Drogeria-online.hu

Drogeria-online.hu
Cégnév
E-Drogéria Kft.
Alapítás éve:
2012
Cím:
Tel.:
06706154751 06702038477
4
4
0
0
0
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Drogeria-online.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

A megrendelt termékek közül több esetben másik terméket küldtek. Azt gondolom, hogy nem tévedés volt, hanem az adott termék szerintem nem volt náluk raktáron így pótolták valamivel. Mindezt anélkül, hogy szóltak volna róla. Ráadásul a helyettesítő termék olcsóbb kategóriába tartozott, de a számlán az eredetileg megrendelt termék szerepelt. Írásban megkerestem őket ezzel a problémával, de

 
Vásárlói vélemény

Szuper! Eddig ez a legjobb hely, ahonnan rendeltem! Problémám volt az utalásnál, felhivtam őket, átírták utánvételesre. Nem problémáztak! Nagyon kedves volt a hölgy! Fogok még rendelni! !

 
Vásárlói vélemény

Gyors, pontos, korrekt, udvarias kiszolgálás/kiszállítás. Keddi rendelés, pénteki szállítás, előző nap telefon a kiszállításról, a kiszállítás napján telefon a várható nagyjábóli időpontról.
Ajánlom őket. : )

 
Vásárlói vélemény

Az értékeléseket olvasva félve adtam le a rendelést, de mivel az àrak meggyőző ek, úgy voltam, hogy egy pròbàt megér. Amúgy sem napi s. o. s. termékeket rendeltem. Kicsit többet kellett vàrnom, mint ahogy ígérték, de végül hiànytalanul meg kaptam mindent. Biztosan fogok még rendelni.

 
Vásárlói vélemény

Minden megrendelt árut hiánytalanul és gyorsan megkaptunk. Gyors és korrekt kiszolgálás, segítőkész személyzet. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 
Üzletek

Üzletek

Drogeria-online.hu(hagyományos bolt)
Cím: 1202 Budapest, Tátra tér 1. 44.üzlet
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06706154751 06702038477
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
DROGERIA-ONLINE.HU
1202 Budapest, Tátra tér 1. 44.üzlet