EUTEL.HU

EUTEL.HU
Cégnév
Juhász Ervin Ev.
Cím:
6724 Szeged (Nem átvételi pont)
Email:
Tel.:
06308646228
Bemutatkozás
Cégünk Voip telefonok széles körű tárházával feltöltött webáruház üzemeltetésével foglalkozik, az európai standard igények kimeríthetetlen skáláját mutatja be. Egy olyan üzleti portál mely a felhasználóknak legmegfelelőbb, legfrissebb és technológiailag legfejlettebb termékek kategóriáit szerepelteti.VoIP telefonok, adapterek, ISDN kártyák és VoIP berendezések...Készülékekrõl:

Az úgynevezett Ip telefónia, a Voice over Ip (VoIp) avagy az internet alapú telefonálásnak köszönhetően kedvező költségeket biztosít Önnek, akár lakossági akár céges ügyfélként érdeklődik. Vállalatok számára tökéletes lehetőség a felesleges, nagymértékű költségek csökkentésére. Az Eutel az ehhez szükséges kiváló minőségű és professzionális termékek széles választékát kínálja fel. Ezek megfelelően illeszkednek a már meglévő informatikai alapú felszerelésbe, hiszen a nyílt szabványú SIP (Session Initation Protocol) van az eszközökbe beágyazva. Erre a technológiára a magas szintű biztonsági szabványok és a különbözo funkciók jellemzőek, amelyek jelentosen megkönnyítik mindennapi kommunikációt.


Akár otthoni akár irodai, minden helyzetre a piacon fellelhető különböző gyártók sokféle telefonkészülékeit kínáljuk Önnek. Az Eutel webáruház termékei mint kezelhetőség tekintetében, mint egyszerű használhatóságuk, de legfőképp a tökéletes hangminőségükben kimagaslóan a legjobbak.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) EUTEL.HU boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése