Decathlon webáruház

Decathlon webáruház
Cégnév
Tízpróba Magyarország Kft.
Alapítás éve:
2000
Tel.:
3619201020
2
7
1
2
1
28
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Decathlon webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
17.9 %
2.6 %
5.1 %
2.6 %
71.8 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

A webáruház szállítási ideje egy katasztrófa, 2 hetet kell várni a megrendelt árucikkre

 
Vásárlói vélemény

Katasztrófa a Decathlon internetes ügyfélszolgálati rendszere! Leadtam a rendelésem, kifizettem, OTP visszaigazolta, a Simplepay visszaigazolta: A Decathlon honlapja meg továbbra is várja, hogy fizessek, az e-mailemre meg azt írják, hogy nem jött át az utalás. NO KOMMENT!

 
Vásárlói vélemény

Soha, semmit nem veszek tőkük most már.

 
Vásárlói vélemény

A rendelèseket 1 hèt alatt sem bírják feldolgozni! E-mail - re nem akarnak válaszolni! Inkább bohócoknak neveznèm őket, mint vállalkozásnak!

 
Vásárlói vélemény

Vettem egy gyalogló sportcipőt (S.. ), ami kényelmes volt használat közben. 1 hónap használat után, a cipő belső része saroktól kb. 3 cm-re orr-rész felé kiszakadt, lyukas lett mindkét oldalon, az anyag gyenge minőségű, konstrukciós hibás lehet. Visszavittem a közel 19. 000 Ft-os cipőt, elküldték bevizsgálásra, természetesen megállapították, hogy én vagyok a hibás.

Azt hiszem többet

 
Vásárlói vélemény

Ennél lassabb online kiszolgálás nem létezik a piacon, a wish gyorsabban szállít mint ezek. Csak akkor rendelj tőlük ha 15 nap múlva kell az áru mert nem kapod meg hamarabb. Mint egy féllábú félkezű látássérült lajhár.

 
Vásárlói vélemény

A webshopból rendeltem egy papucsot. Méret probléma miatt visszavittem a legközelebbi áruházba(Szombathely) ,ahol visszakaptam az árát-a postaköltséggel együtt.
Korrekt, gyors ügyintézés, udvarias kommunikáció.

 
Vásárlói vélemény

Online rendeltem, külső sérülés mentesen átvettem a bontatlan csomagot, majd a sup túrán botáskor kiderült hogy törött árút raktak a csomagba, ez biztos h szándékos volt mert csak több db ban kerülhetett a dobozba ami viszont sértetlen volt. Emiatt a túra egy rémálommá vált. Amikor visszavittem, cserét kértem visszaadták az árát de csak a sérült pumpának. De 200ft tal kevesebbet ami csa

 
Vásárlói vélemény

Kritikán aluli az online részleg! A megrendelt terméket két nappal később törölték arra hivatkozva, hogy tévesen szerepelt a honlapon a mennyiség... Nem először csalódtam bennük két hónapon belül...

 
Vásárlói vélemény

Ez nem online rendelés volt, csak gondoltam itt is megosztom a Decathlon problémakezeléshez való hozzáállását.
Nagyon szeretem a decathlont, általában nincs panasz a termékeikre. Most először volt: megvettem egy 17 ezres futócipőt, amiről az első futásnál kiderült, hogy nagyon nem passzol. Kb 4 km után teljesen széttöri egy ponton a lábam... Visszavittem. Szerintük ez kényelmi probléma