Feldobox - Élmény Ajándékok

Feldobox - Élmény Ajándékok
Cégnév
FDB KFT.
Alapítás éve:
2006
Cím:
Tel.:
1/785-5670, 1/315-2312
3
6
0
0
0
5
Bemutatkozás
Az FDB Kft. a Feldobox ajándékdobozok megalkotója. Ezzel az eredeti ajándék-utalvánnyal élményt adhat ajándékba 4 különböző területen: Szabadidő, Wellness, Üdülés és Gasztronómia. A megajándékozott számos program és partner közül választhat, ahol az ajándékutalványát felhasználhatja. A Feldobox különleges ajándék ötlet, mely kiemelkedően jól bevált az ajándékozás terén.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Feldobox - Élmény Ajándékok boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
54.5 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
45.5 %
Összes vélemény

Csatlakoznék több előttem szólóhoz. A. telefonos ügyfélszolgálaton a leggorombább viselkedést tapasztaltam, 0 empátia, 0 segítőszándék. Akár egy gép is ülhetne ott. Az őszinteségre (családi tragédia után nyilván nem ezzel foglalkozik az ember és persze lejárt a kupon) nyers, érzéketlen viselkedés volt a válasz.

Az emailes megkeresésre nem válaszolnak.
1 csillag, de inkább 0.

 

Feldobox - Élmény Ajándékok (1 hete)

Kedves Viola !
Engedje meg, hogy Önnek és a hasonló ügyben hozzánk forduló felhasználóinknak egy időben válaszoljunk. Sajnáljuk a családi problémáját és megértjük, hogy csalódott. Mindig próbálunk rugalmasak lenni, viszont felhasználóink személyes problémáit nem tudjuk kivizsgálni. Ahogy azt emailben is megírtuk Önnek, kérését nem tudtuk teljesíteni, mert az utalványa már több hónapja lejárt és ilyen esetekben nem lehetséges a hosszabbítás. Ahhoz, hogy egy cég tudjon működni, ilyen szabályokat fel kell állítanunk és korrekt módon mindenkire alkalmaznunk a személyes szituációtól függetlenül. Utalványaink lejáratáról és az azokra vonatkozó szabályokról mindig felhívjuk ügyfeleink figyelmét (honlapunkon, csomagjainkon több helyen, ÁSZF, stb.) és sosem vezetjük félre őket.

Ugyanakkor felhasználóink elégedettsége kiemelt fontosságot élvez, elsődleges célunk, hogy a megajándékozott a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást kapja. Ezt alátámasztja, hogy 96%-uk az általunk nyújtott szolgáltatásokkal elégedett (Forrás : Feldobox 5702 db kitöltött elégedettségi kérdőív, amely elérhető megtekintésre, az ügyfeleink jóváhagyásával a GDPR szabályzatokat betartva).
Ha valaki mégsem elégedett és jogos észrevétele van, akkor mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az adott problémát tudjuk orvosolni. Jogosan kifogásolta, ha a munkatársunk telefonon nem volt szimpatikus. Ezért elnézését kérjük és köszönjük, hogy erre figyelmeztetett, mindent megteszünk, hogy a jövőben ez ne forduljon elő.
Minden jót kívánunk !
Feldobox csapat

Ha bármi családi okból kifolyólag nem tudod felhasználni, vagy mindegy milyen okból, akkor Náluk meg vagy lőve.
Jóhiszeműen érdeklődsz, van-e erre megoldás. S természetesen ha meg szeretnéd hosszabbítani, akkor "üzletszabályzat"ra hivatkozva nem tehetik. S még megoldásokat sem mondanak, hogy ne legyen ez az egész csalódás. Szóval egy nagy nulla az egész. Kukában landolt. Soha többet.

 

Pár éve kaptam Feldobox ajándékot, azóta több családtagomnak és barátomnak is adtam már. Csalódás egyik esetben sem volt, mindenki tudott választani a programok közül és mindig pozitívan nyilatkoztak felhasználást követően.

 

Nekem csak pozitiv elmenyeim vannak. Tobbszor vasaroltam csaladtagnak es baratnak egyarant. A megajandekozott minden esetben hatalmas orommel meselt az altala valasztott programon szerzett felejthetetlen elmenyrol. Lehetoseguk volt olyan programot kiprobalni, ami egyedi. Ok is kedvet kaptak arra, hogy baratait ilyen dobozzal lepjek meg. Csak ajanlani tudom. Zsenialis otlet. Gratulalok az

 

Véleményem szerint jó ajándék. Régebben már kaptam is, nekem könnyen ment a beváltás és a program is rendben volt.

