ELEKTROfutar.net műszaki webáruház

ELEKTROfutar.net műszaki webáruház
Cégnév
DM Trade Europe s.r.o.
Cím:
639 00 BRNO, Pražákova 1008/69 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 808-9393
4
11
0
0
0
3
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) ELEKTROfutar.net műszaki webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
78.6 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
21.4 %
Összes vélemény

Kinéztem egy mosógépet akciós áron, megrendeltem azt, majd váratlan készlet hiány miatt azt írták, hogy 2-3 héten belül rendelhető meg. A honlapjukon a rendelesemkor és a mai napig is ki van rakva, hogy raktáron van a termék.

 

Pár hónapja rendeltem tőlük és nagyon meg voltam elégedve. Telefonon többször is kaptam információt a rendelésem állapotáról és a szállítás menetéről. A futár is értesített mielőtt kihozta volna a terméket és elmondta mikor várható pontosan a szállítás.

 

A rendelésem utáni napon felhívott egy kedves hölgy és megbeszéltük a kiszállítást. A megbeszélt időben megérkezett a sütőm. Minden simán, gördülékenyen ment: )

 

Köszönöm . Megkaptam a tűzhelyet, a futár rendes volt, segített bevinni, együtt kicsomagoltuk, átadta a garpapírt. Minden ok eddig. Jövő héten jön a szaki bekötni....

 

Háromszor rendeltem eddig az webáruházból, mindig nagyon készséggel segítettek. A harmadik alkalommal el kellett rohannom otthonról, ezért nem voltam odahaza amikor hozták a mosogatógépet, de nagyon aranyosak voltak, mert a szállítók megvártak amíg hazaértem.
Ezt persze így kell csinálni, de sajnos nem mindehol ilyen toleránsak.

 

Webáruházban rendeltem. Több mint egy hetet kellett várni egy mosógépre, oké, várunk. Tegnap felhívtak, hogy ma szállítják, ma reggel pedig küldtek egy e-mailt hogy szállítási problémák miatt egy - két napot csúsznak. Telefonon meg azt az információt adták, hogy sérült a termék, és majd csak jövő hét vége felé tudnak szállítani.
Rögtön ezután felmentem a honlapjukra és már nem is elérh

 

Raktáron volt amit rendeltem, 2 nap múlva már itt volt. Nagyon frankó a cucc amit vettem, minden oké velük!

 

Egy 140 centis full extrás LG tévét vettem 160 ezerért, a legjobb vétel volt, szenzációs a képe és a tudása, Tudom ez nem az Elekrtofutár érdeme, de nagyon elégedett vagyok, mert a legolcsóbban tudták hozni ezt a szuper tévét!
Bármit is tervezek venni, ezután hozzájuk biztos hogy benézek!

 

Jön a VB, a cégemhez rendeltem új hűtőszekrényt, mert bent nézzük a meccsek egy részét a kollégákkal. Minden nagyon flottul ment, frankó a hűtő és már csak a sör hiányzik belőle.

 

Elöször vásároltam ettöl a webáruháztól. Jelen esetben egy hütőszekrényt. Amit rendben a megadott idöben ki is szállitottak! Viszont a termék hibás volt! A garanciális javitásra egy hetet kelett várnom! Ezt én az egyáltalán elszállitásra értettem! !! Hogy mennyi lessz a javitási idö? Most még képlékeny! !! Még el sem vitték! Lehet, hogy hetek! !! !! az E-mailbe ezt irták! Nyár van.... H