Drako.hu

Drako.hu
Cégnév
Bertrand s.r.o.
Alapítás éve:
2016
Cím:
821 08 Bratislava, Klincová 35 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 30 254 4844
3.5
29
3
3
4
19
Bemutatkozás
Boltunk minöségi áruval rendelkezik, nagy kereskedelmi áron mindenkinek. Számunkra legnagyobb dicsöség ha az ügyfél elégedett.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Drako.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
50.0 %
5.2 %
5.2 %
6.9 %
32.8 %
Összes vélemény

A webáruház a rendelési folyamat során nem jelzi, hogy nincs magyar adószáma. A rendelési folyat során nem kéri be a cégek adószámát (ebből arra a hamis következtetésre jut a vásárló, hogy belföldi cégről van szó) , és azért végül helytelenül nem állítanak ki fordított adós számlát, az áfát nem térítik a cégeknek vissza. Teljesen helytelen a bizonylatolásuk.
Ha cégként vásároltok felté

 

Én már vagy húsz terméket rendeltem tőlük, és megvagyok elégedve. egy garis ügyintézésem is volt az három hét volt de rendben lezajlott. Néhány termékük nagyon jó áron van. Részemről ajánlott.

 

Egy műszaki alkatrészt szerettem volna rendelni ami gyanúsan olcsó lett volna, de gondoltam teszek egy próbát és megrendeltem. Sajnos hiba volt mert ez a webáruház is "mint sok másik is" nem tudja teljesíteni a rendelést. Természetesen E-Maileket kaptam többször is ugyan azt amiben az írják, hogy most idézem őket

"A rendelése frissült a következő állapotra Készen áll a küldésre és az

 

Itt csak a buta ember vásárol mint én! ) Rendeltem egy stanley porszívót I25litereset. Gyorsan megérkezett. Ám de nem pont azt kaptam amire vártam. Én a képek és ár alapján döntöttem. Mikor kicsomagoltuk észre vettük, hogy egy száraz kefe fej nincs benne a csomagban. Mint amit a web oldalon mutatták. Hívtam őket és a kép nem számít én azt ne nézzem, hanem ami a termék leírásban van... Pe

 

Röhejes, hogy előre ki szeretném fizetni a megrendelt terméket, mivel nem magamnak rendeltem és nem szeretném ha az átvevő fizetné, és nem lehet. Csak készpénzben átvételkor....... Nyilván ez azért van mert nem Magyarországra adózik és ebben van valami csavar.... Le is mondtam. Inkább megveszem drágábban máshol ahol az adó legalább Magyarországra kerül még ha azt el is lopják, de legaláb

 

Egy dolcegusto mini me kapszulás kávéfőzőt rendeltünk.
Másnap hívtak, hogy fixáljuk a rendelést.
5-10 napot írtak szállításra, 5 munkanapon belül ki is hozták.
A gép tökéletes, ajánlom mindenkinek a boltot, ha olcsóbban szeretnének vásárolni.

 

Villámgyors szállítás, hibátlan termék és olcsó! Csak ajánlani tudom!

 

Féltem innen rendelni, mert gyanúsan olcsó volt (a többi bolthoz viszonyítva nagyon olcsó néhány termék) , de amit kaptam, az valóban eredeti Kingston SD kártya volt, máig használom, úgyhogy én nagyon elégedett vagyok! : )

 

Nagyon korrektek voltak pontosan és gyorsan küldték a rendelt terméket!

 

Rendelés leadása után felhívtak, hogy egyeztessük, hogy én rendeltem-e a terméket. Onnantól pár munkanapon belül kihozták a termékemet.
Pozitív volt, hogy jól becsomagolták, és a törékeny szó is rá volt írva.
Számlát rendesen adtak a termékhez.