Filterabc-ALKATRÉSZ

Filterabc-ALKATRÉSZ
Cégnév
Autóalkarész központ Kft.
Alapítás éve:
2015
Cím:
8800 Nagykanizsa, Ady Endre utca, 76 (Hagyományos bolt)
Tel.:
+3615858700
1
0
0
0
0
1
Bemutatkozás
Az elmúlt 1 évtizedben a FilterABC egyet jelentett a minőségi szerviz alkatrészekkel, kimondottan a szűrőkkel és motorolajokkal. 2021-től megújult áruházunkban a megszokott szűrők mellett minden alkatrész kínálunk, elérhetőek a fékek, vezérlések, futómű alkatrészek, akkumulátorok, stb. Nézzen be folyamatosan bővülő áruházunkba, ahol mindezeken felül a legtöbb forgalmazott motorolajmárka hivatalos kereskedői vagyunk, azok állandó több tonnás raktárkészlettel állunk rendelkezésre azonnali szállítással akár.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Filterabc-ALKATRÉSZ boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Nem rendeltem, mert az Árukeresőn feltüntetett szállítási díj (1000. -Ft) helyett a megrendeléskor már 1. 270. -Ft jelent meg, plusz az átvételkori fizetésért +300. -Ft.... Ez így nem korrekt.

 

Filterabc-ALKATRÉSZ (1 hónapja)

Köszönjük az értékelést, sajnáljuk, hogy annak ellenére véleményezett minket, hogy nem is rendelt tőlünk, ahogy azt Ön is leírta. Az Árukereső valamiért a szállítási költségnél annak nettó összegét jelenített meg (1000 Ft + ÁFA), amit nem vettünk észre. A jelzést köszönjük ezzel kapcsolatosan, azóta az Árukereső a hibát javította kérésünk alapján. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy versenytársainkkal ellenétben nálunk nem kg alapú a szállítás, hanem egységesen 1270.- Ft, ami átlagos 4-8 kg csomag esetén 50%-a a többi webáruházhoz képest, bátran kijelenhetem, hogy a legolcsóbb a piacon. Az utánvételi díj, amit ugyancsak nehezményezett a webáruházak esetén mindenkinél alkalmazott. Ez az összeg tartalmazza azt, hogy a futár a címzettől pénzt vesz át, azt befizeti a futárszolgálat számlájára, majd onnan a cégünk számlájára utalják az összeget. AMENNYIBEN ezt nem szeretné kifizetni, akkor vásárolhat áruházunkban Bankkártyával vagy Előre utalással, ahol nyilván ilyen utánvételi díj nincsen. Ez így korrekt, s megítélésem szerint az 1 csillagos véleményezés vásárlás nélkül kevésbé.

Üzletek

Üzletek

Filterabc-ALKATRÉSZ(hagyományos bolt)
Cím: 8800 Nagykanizsa, Ady Endre utca, 76
Telefon: +3615858700