elektrobiker.hu

elektrobiker.hu
Cégnév
Tiszta Energiák Kft.
Alapítás éve:
2009
Cím:
1037 Budapest, Kunigunda útja 60. (Hagyományos bolt)
Tel.:
+36203115151
Bemutatkozás
Az ElektroBiker csapata kétkerekű rajongókból áll. A motor és a kerékpár mindig jelen volt az életünkben, legújabb mániák az e-MTB és az elektromos motorok lettek.
Ezen járművekkel egy időben végre eljött az a pillanat, mikor a hobby és a munka összeért! A napelemek mellé adta magát az e-mobilitás. Ezen belül az elektromos motorok azok, amik a legjobban érdekeltek minket.
A fogyasztói oldalról remekül ismertük ezt a piacot, úgyhogy nekifogtunk!
Az üzletpolitikánk ugyanaz, mint ami a napelemeknél már naggyá tett minket: nem akarunk a legolcsóbbak lenni, de a mi termékeink csak minőségiek lehetnek, nem okozhatunk csalódást a vevőinknek.

Saját tapasztalataink vannak minden termékünkkel kapcsolatban, mivel mi is ezeket használjuk. Így már mi felfedezzük az esetleges problémákat, javítanivalókat, így mindig tudjuk is a megoldást.

Monitorozzuk a piacot világszerte, hogy tudjuk milyen új termékek és kiegészítők jelennek meg, leellenőrizzük a minőséget és ha jónak találjuk, igyekszünk eljutni a gyártóhoz, megnézzük a gyártást és ha úgy találjuk, próbálunk megegyezni a forgalmazásról. Így relatíve lassan bővül a portfóliónk, de csak a legjobb motorokat dobjuk itthon piacra.

Nemcsak e-motorok kereskedelmével foglalkozunk, de össze is szeretnénk hozni a hasonló érdeklődésű embereket, jelen vagyunk a kapcsolódó témájú eseményeken, sőt, szervezünk is ilyeneket.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) elektrobiker.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Üzletek

Üzletek

elektrobiker.hu(hagyományos bolt)
Cím: 1037 Budapest, Kunigunda útja 60.
Telefon: +36203115151