Emezen.hu

Emezen.hu
Cégnév
Emezen.hu Kft.
Alapítás éve:
2013
5
20
1
0
0
1
Bemutatkozás
Emezen.hu műszaki webáruház
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Emezen.hu boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
90.9 %
4.5 %
0.0 %
0.0 %
4.5 %
Összes vélemény

Gyors, pontos, profi kiszolgálás.

 

Megérkezett az olajsütő, amikorra igérték. Köszönöm.

 

Jó tapasztalatom volt az emezen. hu webáruházzal, most rendeltem tőlük másodszor, a megbeszéltek szerint küldték az árut, a futár is rendes volt hivott előtte ahogy kértem. Ajánlom mindenkinek!

 

Kenyérsütőt rendeltünk, gyorsan és pontosan történt minden a megrendeléstől a kiszállításig! Rendkívül igényes volt a termék csomagolása. Köszönjük!

 

Egy Tefal XL Grill GC600010 rendeltem tőlükk mert ott volt akciós. Pick pack pontra hozta a szállító, ott vettük át, meg vagyok elégedve velük

 

Elégedett vagyok, 4 nap után hozta a megrendelt kenyérsütőt a futár. Rendesen be volt csomagolva, számlával garanciával a dobozban.

 

Először rendeltem webáruházból, segítettek regisztrálni és rendelni, megkaptam gyorsan a rendelt serpenyőt és fazekat. Elégedett vagyok, ajánlom őket mindenkinek. Köszönöm!

 

Meg vagyok elégedve a webshoppal. Alacsonyak az áraik, pontos és gyors tájékoztatást kaptam kérdéseimre. Minden a megbeszéltek alapján történt, kifogástalan csomagolás és szállitás, pontos érkezés a megbeszélt időpontban. A rendelt árú pontosan olyan volt mint amit a rendeléskor láttam, garanciával együtt. Ajánlani fogom másoknak is.

 

Elégedett vagyok, gyorsan megkaptam amit rendeltünk, sürgős volt mert ajándéknak szántuk a terméket : ) Futár hozta, telefonált előtte

 

Gyorsan kiszolgáltak, a futár hivott előre ahogy kértem, az áru sértetlen volt, számlával, garanciával ellátva. Rendelni fogok még tőlük.

 
^