DEPO SALES GROUP 97 KFT

DEPO SALES GROUP 97 KFT
Cégnév
DEPO SALES GROUP 97 KFT
Alapítás éve:
2012
Facebook:
Tel.:
+3630/4527412
2.5
7
2
1
1
16
Bemutatkozás
Autóalkatész, Motorolaj, Kenőanyag Webáruház.

Cégünk, Fő tevékenysége a KENŐANYAG kereskedelem. JÖVEDÉKI engedéllyel rendelkezünk, s termékeink folyamatos ellenőrzés alatt vannak a NAV álltal. Minden alkalommal, minden feltételnek megfelelünk. Erről jegyzőkönyv is készül, ami bizonyítja HITELESSÉGÜNKET, MEGBÍZHATÓSÁGUNKAT.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) DEPO SALES GROUP 97 KFT boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
25.9 %
7.4 %
3.7 %
3.7 %
59.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

3-szor küldtem e-mailt, hogy töröljék a rendelésemet, egyszer sem olvasták el, nem reagáltak semmit.

 
Vásárlói vélemény

Próbáltam olajat rendelni de 3 nap után ugyan azt kaptam mint az előttem lévők hiányos a rendelés stb.... Senkinek nem ajánlom hogy innen rendeljen bármit is. Továbbá teljessen más árat küldtek a második email ben mint az első vissza igazoló levélben.

 
Vásárlói vélemény

27. -én rendeltem olajat(munkanap) 28-29(munkanap) nem történt semmi 30. -án(munkaszüneti nap) 22. 06-kor kaptam egy e-mailt miszerint hiányos a megrendelés, persze a rendeléskor megkaptam a visszaigazolást . Nem azt írták, hogy nem tudják teljesíteni a rendelést, hanem, hogy nem jól adtam meg valamilyen adatot. Eltelt két munkanap és nem tudtak tájékoztatni arról, hogy nem tudják beszer

 
Vásárlói vélemény

Nemesacél tisztító sprayt rendeltem.
Gyors, pontos szállítás, kiváló online kommunikáció.
A termék kiváló minőségű.
Köszönöm.
Ajánlani fogom másoknak is a céget.
Borsos Erzsébet

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (2 éve)

Kedves Erzsébet,
Örülünk,hogy elégedett a termékkel, illetve cégünkkel! Köszönjük szépen kedves értékelését!
További szép napot

Vásárlói vélemény

Már egy hete megrendeltem a csomagom. A visszaigazolást kaptam meg azóta semmi. 3x hívtam őket, e-mailt is írtam, de semmi. A rendelésemet még várom.

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (2 éve)

Kedves Csongor,
Ön egy XIAOMI Mi 4K ACTION fekete sportkamerát rendelt. Visszaigazolást kapott, miszerint készlethiány miatt nem tudjuk teljesíteni a kért rendelését. De köszönjük véleményét!

Vásárlói vélemény

Minden rendben ment

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (2 éve)

Kedves Zsolt,
Köszönjük értékelését!

Vásárlói vélemény

A 4db dísztárcsa mire ide ért, 5890 helyett 8790 lett! Telefonos egyeztetés után igérték hogy mihamarabb utalják a különbözetet de azóta sem történt semmi!

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (2 éve)

Tisztelt Attila,
Elnézését kérjük. Nem mentség, de az ünnepi hajtás minket is elért. Egy emlékeztető email-t küldhetett volna nyugodtan. A mai napon átutaltuk Önnek a különbözetet.
Tisztelettel: Depo Auto

Vásárlói vélemény

Rendeltem a boltból dísztárcsákat. Erre nem olyan színűt kaptam amit kértem. Nehéz volt velük a kapcsolatot felvenni. Telefon az felejtő náluk. Mint kiderült sem náluk, sem a beszállítójuknál nem volt az amit kértem. Így nem értem minek küldenek ki egy randomot. Vissza vették, de nem volt egyszerű az egyeztetés. Többet nem rendelek itt.

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (2 éve)

Kedves Adrienn,
Egymást követő 2 nap írt emailt..amire válaszoltunk...ön utánvételesen feladta nekünk, amit átvettünk és visszafizettünk!
Elnézését kérjük, hogy a napi több 100 csomagfeladás mellett néha nem olyan tempóban tudunk telefonra és email-re válaszolni, mint ahogyan azt sokan elvárják! Emberek vagyunk és nem robotok...hibázunk...pont úgy ahogyan mindenki más is szokott, csak azt elfelejtik!
Kellemes ünnepeket!
Tisztelettel: Depo Auto

Vásárlói vélemény

Nem ajánlom. A megrendelt terméket gyorsan visszaigazolták, még csomagkövetési számot is kaptam. Közel két hét után a csomag sehol, az MPL szerint a csomag vissza lett hívva. Telefonon nem elérhetőek, többszöri e-mail küldés után kaptam csak választ, hogy a megrendelt termék nincs raktáron. Ezt az elején is közölhették volna, nem ennyi idő múlva.

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (2 éve)

Tisztelt Péter,
Ha önnek feladjuk a rendelt terméket, akkor a futárszolgálat vagy a posta küld csomagkövetési számot. Így ahogy ön is írta a postától kapott számot. A termék nem lett visszahívva, mert nem lenne okunk egy feladott terméket visszahívni. Termék hozzánk való visszajutása annak az oka, hogy ön nem vette át a terméket! Erről mi nem tehetünk! Visszautasítva azért lett, mert nem vette át a már egyszer feladott terméket!
Tisztelettel: Depo Auto

Vásárlói vélemény

Rendeltem 4 db dísztárcsát. Megrendelésemet megerősítették. Majd értesítettek, hogy feladták a csomagot. 9 nap múlva e-mailban érdeklőttem, hogy merre van a csomagom, mert még semilyen értesítést sem kaptam. Válaszra sem méltattak.

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (2 éve)

Kedves Ágnes,
Sajnos nem kaptunk Öntől emailt...Ha kaptunk volna, akkor ugyan úgy mint mindenki másnak, reagáltunk volna.
Tisztelettel: Depo Auto