foxelectro.hu

foxelectro.hu
Cégnév
D2-KER Kft.
Alapítás éve:
2009
Cím:
6723 Szeged, Kemes utca 18/A 4. emelet 12. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36305372760
4.5
22
0
0
0
5
Bemutatkozás
Háztartási gépek, szórakoztató elektronikai termékek, számítástechnikai eszközök, telefonok online forgalmazása.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) foxelectro.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
81.5 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
18.5 %
Összes vélemény

Másfél hete hitegetnek a kiszállítással, ma már a telefonokat sem veszik fel. Nem ajánlom senkinek sem, komolytalan, megbízhatatlan cég.

 

Fejhallgatót vásároltunk a webáruházban. Minden rendben volt, a kommunikáció és a szállítás is.

 

Nagyon könnyen megtaláltam a nekünk megfelelő készüléket, ami itt volt a második legolcsóbb, ingyenes volt kiszállítás. A webáruház ügyfélszolgálata részletesen tájékoztatott a részletekről. Teljesen elégedett vagyok velük. Ajánlom mindenkinek a foxelecro. hu-t.

 

Itt lenne a legolcsóbb a kinézett termék, és a szállítási költség súlytól független. A megrendelésnél viszont már majdnem a triplája, merthogy függ a súlytól.

 

foxelectro.hu (4 hónapja)

Tisztelt Lejer Márta,
a rendelt termékek szállítási díja nem független a termék súlyától. Az Árukereső oldalán megadott termékek szállítási díja megegyezik az oldalunkon kiválasztható szállítási díjjal. Mivel egy-egy termék esetében több szállítási mód is választható, lehetséges, hogy nem a megfelelő szállítási módot választotta ki. (Például egy 10 kg súlyú mikrohullámú sütőt a DPD jóval olcsóbban kivisz, mint a nagy háztartási gépekre specializálódott Royal Sprint futárszolgálat.) A másik lehetőség, hogy Ön több terméket szeretett volna vásárolni, természetesen ilyen esetben is több lesz az Árukereső oldalán megadott - egy termék szállítására vonatkozó szállítási díjnál - a költség. Sajnáljuk, hogy nem hívta az ügyfélszolgálatunkat, ahol azonnal tudtak volna segíteni. Így csak találgatni tudunk, hogy mi lehetett probléma. Foxelectro

Candy mosogatógépet rendeltünk az üzlettől, itt volt a legjobb áron a gép. Az ügyintézéssel nem volt gond. Gyors, megbízható! Ajánljuk mindenkinek!

 

Minden rendben volt a vásárlással, a termék kiszállítása gyorsan megtörtént. Ajánlom mindenkinek a Foxelectro webáruházat! Csak így tovább!

 

Rendkívül segítőkész ügyfélszolgálat. Korrekt, pontos információk, minden úgy történt, ahogy előzőleg telefonon egyeztettünk. A borhűtőt itt találtam meg a legjobb áron! Ajánlom mindenkinek!

 

Már többször is vásároltam a Foxelectro webáruházban apróságokat. Eddig nem volt gond, mindig azt kaptam, amit kértem és időben meg is érkeztek a csomagok. Ajánlom mindenkinek az üzletet! Szegedieknek már átvételi pont is van.

 

Teljesen meg vagyok elégedve a bolttal, és az ügyfélszolgálattal. A rendeléstől a termék megérkezéséig csak pár nap telt el. A szállítócég munkatársai nagyon készségesek voltak, a terméket felhozták az emeletre és megvárták, amíg kicsomagoljuk. Minden rendben volt én csak ajánlani tudom az üzletet mindenkinek.

 

A megrendelés egyszerű, az ügyfélszolgálaton segítőkészek voltak. A termék sértetlenül érkezett meg.
Most rendeltem először, de nem bántam meg. Nagyon elégedett vagyok. Mindenkinek ajánlom.

 
Üzletek

Átvételi pontok

FoxPont - átvételi pont(átvételi pont)
Cím: 6723 Szeged, József Attila sugárút 70.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36305372760
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 16:00
kedd 08:00 - 16:00
szerda 08:00 - 16:00
csütörtök 08:00 - 16:00
péntek 08:00 - 16:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
FOXPONT - ÁTVÉTELI PONT
6723 Szeged, József Attila sugárút 70.
^