ELEKTROfutar.net műszaki webáruház

ELEKTROfutar.net műszaki webáruház
Cégnév
DM Trade Europe s.r.o.
Cím:
639 00 BRNO, Pražákova 1008/69 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 808-9393
4.5
5
0
0
0
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) ELEKTROfutar.net műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Jön a VB, a cégemhez rendeltem új hűtőszekrényt, mert bent nézzük a meccsek egy részét a kollégákkal. Minden nagyon flottul ment, frankó a hűtő és már csak a sör hiányzik belőle.

 

Elöször vásároltam ettöl a webáruháztól. Jelen esetben egy hütőszekrényt. Amit rendben a megadott idöben ki is szállitottak! Viszont a termék hibás volt! A garanciális javitásra egy hetet kelett várnom! Ezt én az egyáltalán elszállitásra értettem! !! Hogy mennyi lessz a javitási idö? Most még képlékeny! !! Még el sem vitték! Lehet, hogy hetek! !! !! az E-mailbe ezt irták! Nyár van.... H

 

Egy ismertebb áruházban rendeltem Whirlpool hűtőszekrényt 95 ezerért, vártam rá 2 hetet de nem érkezett be a raktárba.
Visszamondtam a rendelést és megtaláltam Elektrofutárosaknál 15 ezerrel olcsóbban ugyanazt ingyen szállítással. 3 nap múlva már a konyhámban volt gyári csomagolásban. Nagyon ürülök, hogy nem érkezett meg az első rendelésem. Hálás vagyok az Elektrofutárosaknak.

 

Édesapámnak elromlott a mosógépe, külföldön dolgozom és onnan rendeltem meg egy Indesit elöltöltős gépet. Volt egy kis probléma, mert nem fért el a fürdőszobában.
Nagyon jófejek voltak a cégnél, mert a szállítók még akkor visszavitték, ki sem kellett fizetni. Felhívtak és rendeltem egy másikat, amit másnap már le is szállítottak. Mindezt ingyen, egyik szállítást sem kellett kifizetni.

 

Már többször vásároltam, náluk volt a legolcsóbb és mindig nagyon korrektek voltak. Felhívott a kishölgy és megbeszéltük a szállítást, majd másnap pontosan és ingyen hozták. Köszönöm.

 

Egy különleges méretű hűtőre volt szükségem, amit vagy nagyon drágán találtam, vagy nem nem lehetett kapni más áruházakban. Az Elektrofutárnál nagyon segítőkészek voltak és jó áron leszállították néhány nap alatt.

 
^