Biciklikk

Biciklikk
Cégnév
Laptopszalon Kft.
Alapítás éve:
1998
Cím:
Tel.:
+36703962406
4.5
2
1
0
0
0
Bemutatkozás
Miért pont nálunk vásárolj kerékpárt?

• Webes kereskedelemben csapatunk a tavalyi évben 2MRD Ft feletti forgalmat realizált, tehát nagy tapasztalattal tudunk rendelkezésedre állni;
• Kerékpárok kereskedelmével, szervizelésével 1994 óta foglalkozunk;
• Számos teljesen új és már meglévő, de személyre szabott szolgáltatással egészítettük ki a gyártók által kínáltakat, hogy a lehető legkényelmesebben és legbiztonságosabban vásárolhass és légy elégedett hosszútávon:
• BiciKlikk Pickup & Return ( H2GO (Háztól- Házig szolgáltatás)): Minden ügyfelünknek, aki a biciklikk.hu webshopból vásárolja meg kerékpárját, a megadott címéről díjmenetesen elszállítjuk a kerékpárt a gyárba/szerviz-pontba, majd a munkák elvégzése után azt visszaszállítjuk a megadott címre (díjmentesen, szolgáltatás díjába beleépítve)
Ezen szolgáltatás használata online regisztrációhoz és a kibővített garancia meglétéhez kötött. A weblapon kialakított szerviz felületen tudsz foglalni szerviz időpontot (tól-ig)
• Vásárlási Hitel: A biciklikk.hu webshopban vásárolt kerékpárokra vásárlási hitelt is igényelhetsz, amennyiben nem áll rendelkezésedre a teljes vételár. A döntésben egy online hitel kalkulátor is segítségedre van
• Kerékpár biztosítás: Bár minden új kerékpárhoz 1év ingyenes biztosítást adunk ingyenesen, a megvásárolt kerékpárokra igény szerint köthetsz biztosítást is, mely lopásra illetve a garanciális feltételeken kívüli javításokra is kiterjed. A megvásárolandó kerékpár biztosítási díjairól a biztosítási díj kalkulátor ad számodra tájékoztatást.
• Online technikai support: Csapatunk munkaidőben rendelkezésedre áll a használat során felmerülő technikai kérdések, apróbb „üzemzavarok” megválaszolására, elhárítására. Komolyabb probléma, garanciális hiba esetén az online felületen szervizidőpontot és Pickup&return futár időpontot is lefoglalhatsz

Mivel több a mi webshopunk, amiért előnyös vásárlóinknak minket választani?
- Bőséges információk találhatóak a kerékpárokról: Az általános leíráson túl, a kerékpárok lényeges összetevőit tartalmazó paraméterlista is segít Neked a megfelelő termék(ek) kiválasztásában. A képgaléria - ahonnan kedvedre válogathatsz - és a videó – mely a kerékpárok kicsomagolásáról és gyors üzembe helyezéséről szól – a vizuális megjelenítéssel szintén megkönnyítik döntésedet.
A legfőbb szempont: gyorsan, könnyen, egyszerűen tudj hozzáférni a lehető legtöbb releváns információhoz, mindezt egy letisztult, profi felületen.

- Egyszerű kezelhetőség: Az egyszerű, jól strukturált menüpontoknak köszönhetően a könnyen tájékozódhatsz a honlapon, ami a nagy választék miatt is kiemelt jelentőséggel bír.

- Áttekinthető felület: A honlap informatív mivolta ellenére is sikerült egy áttekinthető felületet létrehozni, a fentieken már említett egyszerű kezelhetőséggel, és a modernitással összhangban a letisztultság jellemző rá leginkább.

- Intelligens keresőrendszer: Az új általános és az összetett keresőprogramok lehetővé teszik, hogy - az adott termék bármilyen paraméterére rákeresve – szintén könnyen és gyorsan megtaláld a kívánt terméket. Keresésedet továbbá segítik a különböző szempontok, mint például a gyártó, típus, váltó-fék rendszer vagy akár a kerékmárka. Ha tudod, hogy mit keresel, ez a legjobb módja, hogy pillanatok alatt megtaláld azt!

- Interaktív gyorsmenü: Gyorsaság és könnyű navigáció mindenekelőtt!
A kosártól, a hitel és biztosítás kalkulátoron és a kedvenceken át, az utoljára megtekintett termékekig minden gyorsan, könnyen elérhető.
A vásárlás során pedig lehetőséged adódik arra is, hogy az egyes termékekhez ajánlott kiegészítőket akár egy kattintással a kosárba helyezd.

- Modern megjelenés: Ahogy egy szaküzlettől elvárjuk, hogy megteremtse a megfelelő légkört a vásárlásodhoz, úgy elvárható ez az interneten is, egy virtuális szaküzlettől. A BiciKlikk.hu új honlapja esetében ez teljes mértékben megvalósult.
A modern és egyben stílusos megjelenésű webshop visszafogottan, letisztultan biztosítja számodra a kellemes felületet a vásárláshoz.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Biciklikk boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

2018. 04. 29-én rendeltem tőlük egy TREK kerékpárt. Az ügyintézés gyors és pontos volt. Az ügyintéző nagyon kedves és segítőkész, csak jókat tudok elmondani.
A biciklit pár nap múlva a boráros téri üzletükben vettem át. A srácok nagyon kedvesek és figylemesek voltak, a kerékpár menetre készen állt.
Miért a négycsillag?
Hazafelé tekerve a baloldali pedál majdnem leesett, betértem eg

 

Cube cross kerékpárt rendeltem, a rendeléskor ígért szállítási időt betartották. A kerékpár kiszállítás alatt sem sérült, korrektül volt csomagolva és tényleg csak rá kellett ülni. Összességében elégedett vagyok a teljes folyamattal és a webáruházukkal, illetve akivel személyesen beszéltem maximálisan segítőkész volt.

 

2016-12-29. -én Rendeltem tőlük egy Kross Evado 4. 0 típusú kerékpárt. Az ünnepek után rögtön vissza is jeleztek és 2017-01-04. -én kézhez is kaptam a csomagom.
A csomag sértetlenül megérkezett. A becsomagolás alapos volt : ). A kerékpár menetkészen érkezett az első tesztkörön minden rendben volt.
Csak ajánlani tudom őket!
Nagyon kedvesek, gyorsak, szakszerűek.
10-ből-11.

 
Üzletek

Üzletek

Biciklikk(hagyományos bolt)
Cím: 7624 Pécs, Kodály Zoltán u. 3.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36703962406
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 09:00 - 18:00
kedd 09:00 - 18:00
szerda 09:00 - 18:00
csütörtök 09:00 - 18:00
péntek 09:00 - 18:00
szombat 09:00 - 18:00
vasárnap Zárva

Üzletek

BiciKlikk Szolnok(hagyományos bolt)
Cím: 5000 Szolnok, Lovas István utca 1.
Telefon: +36702204588
Nyitvatartás
hétfő 09:00 - 17:00
kedd 09:00 - 17:00
szerda 09:00 - 17:00
csütörtök 09:00 - 17:00
péntek 09:00 - 17:00
szombat 09:00 - 12:00
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
BICIKLIKK
7624 Pécs, Kodály Zoltán u. 3.