BIBLOO

BIBLOO
Cégnév
Digital People, a.s.
Alapítás éve:
2015
Cím:
133 00 Prága, Seifertova 823/9 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 1 445 3999
3.5
9
0
1
0
5
Bemutatkozás
Divat webáruházunkban exkluzív női, férfi és gyerekruha széleskörű választékát találja. 25 000 Ft értékű rendelés esetén a szállítási költség díjmentes. Termékeinkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben az áru az Ön elvárásainak nem felelt meg, az átvételtől számított 30 napon belül indok feltüntetése nélkül is visszaadhatja.

Munkanapokon (hétfő - péntek) 08:00-tól 17:00 óráig állunk a rendelkezésére.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Gyorsított kiszállítás
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
Vélemények

Írjon véleményt a(z) BIBLOO boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
60.0 %
0.0 %
6.7 %
0.0 %
33.3 %
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

A többi értékeléssel összhangban én is tartottam ettől a cégtől való rendelésről mert még egyáltalán nem hallottam róluk az elmúlt x évben egyszer sem, de kellemeset csalódtam, minden megjött, amit visszaküldtem arról levelet kaptam és másnap már utalták is vissza a maradékot.

 
Vásárlói vélemény

Korrektek voltak, kisebb méretet kaptam mint amire számítottam és zökkenőmentesen kicserélték, kedvesek voltak. Visszatérő vásárló leszek.

 
Vásárlói vélemény

Méretprobléma miatt viszaküldtem a terméket. Korrekt módon viszautalták az árát.

 
Vásárlói vélemény

Borzasztó! Rendeltem egy pár cipőt. Kiküldték úgy, hogy a jobb és bal eltérő színű volt. Ezt fényképpel az Ügyfélszolgálatnak jeleztem. Saját költségemen visszaküldtem a hibás terméket és kértem a cserét egy hibátlanra. Ma meg is kaptam a "csere árut", ami egy vicc szerintem, ugyanis vagy ismét ugyanazt kiküldték, vagy egy másikat de ugyanazzal a problémával, jobb és bal cipőnek más a sz

 
Vásárlói vélemény

Nagyon jó áron vettem egy szuper táskát, a termék hamar megérkezett, eredeti, kiváló minőségű termék, minden rendben zajlott, csomagolás kiváló, ráadásul ingyenes szállítással kaptam meg.

 
Vásárlói vélemény

teljes mértékben elégedett vagyok velük! borzasztó gyorsan megérkezett a rendelésem, minden rendben volt vele, gyönyörű terméket kaptam. köszönöm nekik : )

 
Vásárlói vélemény

Teljesen meg vagyon elégedve a termékkel ugyanúgy a bolttal is emailre válaszolnak a csomag rendben időbe megérkezett. Utànvéttel vettem levis farmert.

 
Vásárlói vélemény

Tobben is itt nagyon rosszakat irtak roluk, emiatt nagyon hezitaltam h vasaroljak-e itt, de az en tapaszatlatom szerncsere nagyon pozitiv. A megrendelt aru 4 napon belul megerkezett, sajnos a meret nem volt jo, igy telefonaltam nekik h akkor a megadott instrukciok alapjan cserelnem(ami tartalmazza h telefonon egyeztess az ugyfelszolgalattal h felretegyek a jo meretet) , azonnal felvettek

 
Vásárlói vélemény

A termékeknél nagyon kell figyelni, hogy megfelelő méretet rendeljen az ember. A visszaküldés viszonylag bonyolult, mert nem nagyon kommunikálnak a vevővel. Én pl. Nyugodtabb lettem volna, ha van tudomásom a csomagom státuszáról, ez mondjuk engem borzasztóan zavart hogy semmiféle információt nem adtak maguktól, csak zaklatása.
A termékek jó minőségűek ennek ellenére.
Nem tudom... ben

 
Vásárlói vélemény

Én tegnap többször is hívtam a megadott számot, amit nem vett fel senki és vissza se hívtak. Szerencsére a fizetésnél akadtam el, így bár kaptam emailt arról, hogy mit rendelnék, fizetni nem tudtam érte. Köszi : ) Ha esetleg ezután keresnének, ne tegyék, el állok a vásárlási szándékomtól.