Egészségbolt.hu

Egészségbolt.hu
Cégnév
InVenturio Zrt.
Alapítás éve:
2004
Cím:
1131 Budapest, Babér utca 1-5 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 (1) 510 0124
2
9
0
1
2
25
Bemutatkozás
A legismertebb hazai étrend-kiegészítőket, vitaminokat, élelmiszereket és minden olyan terméket ajánló portál, mely az egészséges életmódhoz szükséges. Több, mint 10 éve megbízható szereplője a hazai piacnak. Több, mint 18.000 terméket, folyamatosan bővülő kínálatot biztosít vásárlói részére. Fő szempont a vásárlók minőségi és megbízható kiszolgálása.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Egészségbolt.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
24.3 %
0.0 %
2.7 %
5.4 %
67.6 %
Összes vélemény

3-5 napos szállítási határidővel rendeltem, 6 nap elteltével még mindig semmi változás a rendelés állapotában, ezért lemondtam. A pénzemet még mindig nem utalták vissza, jól lehet jogszabály szerint 14 napon belül kötelesek visszautalni azt. Most kénytelen leszek a drága időmet feljelentéssel és az ebből adódó összes kényelmetlenséggel tölteni, mert a több mint tízezer forintról nem fogo

 

Leadtam a rendelést náluk, de egy termék helyett mást tettek a csomagba kérdezés nélkül. És az a vicc, hogy ezt már más bolt is eljátszotta. Egyszerűen ezt felháborítónak tartom!

 

Május 8-án rendeltem tőlük kb. 1 hétig semmi fejlemény aztán írtam nekik egy e-mailt, hogy mi van a rendeléssel. A válasz az volt hogy az egyik termék amit rendeltem a beszállító nem hozta meg... kivetettem a terméket a rendelésből, május 25-én kaptam meg a csomagot. Előre fizettem a fennmaradó összeget még nem utalták. Egy hónapja már rendeltem erről az oldalról akkor is ugyanezt csin

 

Rendeltem egy terméket 3-5 napos szállítási határidővel, majd miután több, mint egy hét eltelt és még mindig feldolgozás alatt volt a rendelés, írtam nekik egy emailt, hogy töröljék. Azonnal törölték is a rendelést és sajnálkozva ünnepek miatti készlethiányra hivatkoztak január végén. Miféle ünnepekről van szó? A termék azóta is ugyanolyan határidővel megvásárolható...

 

A raktáron lévő terméket (rendelés visszaigazolva) több, mint egy hete nem sikerült kiszállítani, pedig 3-5 munkanap szállítási időt írnak a terméknél.
A mai napon is "feldolgozás alatt" van a rendelésem. Egyébként semmi tájékoztatás(se vitamin). Örülök, hogy az utánvétes opciót választottam, annak viszont nem, hogy regisztráció nélkül nem lehet vásárolni.

 

A megrendelt terméket hetek óta várom. Természetesen nem érkezett meg. A rendelésemet már törölték is. Se egy telefon, e-mail ... Semmi. Köszöntem szépen. Senkinek sem ajánlom.

 

Egy röhej! Évek óta rendelek innen. Az egynapos szállítási idővel nincs gond - magyarán, ami raktáron van - azt rendre leszállítják. Viszont senki ne rendeljen olyat ami nincs, mert sosem kapja meg. Kamuznak a beszerzésekről, húzzák az időt. Dilettáns! (Az külön vicc, hogy rendszeres vásárlóknak sincs engedmény, mini ajándék, pl. minta. Olyan tipikusan keleti blokk cég... ) Ja, ráadásul

 

Katasztrófa, ne rendeljen innen senki. Okt 3-án rendeltem egy vérnyomásmérőt, 3-5 napos szállítási időt ígérnek. Október 20-a van és az áru még sehol, csak a hitegető emailek jönnek, de még semmi pontos információ nincs, hogy mikor érkezik. Ez a mai világban megengedhetetlen! ! Úgy látom sokan mások is úgy jártak, mint én...

 

Már többször rendeltem az egészségboltból és jó tapasztalatom van velük, azt írták, hogy 2-3 munkanap az elérhetősége a terméknek és a 4. munkanapon a kezemben volt a csomag.
Általában kihasználom az ingyenes szállítási napokat, ezt nagyon pozitívnak tartom.
Továbbra is fogok rendelni az egészségboltból!

 

Kriminális!
Ne rendeljen innen senki, mert lehet, hogy hónapokat kell várni a termékre!
Raktáron lévő terméket rendeltem!
Miután nagy nehezen facebook-on keresztül elértem az ügyfélszolgálatot, ez történt:
Ők: "Tisztelt Ügyfelünk! A termék beszállítója a jövő héten jön legközelebb. Ha hozza a terméket utána tudja ön átvenni a rendelést a személyes átvételen. "
Én: "Ha hozza? Er

 
^