bio365.hu

bio365.hu
Cégnév
MaxShopping Kft.
Alapítás éve:
2009
Cím:
1084 Budapest, Bérkocsis u. 19. (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36-70-426-30-43
2.5
1
0
0
0
2
Bemutatkozás
Bio és natúr termékek webáruháza.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) bio365.hu boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Liszteket rendeltem amik szétszakadt csomagolásban érkeztek ezért nem vettem át. Kértem információt, hogy tudják-e újra postázni, de se többszöri e-mailes, se telefonos megkeresésemre nem kaptam érdemi választ, ezért 10 nap elteltével töröltem a megrendelést.

 
Vásárlói vélemény

Most először rendeltem tőlük, de nem utoljára. : ) Nagyon gyors volt a kiszállítás, hamar megkaptam a csomagomat, minden rendben volt a rendelésemmel. Kár, hogy csak utánvétesen lehet tőlük rendelni, de remélem bevezetik majd a kártyás fizetést is. : )

 
Vásárlói vélemény

A lejárt termékeket kértek küldjem vissza úgy, hogy ok álljak a posta költséget. Nem vettek át, arra hivatkozva hogy nem ép a csomag. Bele nem néztek, így nem is tudják hiszen a posta becsomagolta és rajta volt a törékeny felirat. Nem
Ajanlom senkinek, hogy tőlük vásároljon. Ha hibáznak, nem vállalják a felelősséget..

 

bio365.hu (9 hónapja)

Tisztelt Adrienn! A termék nem volt lejárva, Ön arról tájékoztatott minket, hogy a termék másfél hónap múlva fog lejárni. A felajánlott cserét nem fogadta el, így a visszaküldésről egyeztettünk. A megadott címre, utánvét nélkül, a visszautaláshoz szükséges bankszámlaszám megküldése mellett. A csomag azért nem került átvételre, mert utánvét díjat kértek kollégáimtól. A visszküldéskor egyeztettük, hogy a megadott bankszámla számra utaljuk vissza a termék árát és a rendelés szálltási költségét. A bankszámlaszámot is megküldte részünkre, így kétszer fizettük volna vissza a termék árát Önnek. Továbbra is várjuk a visszárut, utánvét megjelelölés nélkül. Üdvözlettel, bio365.hu