Cool Vision

Cool Vision
Cégnév
Severus Europe Kft.
Alapítás éve:
2013
Cím:
6723 Szeged, Szilléri sgt 38/A 3/10 (Nem átvételi pont)
Tel.:
0670/559-42-56
5
8
0
0
0
0
Bemutatkozás
A CoolVision webáruház célja, hogy kiváló minőségű, de kedvező árfekvésű napszemüvegeket kínáljon látogatói számára. Webáruházunk nem csak napszemüvegek és optikai/dioptriás szemüvegkeretek eladására fókuszál, hanem igyekszik tanácsokkal, tippekkel ellátni azokat a látogatókat akik esetleg még nem döntötték el, hogy melyik modellt, keretet szeretnék megvásárolni.

Webáruházunk elkészitésekor több éves napszemüveg webáruház üzemeltetési tapasztalatokat használtunk fel, hiszem anyacégünk 2009 óta végez kizárólag napszemüveg / olvasószemüveg / kontaktlencse árusitást interneten keresztül. A többéves tapasztalatot felhasználva reményeink szerint olyan webáruházat sikerült elkészitenünk, amely látogatóbarát kialakitásával, minőséges képeivel, egyszerű vásárlási folyamatával sok-sok látogató tetszését fogja elnyerni az elkövetkező években.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Posta
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Cool Vision boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Többször rendeltem innen. Mindig azt hozták amit rendeltem, szállítás előtt telefonon hívtak egyeztetés céljából. Nagyon jó, hogy vannak méretek, összehasonlítás.

 
Vásárlói vélemény

Rendeltem tőlük egy szemüveget, kiváló a termék, de sajnos később meghajlítottam a szárát, felvettem velük a kapcsolatot tudnak-e alkatrészt a szemüveghez, és teljesen ingyen küldtek egy lencsehibás szemüveget aminek a kerete hibátlan volt, és fel tudtam használni az enyémhez. Ezúton is köszönöm a korrektségüket, mindenkinek ajánlom a boltot!

 
Vásárlói vélemény

Első internetes napszemüveg vásárlásom volt náluk. Kicsit féltem a méret és a valódiságtól. Teljesen feleslegesen! A termék 100%-ig eredeti! A méret a valóságnak felel meg! Eredeti csomagolás, hozzá járó dolgok! A szállítás is iszonyat gyors és úgy van ahogy ígérik! Alaposak! A rendelés leadása után vissza igazoló email, majd telefonon is felkeresnek! A kapott kóddal nyomon is lehet köve

 
Vásárlói vélemény

Nagyon korrekt és gyors!
Példát vehetne az összes webáruház róluk.

 
Vásárlói vélemény

Régóta kerestem egy jó napszemüveget, végül a Cool Vision webáruháznál találtam meg az általam választott szemüveget. Másik boltokról olvastam, hogy alig akarnak megérkezni, lehet a termék sem eredeti.
Itt viszont a jó árak mellett a termék valóban eredeti!
A terméket rendelést követően két napra már meg is kaptam, és a szállítási díj sem drága.
Ezen kívül a napszemüveget alaposan

 
Vásárlói vélemény

Tavaly 3, idén 1 szemüveget rendeltem a webáruházból. A rendelést telefonon is le lehetett adnom, a leadást követő napon készhez kaptam a futárcégen keresztül a napszemüveget. Csak ajánlani tudom őket!

 
Vásárlói vélemény

A termék megfelel a weboldalon látható képekkel. A terméket raktárkészletről küldik, amivel sok idő takaritható meg. A megrendeléstől számÍtott második napon már meg is kaptam a napszemüveget. A vásárolt termék minősége megegyezik az elvásáraimmal.

 
Vásárlói vélemény

A rendelésemet követően 2 napon belül kiszállították a napszemüvegemet. A csomagolás és a szemüveg kifogástalan volt... , pont mint a képeken! Én személy szerint biztos fogok még vásárolni náluk.