Creative Bútor & Konyhavilág

Creative Bútor & Konyhavilág
Cégnév
Salone Kft.
Alapítás éve:
1997
Cím:
Tel.:
06703639978
4
3
1
0
0
1
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Creative Bútor & Konyhavilág boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Korrekt árak, kedves kiszolgálás, folyamatosan bővülő kínálat, rugalmasság. Csak ajánlani tudom!

 

Gránitmosogatót és előszoba bútort is vásároltunk tőlük, de mást is fogunk! Nagyon elégedettek voltunk, katalógus kép alapján választottunk, de élőben felülmúlták a várakozásainkat. Szuper minőség és kedves segítőkész kiszolgálás! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

Italy Style gardróbot rendeltem, a rendelés leadásától számított 2 hétre ígérték a szállítást, és ezt pontosan teljesítette is a bolt, aminek nagyon örülök. Precíz kiszolgálás, bő választék, segítőkész kollégák, megfizethető és jó minőségű terméket forgalmaznak.

 

Az előző vélemény írója vagyok. A törötten érkezett mosogatótálca árát a bolt kis huzavona után megtérítette, ami pozitív, így a véleményemet módosítom. Ami gondot okozott, az az, hogy az eladó a Magyar Postával szállít, ami meglehetősen kockázatos vállalás a Posta színvonalát ismerve, illetve, hogy a kiszállítás utáni napokon nem éreztük teljesen biztosan, hogy az eladó igazat ad nekünk

 

Gránit mosogatót rendeltünk, amely miután megérkezett és kicsomagoltunk, szó szerint ketté volt törve. Az eladó nem vállalta a felelősséget, a postára hárította, viszont egyértelmű, hogy a termék nem volt rendesen becsomagolva. Folyamatban van a jegyzőkönyvezés és ha ezek után a bolt mégis elismeri, hogy hibázott, úgy a véleményemet módosítom. A kiszállítás több, mint 2 hét volt, ami még

 
Üzletek

Üzletek

Creative Bútor & Konyhavilág(hagyományos bolt)
Cím: 4400 Nyíregyáhza, Debreceni utca 56.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06703639978
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
CREATIVE BÚTOR & KONYHAVILÁG
4400 Nyíregyáhza, Debreceni utca 56.