euroshop.eu

euroshop.eu
Cégnév
Shop Pro Vas s.r.o.
Alapítás éve:
2010
Cím:
737 01 Cesky Tesin 1, Havlíčkova 190/12 (Nem átvételi pont)
Tel.:
18088786
4
18
0
0
1
7
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) euroshop.eu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
69.2 %
0.0 %
0.0 %
3.8 %
26.9 %
Összes vélemény

T EUROSHOP!
2018. május 16-án vásároltam Önöktől egy Liebherr márkájú hűtőszekrényt. Ami nem hűt rendesen.
Előfordul hogy 10-15 C fok van benne, nagyon jegesedik a hátulja, sorban romlanak meg az élelmiszerek benne.
Telefonon próbáltam Önökkel felvenni a kapcsolatot, sikertelenül, e-mailre sem történt reagálás.
Kérem, valamilyen formában jelentkezzenek, hogy mielőbb megoldódjon a

 

Bosch beépíthető mikrot rendeltünk, 4 nap alatt megérkezett. A megrendelést követően felhívtak telefonon és tájékoztattak a kiszállítás várható időpontjáról. A termék rendben megérkezett. Köszönjük a pontosságot!

 

T. Euroshop! Mivel Remington S8590 hajvasaló nem érkezett meg, amit 116564 előre utalási számlára kifizettem, a 10918001- 00000052- 85120001 Unicredit Bank számlaszámra, és a megadott telefonszámon 0618088786 a pontos időről tájékoztatnak csupan és e-mailre sem válaszoknak, ezért írok ide. Ha önök nem csalók, ahogy állítják, kérem a 12. Kerület Győri út 18 szám alatti fodrászatba leszáll

 

euroshop.eu (3 hónapja)

Tisztelt Györgyi !
A rendelését teljesítettük ami bizonyítja hogy nem vagyunk csalók ! Köszönjük a hozzászólást.
EuroShop.eu Team.

Egy friss vásárlás alkalmával ugyan adódtak problémáink (1 termék kimaradt a csomagból) ,de végül egy mindkét oldal részéről pozitív hozzáállással/ kommunikációval: nem volt fél óra és megoldódott a problémám.
Elnézést kértek, pótolják a lehető leghamarabb, így én maradok a jövőben is vásárlójuk!

Szitásné M. Krisztina

 

Minden rendben volt, rendelés után felhívtak, hogy mikor adják fel a megrendelt terméket. A futár a megadott napon hozta, végig nyomonkövethető volt. : -)

 

Vigyázz csalók!
Novemberben megrendelt szülinapi gyerekjátékot a mai napig nem szállították le ! Előre ne fizesd ki a megrendelt árut ! Telefon hívásra és email-re nem reágálnak , már én sem fogok! Nemzeti Fogyasztásvédelmi Hatóságnál tart az ügy!

 

euroshop.eu (4 hónapja)

Tisztelt Ügyfelünk,
A telefonszámunk 1 808 87 86 és e-mail címe: bolt@euroshop.eu. Mindig visszahívjuk a nem fogadott hívásokat, és válaszolunk az összes e-mailre. 2009 óta vagyunk jelen hat Európai piacon. Mi nem vagyunk csalók !
Best Regards
Team EuroShop.eu

VIGYÁZAT GITTEGYLET !

A telefont napok óta nem veszik fel, levélre nem válaszolnak. ( a karácsony meg vészesen közeleg ) ... ennyi.

 

euroshop.eu (4 hónapja)

Czakó Gábor
Tisztelt Ügyfelünk,
Sajnáljuk, hogy problémája volt a boltunkkal való kapcsolatfelvétel során. Nem tudjuk, miért történt ez. Reméljük, hogy legközelebb minden rendben lesz.
Best Regards
Team EuroShop.eu

Gyors, korrekt, semmi gond nem volt. Termék egy nappal előbb is érkezett tervezettnél. Féltem kicsit, hogy nem magyar cég, de rendben zajlott minden.

 

Rendeltem az oldalról kettő játékot karácsonyra ( nem olcsót ) . Hívtak is a rendelés után rögtön , hogy mikor szállítják (utánvéttel kértem) . Erre jött a levél a szállítás napján a futártól , hogy nem tudták elhozni a terméket mert hiányos volt . ( Gondolom csak az egyik volt ott ). Az oldalon a rendelésnél az áll "teljesített" . A termék persze továbbra is kosárba rakható és az van al

 

A kért játék az igért időpontban rendben megérkezett. Köszönöm körültekintő tájékoztatásukat a csomag hollétéről. Külön köszönöm a kedves futárnak a megérkezése előtti telefonhívását, így nem ért felkészületlenül az érkezése és a várakozási időt is kellemesebbé tette.

 
^