Eternal Beauty

Eternal Beauty
Cégnév
Eternal Beauty Kft
Alapítás éve:
2017
Cím:
2161 Csomád, Kossuth Lajos út 103 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36301888031
Bemutatkozás
Az Eternal Beauty, Európa ezen régiójának, az egyik legnagyobb importőre és forgalmazója a szépségipari szakemberek és a szépségszalonok által igényelt termékekre. 24 éves tapasztalattal rendelkezünk a szépség területén, számos világhírű márka képviselője vagyunk. 2017-ben megalapítottuk magyarországi leányvállalatunkat.


Fő célunk, hogy partnereink számára magas színvonalú termékeket és szolgáltatásokat biztosítsunk. Szakmai partnereink számára bemutatjuk a globális trendek alakulását. Oktatási rendszerünkkel segítünk abban, hogy naprakész, szalonképes szolgáltatásokat tudjanak nyújtani vendégeiknek.


Manapság a szépségápolás művészetté vált, a szalonok igazi szépségműhelyek és a szakembereik, művészek. A művek tökéletesítéséhez a művésznek a legjobb eszközökre és összetevőkre van szüksége. Mindezekért van az Eternal Beauty.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Eternal Beauty boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése