Bonprix.hu

Bonprix.hu
Cégnév
bon prix sp. z o.o.
Cím:
, Budapest 1977 CST (Nem átvételi pont)
Tel.:
0618149999
1.5
1
2
2
2
15
Bemutatkozás
A bon prix egy webáruház, amely a világ legnagyobb ilyen jellegű vállalatcsoportja, a hamburgi OTTO Versand része. Több nagy európai országban működik: Lengyelországban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Angliában, Hollandiában, Belgiumban, Svájcban, Csehországban, Oroszországban és Szlovákiában.

Ajánlatunkat katalógus tartalmazza, amelyet kérésükre ingyen kapnak meg.Függetlenül attól, hogy nagyvárosban, vagy kis településen laknak, katalógusunk mindenhova eljut.

A bon prix-től kockázat nélkül vásárolhat, mert az összes termékre kedvező visszavásárlási és reklamációs feltételek vonatkoznak. A katalógusban található cikkeket az egész világból importáljuk, de egyre több terméket állítanak elő Lengyelországban . A gyártás a bon prix szigorú ellenőrzése alatt folyik.

A bon prix vásárlói elsősorban nők, de ajánlatunkban férfi- és gyermekruházat is található.

Rendelkezésükre állunk. Vevőink rendelkezésére állunk.. Gyorsan teljesítjük rendelésüket, melyet elektronikusan, postai úton, faxon vagy telefonon adhatnak meg.

A bon prix biztosítja a kényelmes vásárlást közvetlenül az otthonukból, családi és baráti környezetben, ahol mindenki talál magának valamit a megfelelő méretben és kedvező áron.
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Bonprix.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
4.5 %
9.1 %
9.1 %
9.1 %
68.2 %
Összes vélemény

10 éve vagyok rendszeres vásárlója a boltnak. Kezdetben volt nagyon sok jó tapasztalatom, jó minőségű fürdőruha, különleges, nem szokványos blézer, kabát, amit ma is megdícsérnek rajtam. De kb 2-3 éve egyértelmű a hanyatlás. Kiszámlázott áru, ami nincs is benne a csomagban, néhány pocsék minöségű termék... A mérettel mindig is probléma van - eddig ez azért nem volt különösebben érdekes,

 

Extrém gyenge webshop, nem ár/érték arányos. Egy szezont bírnak kábé a termékeik, olcsós piaci minőség. Persze az ember ne várjon sokat olyanoktól, akik még a saját cégük nevét sem képesek helyesen leírni vagy kimondani. (Bonprix, ejtsd: bonprí, nem bonprix, jelentése pedig jó ár. És ehhez nem kell egyetemi docensnek lenni! )5. 000. 000 ember lájkol egy ilyen gagyi boltot. Hát ennyi az

 

A rendelés megérkezett kb egy hét után, cipő helyett inget küldtek - és nekem kell visszapostázni a hibás teljesítésüket.

 

Nem értem a sok negatív értékelést. Mi már többször rendeltünk innen és mindig mindent megküldtek, mégha több részletben is, mert valami épp nem volt. Amit utólag küldtek, azt is mindig előbb, mint az e-mailben ígért 3-4 hét (általában rá pár napra, vagy max. a következő héten).
Volt, ami nem volt jó, a visszáru nyomtatvány teljesen egyértelmű, visszaküldtem és kaptam az e-mailt, hogy

 

Rendeltem több ruhát, farmert a bonprix-től. A z egyik termék, ami egy kismamafarmer, egy 30 C-os mosás után teljesen elszakadt, annyira, hogy semmilyenformában nem hordható. Nem láttam még ilyet, de hordásra nem alkalmas.

 

2017-18-ban elfogadhatatlan a bolt hozzáállása...
A rendelt kabát nagyon nagy volt, annak ellenére, hogy egyel kisebbet rendeltem, mint méretem. Méretet nem lehet cserélni (ami döbbenetes számomra egy ruhák eladásával foglalkozó webáruháznál) , a termék árát lehet csak visszakérni postaköltség nélkül, így viszont meglehetősen kockázatos innen bármit rendelni, így nem ajánlom senkinek,

 

Sajnálom, hogy nem előbb olvastam el az itteni váleményeket, mert ugyanebbe futottam bele én is. A ruhákkal nem volt gondom, még a méretet is eltaláltam (a hozzászólók javaslatai alapján) , a minőségük is jó.
Az üzleti tisztesség azonban sajnos ismeretlen számukra. Feliratkoztam a hírlevélre az 1500 Ft-os kedvezményért. Amikor leadtam a rendelést, akkor derült ki, hogy az ígért ingyene

 

A bolt nem rossz, bàr csak egyszer kommunikàltam velük, ami hàt ilyenolyan volt. Ha van ingyenes hàzhozszàllitàs és pl. egy 20 szàzalékos kedvezmény, akkor vagy az egyik érvényes vagy a màsik. Holott mindkét kedvezmény a feliratkozottaknak érkezik, mailben, hirlevélben... Egyébként nincs gondom sem a minöséggel és mostmàr a mérettel sem, ugyanis NEM magyar méretek szerint dolgoznak! Ezt

 

Tisztelt Olvasók!
Ez egy e-mail beszélgetésből adódó válasz levél tőlem!

Tisztelt ügyintéző!
Tisztelt Balázs Judith!

A leveléből, válasz adásából arra következtetek hogy nem elég rugalmas a cég. Most még egy 9500 Ft os rendelést szerettem volna hozzá adni a 20 ezres rendelésemhez.
Nem gondolnám hogy egy ekkora rendelést elveszíteni 1500 Ft miatt lógikus lenne? !Ráadásul úgy

 

A ruhák ránézésre jók, egyediek, talán még tetszenek is, de.... borzalmas a méretezés semmi köze hozzá... ha megveszem, postaköltség, ha visszaküldöm akkor megint postaköltség... többe kerül a leves, mint a hús...
Nem értem, hogy legalább 1 db üzletet miért nem tudnak fenntartani, ahol meg tudják nézni az érdeklődök a ruhákat? Sokkal több hasonló kaliberű hölgy vásárolna, sokkal több t

 
^