DONCOMP.HU

DONCOMP.HU
Cégnév
Tóth András EV.
Alapítás éve:
2015
Cím:
4080 Hajdúnánás, Attila u. 123 (Nem átvételi pont)
Tel.:
30/23-92-555
5
4
0
0
0
0
Bemutatkozás
A www.doncomp.hu egy műszaki - szerszám webáruház, mert nálunk a minőség az első!

Webáruházunkban többféle műszaki, illetve szerszám, szerszámgépek közül választhat, méghozzá kedvező a lehető legjobb áron.
Készletünkben számos auto-hifi és kiegészítői, szerszámok, szerszámkészletek valamint a számítástechnikával, szórakoztató elektronikával, világítástechnikával kapcsolatos termékek is megtalálhatóak.

Weblapunk azzal a céllal jött létre, hogy Ön könnyedén, gyorsan és elérhető áron jusson jó minőségű szerszám, műszaki, informatikai termékekhez. Készletünk folyamatosan bővül, így érdemes akár napi szinten is megtekinteni webáruházunk kínálatát. Napjainkban megkerülhetetlen a különböző műszaki termékek – számítógépek, mobiltelefonok - használata, éppen emiatt különféle termékek találhatóak meg műszaki webáruházunkban, ahol természetesen egyéb más elektronikai cikkek is fellelhetőek.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) DONCOMP.HU boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

A legolcsóbb Blow autórádiót vásároltam.
A célra tökéletes és lekopogván hibátlanul működik. Csak ajánlani tudom az autórádiót is : )

 

A termék nem volt elérhető a központi raktárban, ezért meg kellett rendelni. Folyamatos kommunikáció volt a webáruház részéről a termék státuszával kapcsolatban, ez nagyon megnyugtató volt. Amikor kérdéssel fordultam hozzájuk rendkívül rugalmasak és segítőkészek voltak.

 

Csak a legjobbakat tudom írni. Folyamatosan kaptam tájékoztatást a rendelési állapotomról. A telefonáló fiatalember nagyon udvarias, mindenre kiterjedő felvilágosítást adott úgy a szállításról és a termékről is

 

Nagyok korrektek, és jók az áraik a legnagyobb versenytársukkal összevetve.