Egészségbolt.hu

Egészségbolt.hu
Cégnév
InVenturio Zrt.
Alapítás éve:
2004
Cím:
1131 Budapest, Babér utca 1-5 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 (1) 510 0124
2
9
0
1
4
29
Bemutatkozás
A legismertebb hazai étrend-kiegészítőket, vitaminokat, élelmiszereket és minden olyan terméket ajánló portál, mely az egészséges életmódhoz szükséges. Több, mint 10 éve megbízható szereplője a hazai piacnak. Több, mint 18.000 terméket, folyamatosan bővülő kínálatot biztosít vásárlói részére. Fő szempont a vásárlók minőségi és megbízható kiszolgálása.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Egészségbolt.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
20.9 %
0.0 %
2.3 %
9.3 %
67.4 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Vásároltam náluk, sajnos hasonló a tapasztalatom 20 nap után sem szállítják a "raktáron" lévő terméket! Ügyfélszolgálatuk NEM működik, soha nem vesuik fel a telefont és vissza sem hívnak! B

 
Vásárlói vélemény

Nagyon nem tetszik!
Bankártyás fizetéssel fizettem, természetesen előre azóta több mint egy hónap telt el, se pénz se áru, a telefont nem veszik fel! E-mailemre nem válaszolnak!
Senki ne vegyen náluk semmit!
Talán ha betartaná a saját ÁSZF-ét az nem lenne túl nagy hátrány : (

 
Vásárlói vélemény

lassú, nehézkes, nem ajánlott

 
Vásárlói vélemény

Nagyon lassú kiszállítás, annak ellenére, hogy készletről, személyes átvétellel rendeltem...

 
Vásárlói vélemény

A megígért szállítási határidőt nem tartják be.
Emailre nem válaszolnak, telefont nem veszik fel. Amikor nagyon sok próbálkozás után sikerült beszélnem valakivel, valótlant állított. Azt mondta hogy a termék beérkezett hozzájuk, és másnap feladják, következő nap megkapom. Az ma lett volna, de még értesítést sem küldtek hogy feladták volna.
Én még soha nem tapasztaltam ilyen hozzááll

 
Vásárlói vélemény

Azt gondoltam, hogy megbízható helyről rendeltem a termékeket de sajnos volt közötte olyan termék aminek már csak egy hét volt a szavatosság lejártáig. /Szafi földimandula lisztje/ Úgy gondolom ezt fel kellett volna tüntetni a terméknél. A többi termékkel nem volt probléma, de így sajnos többet nem rendelek erről az oldalról.

 
Vásárlói vélemény

3-5 napos szállítási határidővel rendeltem, 6 nap elteltével még mindig semmi változás a rendelés állapotában, ezért lemondtam. A pénzemet még mindig nem utalták vissza, jól lehet jogszabály szerint 14 napon belül kötelesek visszautalni azt. Most kénytelen leszek a drága időmet feljelentéssel és az ebből adódó összes kényelmetlenséggel tölteni, mert a több mint tízezer forintról nem fogo

 
Vásárlói vélemény

Leadtam a rendelést náluk, de egy termék helyett mást tettek a csomagba kérdezés nélkül. És az a vicc, hogy ezt már más bolt is eljátszotta. Egyszerűen ezt felháborítónak tartom!

 
Vásárlói vélemény

Május 8-án rendeltem tőlük kb. 1 hétig semmi fejlemény aztán írtam nekik egy e-mailt, hogy mi van a rendeléssel. A válasz az volt hogy az egyik termék amit rendeltem a beszállító nem hozta meg... kivetettem a terméket a rendelésből, május 25-én kaptam meg a csomagot. Előre fizettem a fennmaradó összeget még nem utalták. Egy hónapja már rendeltem erről az oldalról akkor is ugyanezt csin

 
Vásárlói vélemény

Rendeltem egy terméket 3-5 napos szállítási határidővel, majd miután több, mint egy hét eltelt és még mindig feldolgozás alatt volt a rendelés, írtam nekik egy emailt, hogy töröljék. Azonnal törölték is a rendelést és sajnálkozva ünnepek miatti készlethiányra hivatkoztak január végén. Miféle ünnepekről van szó? A termék azóta is ugyanolyan határidővel megvásárolható...