DJI | ARS Budapest

DJI | ARS Budapest
Cégnév
FlyMore Kft.
Alapítás éve:
2017
Cím:
1138 Budapest, Népfürdő utca 22. (Hagyományos bolt)
Tel.:
+36 1 616 2990
4.5
6
0
0
0
1
Bemutatkozás
A DJI Authorized Retail Store Budapest a DJI hivatalos hazai viszonteladó partnere. A Flymore Kft. által működtetett márkaüzlet Magyarországon egyedülálló hivatalos DJI márkaüzlet, amely a DJI termékek értékesítésén túl technikai segítséget és további egyedi szolgáltatásokat nyújt vásárlóinak.

A DJI ARS egy exkluzív és az egyetlen viszonteladói standard a DJI rendszerében, melyet az anyacég folyamatosan ellenőriz szerte a világban azért, hogy a DJI által megkövetelt legmagasabb színvonalat és prémium márkaélményt képviselje az adott országban. Jelenleg 300 DJI ARS működik világszerte. Magyarországon a DJI ARS Budapest az egyetlen ilyen márkaüzlet. A gyártó kereskedelmi rendszerében a DJI ARS-eken kívül csak a DJI saját maga által üzemeltetett 4 Flagship Store-ja működik, melyek Hong Kongban, Shenzhenben, Szöulban és Shanghai-ban találhatók.

Más országokhoz hasonlóan a DJI ARS Budapest is a DJI előírások szerint működik és képviseli itthon a DJI megszokott prémium minőségét. A kollégákat a DJI szakemberei folyamatosan képzik, hogy naprakészek legyenek a legújabb termékeket illetően is. A DJI ARS Budapest termékpalettájában megtalálhatóak a legnépszerűbb DJI termékek és kiegészítők, illetve az újdonságok és professzionális felhasználásra is alkalmas exkluzív termékek. Az üzlet munkatársai szakmai segítséget nyújtanak a termékek kiválasztását és használatát illetően, garanciális ügyintézésben, szerviz szolgáltatásokban. A DJI ARS budapesti raktárkészletről dolgozik, több mint 1200 féle DJI termékkel. Ennek köszönhető a folyamatos áruellátás. Az esetleges termékhiány esetén előrendelésre előleg fizetés nélkül lehetősége van a vásárlóknak.

A DJI ARS élvezi a Duplitec Service Center, az egyetlen magyarországi DJI Recommended Service Center teljeskörű és megkülönböztetett támogatását. A készülékek javítását, garanciális ügyintézését és szervizelését az üzlet munkatársai a Duplitec Service Center-en keresztül bonyolítják le, a DJI magas minőségi kritériumait szem előtt tartva.

DJI - The Future Of Possible. Itt, Budapesten.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) DJI | ARS Budapest boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Nagyon korrektek üzlet!

 
Vásárlói vélemény

Soha többet nem vásárolnék innét.

Vásároltam egy Mavic2 Pro flymore kombót + Smart kontrollert.
Repülés után kikapcsoltam a készüléket, és külső behatás nélkül visszakapcsolt az akkumulátor, majd ennek következtében félig felszállt a drón, majd zuhant és sérült.
Több mint 3 hónap szervízben töltött idő után cserélték az akkumulátort, mivel elismerték, hogy az valóban hibás volt,

 
Vásárlói vélemény

Nagyon meg voltam elegedve a bolt hozzá állásával és a segitö kész@égükkel! A megrendel Dji Mavic pro platinum fly more combot 1 nap alatt meg is kaptam!

 
Vásárlói vélemény

Egyedülálló DJI szakértelem Magyarországon!

 
Vásárlói vélemény

Minőségileg kifogástalan terméket kaptam. Kiszolgálás is pontos és precíz. Csak ajánlani tudom a boltot.

 
Vásárlói vélemény

Színvonalas üzlet, kiváló kiszolgálás!

 
Vásárlói vélemény

Egyedül itt volt készleten az a DJI termék, amit meg akartam venni. Vettem mellé PolarPro-t és PGYtech kiegészítőt. Az üzlet nem mindennapi, ahogy kinéz. Az eladók tényleg meg tudták válaszolni a kérdéseimet.

 
Üzletek

Üzletek

DJI | ARS Budapest(hagyományos bolt)
Cím: 1138 Budapest, Népfürdő utca 22.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36 1 616 2990
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
DJI | ARS BUDAPEST
1138 Budapest, Népfürdő utca 22.