 

Többször ajándékoztunk már ilyen ajándékcsomagot és mindig pozitív visszajelzés volt.

 

Évfordulónkra kaptunk egy Ínyencek Asztala csomagot, amit az Alabárdos étteremben használtunk fel. Az étteremben nagyon kedvesek voltak velünk, a csomaggal pedig több lehetőségből is tudtunk választani. Abszolút nem éreztük, hogy mi ott "csak kuponos" vendégek lennénk. A felhasználással kapcsolatban gyors segítséget kaptunk a Feldobox-tól, így azt hiszem idén karácsonykor én is ajándékoz

 

Feldobox - Élmény Ajándékok (7 hónapja)

Kedves Rebeka !
Köszönjük a Feldobox felhasználásáról írt pozitív visszajelzését. A közelgő ajándékozáshoz pedig minden jót kívánunk.
Üdvözlettel
A Feldobox csapata

Az Eldob-box találóbb név. Eddig divat volt ez az ajándék családban, de soha többet! Egy családi tragédia után nem igazán volt kedvünk boldogan nevetve elmenni élményeket szerezni és lejárt a kártya. Hasonlóan Zsolthoz, első alkalom életemben hogy nyers rugalmatlansággal fogadott egy "élményeket" értékesítő cég. Ügyintézés email copy-paste: "Szabályok mindenkire vonatkoznak. Kérem kedves

 

Feldobox - Élmény Ajándékok (7 hónapja)

Kedves Hunor !
Nagyon sajnáljuk, hogy egy családi tragédia miatt nem tudta felhasználni az ajándékba kapott Feldobox utalványát. Minden helyzetben igyekszünk segíteni a felhasználóinknak. A név alapján azonban sajnos nem sikerült beazonosítanunk a cégünkhöz intézett korábbi kérését de amennyiben ezt újra megteszi megvizsgáljuk szívesen hogy mit tehetünk. Kérjük ez ügyben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
Üdvözlettel
A Feldobox csapata

Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak a Feldobox-al ! Mindenkinek ajánlom !
Én már kaptam és adtam is ajándékba. Jobb mint bármilyen más ajándék mert megadatik a választás lehetősége.

 

Feldobox - Élmény Ajándékok (7 hónapja)

Kedves Balázs !
Köszönjük a visszajelzését és nagyon örülünk annak, hogy a Feldobox elnyerte tetszését.
Üdvözlettel
A Feldobox csapata

Sziasztok,
Mindenki gondolja meg, hogy vesz-e ilyen kartyat ajandekba! En 7500 Ft-ert kaptam ilyet szulinapomra. Nem tudtam, h mukodik es egy etterembe fogyasztottunk le vele 2 pizzat. Utana mondta a pincer, h ez egyszeri felhasznalasra jogosit fel es a italt is magunknak kell kifizetni.... na jo hagyjuk mar ezt az ajandekutalvanyt. Szerencsetlen ismeroseim joszivvel adtak, nekem meg u

 

Feldobox - Élmény Ajándékok (7 hónapja)

Kedves László !
Sajnáljuk , hogy nem tudta pontosan hogyan működik a Feldobox annak ellenére, hogy minden csomag erről részletes tájékoztatást tartalmaz.
Amennyiben elégedetlen az igénybe vett szolgáltatással vagy annak értékével, kérem vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal a részletek megadásával és mindenképpen kivizsgáljuk az esetet.
Üdvözlettel
A Feldobox csapata

Üzletek

Üzletek

Feldobox Iroda és Bolt(hagyományos bolt)
Cím: 1027 Budapest, Bem rkp. 56. fsz.1.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06 1 786 56 70
Nyitvatartás
hétfő 00:00 - 00:00
kedd 00:00 - 00:00
szerda 00:00 - 00:00
csütörtök 00:00 - 00:00
péntek 00:00 - 00:00
szombat 00:00 - 00:00
vasárnap 00:00 - 00:00

Átvételi pontok

Feldobox - Élmény Ajándékok(átvételi pont)
Cím: 1027 Budapest, Bem rkp. 56. fsz. 1.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 1/785-5670, 1/315-2312
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
FELDOBOX - ÉLMÉNY AJÁNDÉKOK
1027 Budapest, Bem rkp. 56. fsz. 1.
FELDOBOX IRODA ÉS BOLT
1027 Budapest, Bem rkp. 56. fsz.1.
Összes