gepszerszam.hu

gepszerszam.hu
Cégnév
Partner-Family Bt.
Alapítás éve:
1994
Cím:
2400 Dunaújváros, Hunyadi János utca 10. (Hagyományos bolt)
Tel.:
+36 70 613 6639
Fax:
+36 25 285 828
5
15
0
0
0
0
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Fax
Vélemények

Írjon véleményt a(z) gepszerszam.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
100.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Iweld car body hegesztőgépet, nyomáscsökkentőt, hegesztőhuzalt vásároltam tőlük . Mivel ez a hegesztő (kevés kivétellel) mindenhol egy áron van, az döntött mellettük, hogy választható ajándék volt egy true color hegesztőpajzs ( ilyet, amúgy is szerettem volna). Még a rendelés napján felhívtak, hogy kézbesítik a rendelésem, de a választott színű pajzs elfogyott és megfelel e helyette egy

 
Vásárlói vélemény

Magán emberként hegesztőgépeket, pajzsokat, akkus gépeket vásároltam a cégtől. Mindig korrekt, és gyors volt a kiszolgálás. Egy alkalommal volt garanciális ügyünk, azt is gyorsan és korrektül intézték. Kifejezetten csak ajánlani tudom a céget!

 
Vásárlói vélemény

Nagyon szuperül ment minden, nagyon segítőkészek. Tegnap rendeltem meg az iWeld 225 synergic hegesztőgépet és ma délelőtt meg is jött. Összeraktam, kipróbáltam és szuperül működik. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 
Vásárlói vélemény

Nagyon meg voltam elégedve az udvarias gyors kiszolgálással, később is segítő készek voltak minden kérdésemmel kapcsolatosan mivel nem volt tapasztalatom a Makita akkumlátoros fűnyíróval. Jó terméket vásároltam jó üzletben. Ajánlani tudom minden kedves vásárlónak.

 

gepszerszam.hu (1 éve)

Kedves Mária!
Nagyon köszönjük!

Vásárlói vélemény

Minden kérdéssel készséggel álltak a rendelkezésemre. Kezdő vagyok még a hegesztési témában, de türelemmel és precizitással segítettek kiválasztani a megfelelő dolgokat.
Csakis ajánlani tudom őket!
A megrendelt termékek pontosan időre érkeztek.

 
Vásárlói vélemény

Ismerősök ajánlották, az eladó srác, hát valami félisten a szememben. Mindenben segítőkész a tanácsai nagyban segítettek a döntés meghozásában, rugalmasak naprakészek és gyorsak. Profi munka, minden jót kívánok Neki, Nekik a továbbiakhoz.
U. i. több ilyen kellene!
Kösz Fiúk!

 
Vásárlói vélemény

iWELD GORILLA MICROFORCE 120 VRD hegesztő inverter. Kicsi, mint egy retikül. Tud 120ampert. Apró munkákhoz vettem. Agyon vissza lehet állítani rajta mindent (ívgyújtás ideje, hot start, arc force külön külön állítható, VRD). És kaptam mellé talán 10 db 2. 5-es pálcát ajándékba. Flottul, nagyon gyorsan ment minden. Egyik nap tíz óra körül megrendeltem, másnap itt is volt. Csomagolás, mind

 

gepszerszam.hu (1 éve)

Nagyon köszönjük!

Vásárlói vélemény

Minden a lehető legnagyobb rendben ment. Ilyen gyorsan és gördülékenyen sose ment a vasárlás. A termék már másnap nálam volt

 
Vásárlói vélemény

Telefonon érdeklődtem, hogy van-e a megrendelni kívánt termékük raktáron. Volt. Megrendeltem és alig 24 óra múlva már meg is hozta a futár.
Nagyon udvariasak, készségesek és gyorsak. Csak ajánlani tudom őket.

 
Vásárlói vélemény

Készleten volt minden, és a délután! ! leadott megrendelést másnap reggelre kiszállították, meg is lepődtem : ) Ajánlom a boltot!

 

gepszerszam.hu (1 éve)

Tisztelt Megrendelőnk!
Nagyon köszönjük, hogy cégünket a legmagasabb minősítéssel szavazta!
Továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésre!
üdv. gepszerszam.hu

Üzletek

Üzletek

gepszerszam.hu(hagyományos bolt)
Cím: 2400 Dunaújváros, Hunyadi János utca 10.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36 70 613 6639
Fax: +36 25 285 828
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
GEPSZERSZAM.HU
2400 Dunaújváros, Hunyadi János utca 10.