giga-gumik.hu

giga-gumik.hu
Cégnév
Delticom OE SRL
Tel.:
0036 19996255
3
2
1
0
0
3
Bemutatkozás
Ügyfeleink visszaigazolásai szerint a giga-gumik.hu weboldalunkon akár 25%-al alacsonyabb áron is beszerezhetoek a gumiabroncsok, más viszonteladókhoz képest.
A gumiabroncsok árai magukba foglalják a ÁFÁ-t, a csomagolás és házhozszállítás költségeit is.
Szívesen állunk a rendelkezésére további információkkal a gumik@delti.com e-mail címen, valamint a 0036 19996255 telefonszámon is (hétköznapokon 08,00-18,00 óra között).
Vélemények

Írjon véleményt a(z) giga-gumik.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

elutaltam a pénzt , visszaigazolták hogy megkapták a pénzt, jelezték hogy átadták a raktárnak, utána törölték a rendelést indok nélkül holott jelezték hogy a rendelés már nem módosítható , ez egy hónapja megy se pénz se gumi ! !! ! Ja és fel kellene tüntetni hogy ROMÁN cég nem Magyar ! !! Érdekes hogy a számlaszám az Magyar ! !! Azt sem tudják honnan utaltam , Nevetséges .

 
Vásárlói vélemény

Gyorsak voltak , a megrendeléstől számítva 7 nap alatt megérkezett a gumi folyamatos e-mailen történő tájékoztatással éppen merre jár a termék. Számlával én sem találkoztam : -) de lehet hogy az külön kell kérni!

 
Vásárlói vélemény

Nem ismerik a számla fogalmát. Az ügyfélszolgálatos nem beszél magyarul, se...

 
Vásárlói vélemény

A bolt hozzáállása valami elképesztően undorító! ! Az ügyfélszolgálatos 2x vágta rám a telefont! 2 hónapig négy gumit nem tudtak kihozni! Nagyon nem ajánlom az oldalt! !

 
Vásárlói vélemény

Akciós téli gumit rendeltem tőlük, azonnal reagáltak és 3 napon belül megkaptam a gumikat.
Csak ajánlani tudom, nagyon korrekten dolgoztak.

 
Vásárlói vélemény

Minden rendben zajlott! Korrekt cég. Emailekre szinte azonnal válaszolnak. Bátran ajánlom mindenkinek.