DEPO SALES GROUP 97 KFT

DEPO SALES GROUP 97 KFT
Cégnév
DEPO SALES GROUP 97 KFT
Alapítás éve:
2012
Facebook:
Tel.:
+3630/4527412
2.5
6
2
1
1
13
Bemutatkozás
Autóalkatész, Motorolaj, Kenőanyag Webáruház.

Cégünk, Fő tevékenysége a KENŐANYAG kereskedelem. JÖVEDÉKI engedéllyel rendelkezünk, s termékeink folyamatos ellenőrzés alatt vannak a NAV álltal. Minden alkalommal, minden feltételnek megfelelünk. Erről jegyzőkönyv is készül, ami bizonyítja HITELESSÉGÜNKET, MEGBÍZHATÓSÁGUNKAT.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) DEPO SALES GROUP 97 KFT boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
26.1 %
8.7 %
4.3 %
4.3 %
56.5 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Már egy hete megrendeltem a csomagom. A visszaigazolást kaptam meg azóta semmi. 3x hívtam őket, e-mailt is írtam, de semmi. A rendelésemet még várom.

 
Vásárlói vélemény

Minden rendben ment

 
Vásárlói vélemény

A 4db dísztárcsa mire ide ért, 5890 helyett 8790 lett! Telefonos egyeztetés után igérték hogy mihamarabb utalják a különbözetet de azóta sem történt semmi!

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (1 hónapja)

Tisztelt Attila,
Elnézését kérjük. Nem mentség, de az ünnepi hajtás minket is elért. Egy emlékeztető email-t küldhetett volna nyugodtan. A mai napon átutaltuk Önnek a különbözetet.
Tisztelettel: Depo Auto

Vásárlói vélemény

Rendeltem a boltból dísztárcsákat. Erre nem olyan színűt kaptam amit kértem. Nehéz volt velük a kapcsolatot felvenni. Telefon az felejtő náluk. Mint kiderült sem náluk, sem a beszállítójuknál nem volt az amit kértem. Így nem értem minek küldenek ki egy randomot. Vissza vették, de nem volt egyszerű az egyeztetés. Többet nem rendelek itt.

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (1 hónapja)

Kedves Adrienn,
Egymást követő 2 nap írt emailt..amire válaszoltunk...ön utánvételesen feladta nekünk, amit átvettünk és visszafizettünk!
Elnézését kérjük, hogy a napi több 100 csomagfeladás mellett néha nem olyan tempóban tudunk telefonra és email-re válaszolni, mint ahogyan azt sokan elvárják! Emberek vagyunk és nem robotok...hibázunk...pont úgy ahogyan mindenki más is szokott, csak azt elfelejtik!
Kellemes ünnepeket!
Tisztelettel: Depo Auto

Vásárlói vélemény

Nem ajánlom. A megrendelt terméket gyorsan visszaigazolták, még csomagkövetési számot is kaptam. Közel két hét után a csomag sehol, az MPL szerint a csomag vissza lett hívva. Telefonon nem elérhetőek, többszöri e-mail küldés után kaptam csak választ, hogy a megrendelt termék nincs raktáron. Ezt az elején is közölhették volna, nem ennyi idő múlva.

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (1 hónapja)

Tisztelt Péter,
Ha önnek feladjuk a rendelt terméket, akkor a futárszolgálat vagy a posta küld csomagkövetési számot. Így ahogy ön is írta a postától kapott számot. A termék nem lett visszahívva, mert nem lenne okunk egy feladott terméket visszahívni. Termék hozzánk való visszajutása annak az oka, hogy ön nem vette át a terméket! Erről mi nem tehetünk! Visszautasítva azért lett, mert nem vette át a már egyszer feladott terméket!
Tisztelettel: Depo Auto

Vásárlói vélemény

Rendeltem 4 db dísztárcsát. Megrendelésemet megerősítették. Majd értesítettek, hogy feladták a csomagot. 9 nap múlva e-mailban érdeklőttem, hogy merre van a csomagom, mert még semilyen értesítést sem kaptam. Válaszra sem méltattak.

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (1 hónapja)

Kedves Ágnes,
Sajnos nem kaptunk Öntől emailt...Ha kaptunk volna, akkor ugyan úgy mint mindenki másnak, reagáltunk volna.
Tisztelettel: Depo Auto

Vásárlói vélemény

Életemben először és utoljára rendeltem innen... múlt hét csütörtökön (ma kedd van) rendeltem tőlük motorolajat, mely a webshopban úgy volt feltüntetve, hogy raktáron, így a kiszállítás egy munkanap. Nos, aznap kaptam két automata emailt a rendelés visszaigazolásáról. Reménykedtem, hogy mivel egy munkanap a kiszállítás, így péntekre, de legkésőbb következő hét hétfőre itt az áru. Tehát n

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (1 hónapja)

Tisztelt Attila,
06.27-én rendelte az olajat, ami 07.01-én feladásra is került. Illetve át is lett véve, ki lett fizetve. Elnézését kérjük, hogy telefonon ha nem tudott elérni minket, de nem mindig van lehetőségünk felvenni, mivel több száz csomagot adunk fel. Az emaileket minden nap ellenőrizzük és válaszolunk is a kedves vásárlóinknak.
Tisztelettel: Depo Auto

Vásárlói vélemény

Minden rendben volt, köszönöm, s visszatlrek a a kerti cuccok vásárálása végett mert jók az árak. Roland.

 

DEPO SALES GROUP 97 KFT (1 hónapja)

Kedves Roland,
Köszönjük értékelését. Örülünk, hogy mindennel meg volt elégedve.
Tisztelettel: Depo Auto

Vásárlói vélemény

Motor olajat rendeltem kb 2 hete. Az automatikus üzeneten kívül semmi nem jött. Telefonon elérhetetlenek e-mail -ra se válaszolnak! Aki teheti kerülje ezt a céget! Senkinek nem ajánlom!

 
Vásárlói vélemény

Nálam minden rendben volt. Én a Nagytarcsai Raktárukban vettem át az árut s elég sok csomagot adnak fel. Így nekem nem kellett várni a postára. : ) Még várakoztam a kiszolgálásra láthattam milyen munkával jár egy adott rendelés. Én egy olajcsere szettet rendeltem, ami teljesen tökéletes volt és jó volt a minősége.
Köszönöm Nagypál Tamás.