E-plaza webáruház

E-plaza webáruház
Cégnév
Global-Outlet Kft.
Alapítás éve:
2010
Tel.:
+3620292-6645
3
8
0
1
0
8
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) E-plaza webáruház boltról!

1
         
2
3
4
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
47.1 %
0.0 %
5.9 %
0.0 %
47.1 %
Összes vélemény

Itt volt a legolcsóbb a kiválasztott SD kártya. A vásárlás során minden rendben ment.

 

Augusztus 2-án rendeltem egy Kingston pendrive-ot az E-Plazatól. Minden rendben volt, 4-én délelőtt már hozta is a postás a megrendelt terméket. Kaptam E-mailben követési számot is a küldeményről.

 

A rendelést nem teljesítették, sem határidőre, sem egyáltalán. Annak ellenére, hogy a webáruházuk szerint a termék raktáron volt és 3 napon belül készhez kellett volna kapnom. Ez 1, 5 hét után sem történt meg. Telefonon nem tudtam az áruházat elérni. Nem ajánlom őket!

 

E-plaza webáruház (3 hónapja)

Kedves Balázs!
Rendelésével kapcsolatban többször is kerestük Önt. Egyszer telefonon, kétszer a vásárlási folyamat során leadott Gmail-es címén. (Az első levél 2017.06.26. 13:39-kor került elküldésre). Mivel rendelését nem erősítette meg, és nem tudtuk elérni, így a teljesítést felfüggesztettük. Elnézését kérjük a kellemetlenségekért! Üdv, E-Plaza

Korrekt gyors rendeléslebonyolítás. Memóriakártyát rendeltem, MPL futárral, ami 3 nap alatt megérkezett.
Semmi probléma nem volt, a termék nem tudom működik-e, mert egy másik netes áruház 10 napja rendelt cucca még nem érkezett meg és nem is értesített semmiről.

 

E-plaza webáruház (3 hónapja)

Köszönjük Árpád a pozitív véleményét! Üdv, E-Plaza

A munkahelyemre rendeltem volna, de az én nevemre, csak a szállítási címben szerepelt volna a munkahelyem. Ők céges rendelést feltételezve felfüggesztették rendelésem, jeleztem hogy az én címemre is küldhetik, de persze nem.... több levelet írtam, mire semmi válasz, majd 1 hétre rá jött az automata üzenet, hogy törölték a rendelésem....

2 érdeklődő és 2 válaszlevelet írtam. A rendsze

 

3 db pendrájvot szerettem volna rendelni. Raktáron volt. Kaptam e-mailt a szállítás várható dátumával. Csak sokadik telefonhívás után derült ki, hogy hiába várom. Határidős let volna, egy iskolában kapták volna jutalomnak a gyerekek. Mikor ezt elmondtam akkor korrektül reagáltak, visszahívtak másnap. Ez pozitív volt. Összességében. Nem megbízható cég, nem ajánlom senkinek.

 

A rendelt termékről nem jött visszaigazolás.
Többszöri hívásra nagynehezen felvették. Kiderült hogy nincs az a termék amit rendeltem. Megegyeztünk egy másik termék kiszállításában de az nem érkezett meg, azóta nem veszik fel a telefont!

 

Már 10 napja várok 4db memóriakártyára. A telefont nem veszik fel. Az e-mail-re nem válaszolnak.

Soha többet nem vásárolok ettől a cégtől!

 

Két pendrive-ot rendeltem. Pontosan megérkezett, korrekt értesítéseket kaptam sms-ben. Az egyik partíció hibás volt ami nem a bolt hibája. Az ügyfélszolgálatot értesítve korrekt tájékoztatást kaptam. A visszaküldött terméket kicserélték, amit gyorsan meg is kaptam. Nagyon korrekt és tisztességes áruház. Ezúton is köszönöm.

 

E-plaza webáruház (3 hónapja)

Köszönjük Mónika! Üdv, E-Plaza

Pontos, precíz webáruház. A termék, amit megrendeltem hiánytalanul időben megjött.

Köszönöm!

 
^