Drako.hu

Drako.hu
Cégnév
Bertrand s.r.o.
Alapítás éve:
2016
Cím:
821 08 Bratislava, Klincová 35 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 70 545 8381
3.5
6
0
1
3
1
Bemutatkozás
Boltunk minöségi áruval rendelkezik, nagy kereskedelmi áron mindenkinek. Számunkra legnagyobb dicsöség ha az ügyfél elégedett.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Drako.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
54.5 %
0.0 %
9.1 %
27.3 %
9.1 %
Összes vélemény

Másfél, 2 hónapja rendeltem meg a terméket. Telefon szám elírásom miatt 3 nap alatt eladták másnak. Ami jobban bánt, hogy több mint 2 hete levelezem velük, a válasz Royal futárszolgálatnál van. Azóta semmi, telefont sem veszik fel. Karácsonyi ajándék lett volna.
Amikor egy cég egy nagyon komolytalan futár céget választ, magát is minősíti! Nézzék meg csak negatív hozzászólás van a Royal

 

Egy Philips Légtisztítót rendeltem, 6 munkanapon belül érkezett meg. Volt egy telefonos egyeztetés és 2 e-mail is érkezett a szállítással kapcsolatban. A garancia rendben van, amennyit a gyártó ad rá. A termék ára itt volt a legelfogadhatóbb. A megérkezett csomag állapota is rendben volt, sehol nem sérült. Én kifejezetten elégedett vagyok.

 

Drako.hu (4 napja)

Jo napot
Koszönjük a dicsérö szavakat. Nagyon örülünk hogyy mindent rendben talált és a jövöben is kihasználja szolgáltatásainkat. Köszönjük a rendelést és a bizalmat. Üdv Drako.hu

Blaukpunt párásítót rendeltem, 5 munkanapon belül küldték, két alkalommal értesítettek a rendelés "állásáról". Ár tekintetében messze a legkedvezőbb a többi forgalmazó árától. A terméket originál csomagolásban, hibátlanul kaptam meg. Csak a legjobbakat tudom a boltról, remélem a párásító is örömünkre szolgál. Sajnos a garanciális lehetőségről nem tudok semmit, bár a csomagban van egy nem

 

Drako.hu (4 napja)

Jó napot
Öroomel olvassuk hogy elégedett szolgáltatásainkal, Használja nagy örömmel a terméket. Köszönjük a rendelését. Udv Drako.hu

Olvasom, hogy nem mindenki elégedett, de nálam hibátlanul teljesítettek.
December 1-én rendeltem egy Seagate 6Tbyte-os külső merevlemezt, amit messze jobb áron kínáltak, mint bárhol máshol az árukeresőn. Legnagyobb megelégedésemre folyamatos volt a tájékoztatás, és 6 nap, azaz 5 munkanap múlva megérkezett a futárcég a csomaggal. Az áru szépen volt csomagolva, minden alkatrésze benne vo

 

Drako.hu (1 hete)

Kedves Vásárlónk
Örömmel olvassuk hogy elégedett volt ügyintézésünkel. Számunkra a legnagyobb dicséret ha az ügyfél elégedett. Köszönjük a rendelését és a szép szavakat.
Reméljük hogy a jövöben is hozzánk fordul.
Üdv Drako.hu

Pénteken rendeltem egy fülest 1 hét múlva már jött is.

 

Drako.hu (1 hete)

Kedves Vásárlónk
Örülünk hogy elégedett a boltunkal. Reméljük a jövöben is hozzánk fordul.
Üdv Drako.hu

Tegnapi nap folyamán leadtam a rendelésem egy Mount Maclean MC-758 (Wall; 13" - 55"; 30 kg) tv falikonzolra, de semmiféle emailt , vissza jelzést nem kaptam , hogy rögzítették e rendelésem vagy mikorra várható vagy bármi .

 

Drako.hu (1 hete)

Kedves Andrea
Ha rendelést eltetszett küldeni akkor a rendszer automatikusan küld egy emailt a megerösítésre. Minden kedves ügyfelet telefonon is felkeresünk.
Legyen szives felvenni a kapcsoltatot az ügyfélszolgálattal és ki keresük a rendelését.
Üdv Drako.hu

Egy hónapja van a futárnál a csomagom, amit nem szállít ki. Az eltelt egy hónap alatt szinte naponta hívtam az ügyfélszolgálatot, alkalmanként 10-15percig tartottam a vonalat, türelmet kértek, utána néznek. A válasz az volt minden esetben, hogy a holnapi nap folyamán kiszállítják. Ez egy hónapja folyamatosan tart, a csomagomat még mindig nem kaptam meg. Az ügyfélszolgálat tájékoztatott,

 

Drako.hu (4 napja)

Kedves Váśárlónk,
Nem ertjük a szituációt mivel a futárszolgálatnál azt mondják hogy a csomag vár a kiszálításra a megegyezett idöpontra. Nagyon sajnáljuk hogy nem elégedett a futár cégel de ezt sajnos mi nem tudjuk változtatni. Mi megteszünk mindent az ügyfél kedvéért. Üdv Drako.hu

Rendeltem egy külső merevlemezt rá másnap kaptam az e-mailt, hogy erősítsem meg a megrendelésemet. Próbálom keresem , de hol kell hogyan tudom megerősíteni? És vajon miért kell , ha a levél elején megírták 5-10 napon belül itt lesz .

 

Drako.hu (2 hete)

Jó napot kívanok
Minden kedves vásárlónkat felkeresuünk telefonon a rendelés megerösítés céljából. Ha nem sikerül elérni azon esetben küldünk emailt. A megerösítés arról szól hogy a kedves ügyfélnek megmondjuk mikora várható a csomag és közössen le ellenörizzük a szálítási címet, és hogy meg e felel a szálítás idöpontja.
Köszönjük a vásárlást és a véleményt a boltunkról reméljük a jövöben is hozzánk fordul.
Üdv Drako.hu

Egy igen drága rendelés fejeződött be.
Két levelet kaptam tőlük. Egyikben rögzítették, a rendelésemet, a másikban jelezték hogy átadták, a futárnak a csomagot.
A csomag 12-én lett rendelve, és a mai napon 21-én átvettem. 9 nap volt az átfutás Black Friday előtt.
A futárcég (Royalfutar) gyorsan, és jól oldotta meg a feladatot. Hívott és érkezett.
A csomagomat kinyitották, a zárje

 

Drako.hu (3 hete)

Kedves Csalanka
Köszönjük a kedves szavakat, igyekszünk mibden vásárlónknak a kedvére járni és betartani azt amitt kínálunk. Ami az üzletünkön is fel van tüntetve 5 és 10 nap a szálítási idõ ezt igyekszünk is betartani.
Drágább termékeknél le ellenörizzük elküldés elött hogy a termék nem e sérült.
Még egyszer köszönjük a rendelést és reméljük a jövõben is hozzánk fordul.
Üdv Drako.hu csapata

Mindenféle magyarázat nélkül 36 órán belül törölték a rendelésemet!

 

Drako.hu (4 hete)

Jo napot kivanok, nagyon sajnaljuk, hogy felreertes tortent megrendelese feldolgozasakor. Semmi esetre sem szerettuk volna megrendeleset torolni. Remeljuk ha a kozeljovoben ismet hozzank fordu, megrendeleset zokkenomentesen rendezzuk. Megegyszer, elnezest a kellemetlensegert.