Extradigital

Extradigital
Cégnév
EXTRA-DIGITÁL Bt.
Alapítás éve:
2016
Cím:
1191 Budapest, Hamvas utca 7-9. (Nem átvételi pont)
Tel.:
0670-266-7277
1
0
0
0
0
1
Bemutatkozás
A csomagszakértő - e jelszó mögött egy sokéves tapasztalatra alapozott csomagküldő szolgálat áll. A cél: maximális gyorsaság, minimális hibalehetőség, teljes vevői elégedettség.
Kizárólag csomagküldésre szakosodtunk, a termékek rendelkezésre állása 90%. Az esetleges hiánycikkek pótlása általában 24 órán belül megtörténik.
Termékeinkre egy év garanciát adunk, kivéve a Strong és Thomson termékeket, ezek jótállási ideje két év. Az ÁFA-s számla minden csomag természetes kísérője. Érdemes gyakran visszatérni webáruházunkba, időszakos akcióink komoly vonzerővel bírhatnak.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Extradigital boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Egy tétel kimaradt a csomagból, kértem a pénzem visszatérítését vagy az áru küldését megadott címre a cég költségére, illetve kértem egyetlen visszajelzést, melyben jelzik melyik opciót választják, mivel nekem mindkét opció megfelelt, ez természetesen tudattam is velük. Sajnos válasz nem jött válasz.