FűtésPiac

FűtésPiac
Cégnév
FűtésPiac
Alapítás éve:
2015
Tel.:
06 (20) 591 0491
5
6
0
0
0
0
Bemutatkozás
Az oldalon közel 50 féle elektromos konvektort, radiátort, infra-panelt, fűtőkábeleket és kiegészítőket talál, amellyel egyszerűen valósíthatja meg az elektromos fűtéssel kapcsolatos terveit.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) FűtésPiac boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Eddig egyszer rendeltem a boltol, de nagyon elegedett vk! Gyors kiszallitas, az ar ertekarany nagxon jo! A temek ami egy Atlantic elektromos konvektor volt tökèletesen működik! Keveset fogyaszt, es 50 nm simán befűtök vele! Havi szinten 600 kw áram megy el, de ebbe a haztartasi gepek is benne vannak! Csendes, dizajnos, es ontja a meleget! Biztos h a következő fűtő testet is innen veszem!

 

Már sokadszor rendelünk ettől a cégtől (magánemberként és cégként is). Előzetes információnk alapján mindig segítenek kiválasztani a leghatékonyabb és leggazdaságosabb készüléket. Bőséges választék, profi hozzáállás, megbízható gépek. Csak ajánlani tudjuk őket : )

 

Korrekt, segítőkész! ! Mindenkinek AJÁNLOM! !! A megrendelés, kiszállítás folyamat gördülékeny, követhető! !!

 

Rendkívül gyors, megbízható és korrekt webshop! Elismerésem és köszönetem a Csapatnak! Mindenkinek ajánlom!

 

Köszönjük a gyors, pontos, korrekt kiszolgálást!
Mindenkinek csak ajánlani tudom a boltot

 

1 db Atlantic Solius Ecodomo készüléket szerettem volna vásárolni a 6, 5 m2-es fürdőszobába. Mivel ilyen kis teljesítményű készüléket ( 750 - 1000 W ) Mo. -on nem forgalmaznak a kereskedő cég felajánlotta ugyanezen gyártó más tipusú radiátorát. Utólag megköszönöm Benkó úr segítségét, mert a jóval olcsóbb F117P készülék tökéletesen megfelel az elvárásainknak.

 
^