GrillAngyal.hu

GrillAngyal.hu
Cégnév
Solution Line kft.
Alapítás éve:
2013
Cím:
2461 Tárnok, Siklósi u. 7. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36209247147
Bemutatkozás
Azért, mert nincs kertje, vagy mert egyedi megoldásokra, eszközökre van szüksége.
NE mondjon le a grillezés örömeiről, ízeiről, a barátokkal, családdal való sütögetés élményéről!
Létezik egy webáruház a mely megoldást kínál Önnek, amelynek küldetése hogy, egyedi különleges kivitelezésekre specializálódott a szabad tűzű grillezés, kemencézés, és a BBQ világában.
Ilyen pl. az egyedi és dekoratív saját fejlesztésű Home And Grill termékünk ami méreteiben és funciójában is kiváló faszenes grill egy társasház vagy egy családiház erkélyére, teraszára.
Vagy pl.: a Go And Grill termékünk, ami egy kirándulához, egy kerékpár túrához egy hátizsákban elfér és mosogatógépben is elmosható faszenes grill.
De természetesen a hagyományos avagy egyedi faszenes GRILL-ek mellett, ahol a méretet a megrendelő adja meg, más termékekre tervezésére, gyártására is fókuszálunk. Ilyenek a saját és megrendelőink visszajelzései alapján fejlesztett grill tartozékok mint pl.:
rost-sütőlapok,
a kombinált rost-sütőlap és grillrács,
grillrácsok,
tűzrostélyok,
hamuzók
és faszéntartók.
Természetesen a BBQ és a KEMENCE rajongói is megtalálják szenvedélyükhüz szükséges egyedi termék megoldásokat, mint:
BBQ smokerek, BBQ és GRILL eszközök, kemence hőmérő, grillhőmérő és BBQ hőmérő, kemence ajtó, kályha ajtó, kesztyűk, különböző kiegészítők.
Edényeink közül kiemelnénk a különleges motívumokkal ellátott és szintén egyedileg készített samott kerámia- avagy cserépedény -einket, de természetesen öntöttvas edény -ek. Továbbá azegyedi kerjeikben grillt – bográcsozót építőknek meg, a grill állványok és bogrács kellékek is egy helyen beszerezhetőek a Shopban!
Magyar vállalkozások hazai manufakturális gyártásban készülő termékeit forgalmazza Magyarországon, és immáron 2019-től a határ menti sávban a szomszédos országok közül Szlovákiában, Ausztriában, Horvátországban, Romániában, valamint Szlovéniában a GrillAngyal.hu webshop. 2013 óta működő shopunk többszáz megrendelőt segített egyedi GRILL,KEMENCE, ill BBQ élményhez már. Minőségi anyagokból dolgozunk, maradandót alkotunk, hogy termékeinket sokáig jól élményekkel tudják használni vásárlóink-megrendelőink. Megredelőink elégedettségét mi sem bizonyítja jobban, mint visszatérő vásárlóink újjabb és újjabb megrendelése.
Termékkínálatunk fejlesztjük tökéletesítjük, egyedi igényekkel bővítjük leginkább, évről évre kihozva egy-egy modernebb és jobb, de még is autentikus megoldást a szabadban sütés-főzés örömeinek hódolók részére. Így érdemes rendszeresen lapunkat oldalunkat figyelemmel kísérni, mivel a GrillAngyal.hu webáruházban mindent megtalál,
-Ami a tökéletes grillezéshez kell!-
Évszaktól és szezontól függetlenül!
A részletekért keresse fel webshoppunkat, vagy lépjen kapcsolatba munkatársainkkal, akik mindenben segíteni fognak Önnek!
Amennyiben egyedi árajánlatot szeretne kérni, vagy termékekkel kapcsolatos kérdése van, netán szakmai segítséget szeretne, keressen minket: info@grillangyal.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) GrillAngyal.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése