Crazytrend.hu

Crazytrend.hu
Cégnév
Crazytrend.hu Kft.
Alapítás éve:
2017
Cím:
2459 Rácalmás, Vasvirág utca 5. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36308277322
1.5
1
0
0
0
5
Bemutatkozás
A Crazytrend.hu Kft. hivatalosan 2017-ben alakult, ám a divat, a menő cuccok és főként a karórák kiskereskedelme évtizedek óta a vérünkben van. Árukészletünket kizárólag megbízható európai nagykereskedőktől illetve egyes esetekben egyenesen a gyártóktól szerezzük be, így a termékek eredetiségét 100%-ig garantálni tudjuk. Karóráinkat eredeti csomagolásban, garanciajeggyel és számlával küldjük. Kizárólag outlet árakon, a lehető legnagyobb kedvezményekkel kínáljuk valamennyi termékünket, amelyek sok esetben korlátozott darabszámban állnak rendelkezésre, ezért hosszas gondolkodásra nincs idő! Szerelem első látásra vagy egy elúszott lehetőség - ezt kínáljuk a legjobb árakon! Találkozunk a crazytrend.hu-n!

Üdv.
a Crazytrend.hu csapata
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Crazytrend.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

rendeltem egy terméket, szerettem volna visszaküldeni , de elérhetetlen a cég.

 

Rendeltem egy órát tőlük, pár nappal később próbáltam utána járni, hogy mikorra lesz meg.
Nem válaszolnak a levélre és nem vesznek fel telefont.
Majd elolvastam az árukeresőn a véleményeket (ezzel kellett volna kezdeni) és
visszamondtam a megrendelést.

 

Én pont ma 2 hónapja várok a rendelésemre, de semmi. Nagyon gáz ez a cég.

 

A világ legtrógerebb “boltja”! Nem ajánlom senkinek!
3 hete rendeltem egy órát, azonnal jött is a visszaigazolás, hogy bőséges raktárkészlet áll rendelkezésükre a választott termékből, de mivel ez külföldi partnerüknél van, ezért a szállítási idő kb. egy hét lesz.
Ahogy letelt a visszaigazolt határidő (aminek már 2 hete) , megpróbáltam felvenni velük a kapcsolatot a rendelésemmel kap

 

Rendeltem tőlük, rendelést követően meg is jött a visszaigazolás! Aztán teltek a napok és semmi nem történt... Gondoltam felhívom már őket, a megadott mobil számon. Két nap alatt vagy 10 szer próbálkoztam fel sem vették! Küldtem nekik SMS t amire nem válaszoltak és vissza sem hívtak! Szerintem ez egy teljesen kamu cég, óra azóta sem kaptam meg!

 

Nem olcsó (100e Ft feletti) Seiko órát rendeltem tőlük. Rendelés után pár perccel korrekten tájékoztattak, hogy jelenleg nincs készleten a termék, de egy hét belül érkezik. Pontosan így történt, az óra egy héttel később meg is érkezett tökéletes állapotban, gondosan csomagolva, számlával, garanciával és egy kis ajándékkal : -) ) Seiko rajngó vagyok, tuti rendelek még innen máskor is! Hur

 
^