BestParfumPlaza

BestParfumPlaza
Cégnév
Web Fashion Kft.
Alapítás éve:
2000
Tel.:
70/552-94-80
5
4
0
0
0
0
Bemutatkozás
Stílusod a parfümöd! Kizárólag eredeti parfümöket forgalmazunk.

Elérhetőségünk:
70/552-94-80
vagy
info@bestparfumplaza.com
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Vélemények

Írjon véleményt a(z) BestParfumPlaza boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Dolce and Gabbana Velvet Sublime és Light Blue parfümöket vásároltam. A vállalt határidőre megkaptam és a termékek eredetiek, jóval olcsóbbak mint más kereskedésekben !

 

Xerjoff Lira parfümjét rendeltem, mesés áron a mesés parfümöt. A szállítás kissé hosszadalmas volt, több, mint egy hét, ám a szállítócég hibájából. De megjött, gyönyörűen, hibátlanul, eredetien, szinte féláron. Ajánlom mindenkinek, egyes termékeik tényleg fantasztikus árakon vannak!

 

Amouage parfümöt rendeltem ami 1 héten belül nálam volt. 100%, hogy eredetit kaptam mert ismerem, és használom ezt a parfümöt. Eddig pont háromszoros áron vásároltam...
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a megbízható webáruházra. Köszönöm.

 

2 napja rendeltem a terméket, mai napon megkaptam. Futár hozta, utánvéttel fizettem. Hugo Boss teszter-t rendeltem a páromnak. Van egy honlap, ahol a parfüm dobozába illetve a parfüm üvegének aljára nyomott szám alapján le lehet csekkolni, hogy a termék meddig szavatos, és hát az is kiderül ugye, ha nem eredeti a parfüm, mert a rendszer abban az esetben nem dob ki találatot. Nos, megtört