DEPO SALES GROUP 97 KFT

DEPO SALES GROUP 97 KFT
Cégnév
DEPO SALES GROUP 97 KFT
Alapítás éve:
2012
Facebook:
Tel.:
+3630/4527412
3
6
2
0
0
9
Bemutatkozás
Autóalkatész, Motorolaj, Kenőanyag Webáruház.

Cégünk, Fő tevékenysége a KENŐANYAG kereskedelem. JÖVEDÉKI engedéllyel rendelkezünk, s termékeink folyamatos ellenőrzés alatt vannak a NAV álltal. Minden alkalommal, minden feltételnek megfelelünk. Erről jegyzőkönyv is készül, ami bizonyítja HITELESSÉGÜNKET, MEGBÍZHATÓSÁGUNKAT.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) DEPO SALES GROUP 97 KFT boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
35.3 %
11.8 %
0.0 %
0.0 %
52.9 %
Összes vélemény

Minden rendben volt, köszönöm, s visszatlrek a a kerti cuccok vásárálása végett mert jók az árak. Roland.

 

Motor olajat rendeltem kb 2 hete. Az automatikus üzeneten kívül semmi nem jött. Telefonon elérhetetlenek e-mail -ra se válaszolnak! Aki teheti kerülje ezt a céget! Senkinek nem ajánlom!

 

Nálam minden rendben volt. Én a Nagytarcsai Raktárukban vettem át az árut s elég sok csomagot adnak fel. Így nekem nem kellett várni a postára. : ) Még várakoztam a kiszolgálásra láthattam milyen munkával jár egy adott rendelés. Én egy olajcsere szettet rendeltem, ami teljesen tökéletes volt és jó volt a minősége.
Köszönöm Nagypál Tamás.

 

Telefon kikapcsolva, emailre nem válaszolnak. Olyan árut rendeltem ami leírásuk szerint raktáron van. Az automatikus visszaigazoló emailen kivül semmilyen reakció nem volt. Teljesen komolytalan web áruház, a vásárlást tőlük senkinek nem ajánlom.

 

Minden rendben volt segítőkészek udvariasak. Köszi.

 

Minden rendben volt, s köszönöm a lehetőséget. Dr. Krisnovics Dávid

 

Többször vásároltam már náluk. Minden rendelésem rendbe volt. Én beszéltem velük telefonon is már rengeteg a megrendelésük ezért nehezebb Őket elérni. Viszont a jelenlegi internetes cégek közül a legkorrektebbek, azonnal cseréltek terméket mert rosszat rendelte.

 

Egy hónap alatt sem érkezett meg a rendelésem, és a pénzt sem utalták vissza! Telefonra -emailra sem válaszolnak!

 

A telefont nem képesek felvenni kinyomkodják! Kedden rendeltem olajat es még pénteken nem sikerült feladniuk!
Mashol maximum rá ket napra megküldik. Egyáltalán nem lehet bennük megbizni. Ha netán probléma van az áruval hogy erje el őket az ember ha nem képesek felvenni meg állandóan ki vannak kapcsolva! Nem ajánlom senkinek őket!

 

Gerinctelen társaság! Nem a megrendelt terméket küldték. Az elküldött emailre nem válaszolnak, a telefont kinyomják, nem lehet felvenni velük a kapcsolatot. Nem ajánlom senkinek! !