

 

A GSMbutik-tól rendelt 2 db üvegfólia sérült volt, (jegyzőkönyveztettem a Postán) kitöltöttem az elállási nyilatkozatot ahogy kérték, visszaküldtem, egy hónap alatt semmi reakció a részükről. A telefont nem veszik fel... Buktam a 2 fólia árát, és a visszaküldés sem ingyenes.. Senkinek nem ajánlom őket, ha valami véletlen folytán mégis visszakapom a pénzem, már nem számít, a hozzáállásuk

 

GSMbutik-a tartozék oázis (3 hónapja)

Tisztelt......., az eset valóban megtörtént csak nem úgy ahogyan leírta! 1. mi minden megkeresésére válaszoltunk 2. a szállításból adódó károkért nem tudunk felelősséget vállalni. a terméket a posta szabályzatának megfelelően légpárnás borítékba két karton papír közé csomagoljuk. csomagolás előtt a terméket leellenőrizzük ,hogy nem-e sérült! Ön azzal vádolt meg minket email beszélgetésünk során ,hogy mi törötten raktuk be ezeket a termékeket a csomagba. ezt elfelejtette leírni itt! helyette kitalálta ,hogy elállási jogával akart élni... minden esetre köszönjük az értékelést!

Törött termékeket kaptam! Az eladó a postára akarta hárítani a felelősségét, holott a termék nem megfelelően volt csomagolva!

 

GSMbutik-a tartozék oázis (3 hónapja)

Tisztelt Miki, a termékeket a posta szabályzatának megfelelően csomagoljuk, légpárnás borítékba két karton papír közé. Érdekes mód az üvegfólia termékek 0,5%-ban történik meg ilyen szállításból adódó kár, a többi esetben a posta ki tudja szállítani kármentesen a terméket. Sajnáljuk a történteket de ha nem mi hibázunk akkor a felelősséget sem tudjuk vállalni.

Rendelésem másnapra megérkezett! Előzetesen kérdésemre korrektül válaszoltak! Gyors, pontos , megbízható! Ajánlom , mert olcsó is!

 

GSMbutik-a tartozék oázis (3 hónapja)

Köszönjük a bizalmat remélem a jövőben is ügyfeleink közt tudhatjuk.

Másnap megérkezett a rendelt termék, kifogástalan minõségben. Emailben feltett kérdésemre azonnal válaszoltak, segitettek.
Köszönöm!

 

GSMbutik-a tartozék oázis (3 hónapja)

Köszönjük a bizalmat remélem a jövőben is ügyfeleink közt tudhatjuk.

Szombaton leadott rendelés keddem már meg is érkezett, MPL kiszállítással. Gyors és szakszerű kiszolgálás.
Huawei band 3 pro készüléket rendeltem, jelenleg tesztelés alatt, de úgy tűnik, beválik a termék. Alvásfigyelésre és szívverés monitorozására használjuk.

 

GSMbutik-a tartozék oázis (7 hónapja)

Köszönjük a bizalmat remélem jövőben is a vásárlóink közt tudhatjuk. :-)

Törött telefon képernyő védő fóliát küldtek!
Fényképpel is bizonyítottam , ennek ellenére a Postához küldtek reklamálni.
A csomagolás sértetlen volt nyomódás sem látszott rajta.
Az utolsó levelemre nem reagáltak!

 

GSMbutik-a tartozék oázis (7 hónapja)

Tisztelt Attila, a szállításból adódó károkat a postán kell bejelenteni, erről Önt tájékoztattuk. Csomagolás előtt minden üvegfólia terméket leellenőrizünk így törött nem kerülhet a csomagba!!! Köszönjük az értékelését.