DEPO SALES GROUP 97 KFT

DEPO SALES GROUP 97 KFT
Cégnév
DEPO SALES GROUP 97 KFT
Alapítás éve:
2012
Facebook:
Tel.:
+36305970869
3
3
0
0
0
3
Bemutatkozás
Autóalkatész, Motorolaj, Kenőanyag Webáruház.

Cégünk, Fő tevékenysége a KENŐANYAG kereskedelem. JÖVEDÉKI engedéllyel rendelkezünk, s termékeink folyamatos ellenőrzés alatt vannak a NAV álltal. Minden alkalommal, minden feltételnek megfelelünk. Erről jegyzőkönyv is készül, ami bizonyítja HITELESSÉGÜNKET, MEGBÍZHATÓSÁGUNKAT.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) DEPO SALES GROUP 97 KFT boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Ajanlom, legkozelebb is rendelek. Erdeklodesemre telefonon keresztul is nagyon kedvesek, segitokeszek voltak.

 

Nagyon hanyagok! Csomagolás=0 Motorolajat, Váltóolajat, Fékfolyadékot és fagyálló folyadékot rendeltem tőlük. a történet úgy nézett így nézett ki: megrendelés megérkezett hezitáltam, hogy átvegyem e vagy sem de mivel nem vagyok egy gerinctelen ember ezért átvettem de rosszul tettem! Kibontása után a termékek összeborulva fagyálló folyadékok kifolyva számla elázva, (Néha nem ártana kibéle

 

Nem túl megbízható! Nehézkes volt a rendelés is.

 

A termék ára miatt döntöttem a bolt mellett. A rendelés könnyen ment, nem kell regisztrálni.
Mobil 10W60-as olajat rendeltem és volt rajta hologramos matrica.

 

Castrololajat vettem tőlük, de soha többé! Nem volt rajta hologramm és a flakon dátuma is 2013 volt. Nem mertem az autóba tölteni, elvittem bontatlanul egy begyűjtőhelyre, ott is azt mondták, jól döntöttem.
Óvakodjon mindenki tőlük!

 

DEPO-Autóalkatrész Kft (2 hónapja)

Tisztelt vásárló. A Mi cégünk Nagykereskedelmi cégként működik. Ez magában foglalja, azt, hogy JÖVEDÉKI ENGEDÉLYÉL rendelkezünk. Tehát NAV által ellenőrzött termékeink vannak.. Ez az állítás nem állja meg a helyét, mivel havi ellenőrzésen megyünk keresztül, s jegyzőkönyv készül minden alkalommal. Szívesen átküldjük emailban ha gondolja, mert minden alkalommal megfelelünk. Köszönjük.

Eneos motorolaj árakban szinte a legjobb, érdemes minden olajukat megtekinteni. Én azért szeretem mert a legismertebb márkák mind megtalálhatók és az árak jó.
Alkatrész nincs annyi feltöltve, de eddig nekem Ők adták a legjobb árat ha szűrő ha fék kellett.

 
^