Egészségguru Webáruház

Egészségguru Webáruház
Cégnév
Soko Internet Shop Kft.
Alapítás éve:
2013
Cím:
1117 Budapest, Budafoki út 183 (Nem átvételi pont)
Tel.:
06-1-800-9807
3
12
0
0
0
14
Bemutatkozás
Az egészségguru létrehozásával az volt a célunk, hogy az egészséges életmódra nyitott embereknek a témában fellelhető legtöbb információt nyújtsuk, hogy így teljes képet kapjanak a legújabb fogyókúrákról, étrend-kiegészítőkről, természetgyógyászati módszerekről.

...és ha már elég információval rendelkezik áruházunkban mindent be is tud szerezni, amire az egészséges élethez szüksége lehet. Ha van olyan termék, melyet nem talál honlapunkon, forduljon bizalommal vevőszolgálatunkhoz, ahol 9-18h-ig segítségére vannak.

Telefon: 20 566 6861
Email: info@egeszsegguru.hu
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Egészségguru Webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
46.2 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
53.8 %
Összes vélemény

Én is rendeltem a cégtől. 4000 Ft-os rendelésemet 2 nap múlva kiszállították, éppen, hiánytalanul.

 

Január 15-én lázmérőt rendeltem, mert itt volt a legolcsóbb, szállítással együtt. Az emailben visszaigazolt szállítási idő 2-5 nap volt. Január 22-én érdeklődtem, hogy hol a csomag, és január 23-án kaptam a választ, hogy a futár másnap hozza. Január 27-én úgy döntöttem, hogy inkább használják fel ők, ha eddig nem jött meg, és visszamondtam a rendelést.

 

1500 Ft értékben rendeltem szerda este, és még ezen a héten (péntek) reggel kaptam meg a csomagom. Korrekten visszajeleztek, a futár jelezte mikor jön... Nálam sem volt gond, pedig én sem rendeltem nagy értékben.. Vajon mi alapján válogatnak?

 

Visszaigazolt rendelést nem teljesítenek. Erről is csak két héttel később értesítenek. Emiatt nem tudtam máshonnan, még időben megrendelni.
Olyan termékeket kínálnak, amelyekkel nem rendelkeznek. Megbízhatatlan cég.

 

Nekem semmilyen problémám sem volt, 9e Ft értékben rendeltem Bioaktívj Kékjód cseppeket, és 3 nap múlva hozta is a GLS futár a megadott címre.

 

Nekem is azt írták hogy nincs készleten és nem tudják beszerezni a terméket, akkor ne hírdessék!

 

Mindig minden termék megérkezett eddig, az igért ingyenes szàllítàssal. A leginkàbb azért szeretem mert mindig szàllítàsi költség nélkül rendelhetek!

 

2160 Ft-os utánvétes rendelés 48 órán belül megérkezett GLS-sel, akik napon belül is megadnak egy 3 órás időtartamot, mikor jönnek, megadják a sofőr mobilját, aki fel is hívott érkezés előtt, továbbá kiszállítás előtti nap online is lehet más szállítási időt kérni.
(Elhiszem, hogy másoknak inkább nem küldték veszteségesen a túl kis rendelést, ami nem szép, inkább kéne rendelési minimum

 

A megrendelés után olvastam csak el a véleményeket és kicsit elbizonytalanodtam.
Ennek ellenére nagyon korrekt hozzáállással találkoztam: a rendelés után azonnali e-mailes visszaigazolás, az ígért 2-5 nap szállítási idő 3 nap alatt teljesült, a futárszolgálat telefonon értesített az árú érkezéséről , az árú sérülésmentesen és a teljes készletben érkezett ( 5 ezer forintos volt a rendel

 

Miután én érdeklődtem csak azután tájékoztattak hogy nem tudják beszerezni a rendelt terméket! Inkorrekt cég, egyáltalán nem kommunikatívok! Nem ajánlom őket senkinek sem.

 
Üzletek

Üzletek

Biobolt(hagyományos bolt)
Cím: 1077 Budapest, Dohány utca 38.
Telefon: +36205666861
Nyitvatartás
hétfő 10:00 - 18:00
kedd 10:00 - 18:00
szerda 10:00 - 18:00
csütörtök 10:00 - 18:00
péntek 09:00 - 17:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
^