Best Showtechnika

Best Showtechnika
Cégnév
Best Webshop Kft
Alapítás éve:
2014
Cím:
1173 Budapest, Csömöri út 272 (Átvételi pont)
Tel.:
+36704286290
2
2
0
1
0
7
Bemutatkozás
Minden ami hang és fénytechnika.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Best Showtechnika boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
Vásárlói vélemény

Rendeltem tőlük 2db Master Audio Dr8 driver ! Kaptam gyárilag két selejtet ! Hetekig tartó email váltás után megbeszéltük hogy küldjem vissza őket , majd küldtek helyette 1db -ot ... Csomagátvétel után rögtön hívtam őket , hitegettek hogy egy volt raktáron két héten belűl küldik ... ez volt két hónappal ezelőtt .... Lehúztak 15000 forintal !
A telefonszámukat eléggé titkolják , ha val

 
Stendby

Rendeltem tőlük Master Audio PA15/8 hangszórót , és minden rendben zajlót. Meg rendeltem a terméket és 2 nap alatt itt is volt.
Kicsit hibának találtam hogy a termék mellé nem volt rakva a Garancia papír, de írtam nekik emailt és rá 2 órán belül vissza is írtak és el is küldték nekem. Eddig meg vagyok elégedve a bolttal , közeljövőben is tervezek rendelni tőlük.

 
Vásárlói vélemény

- Kommunikáció kettes alá, e-mail automata vagy előre beállított sablon érkezik, telefonon nem lehet elérni senkit, több hete leadtam egy 1pár hangszóró rendelést weblapon keresztül "raktárkészleten" hirdetve, sajnos e-mail-ben csak ez jött át: "futárszolgálatnak átadva", viszont a futár nem tud róla, szóval ez a bolt lehet nem is bolt? ??

Ajánlat: Ha nincs valós raktárkészlet, akko

 
Vásárlói vélemény

Kár , hogy nincs mínusz értékelés! -5 pontot adnék rájuk! 5-15 napra ígérték rendelés leadásnál a terméket+1 nap a szállítás! Eltelt 21 nap, arra nem méltattak, hogy a leveleimre válaszoljak! Ha erre nem képesek, mi van akkor , ha garit kell intézni! Nagyon messze kerüljétek őket, csak jóindulatból mondom! Telefonszám nincs, egyik email címükre sem reagálnak! Az időtöket vesztegetitek ve

 
Vásárlói vélemény

Elég nehézkesen indult a megrendelés is, a kommunikációt kellene fejleszteniük a vevőkkel. Volt egy 300+ ezres rendelésem, kb másfél hónap alatt jutott el hozzam. Heti egyszeri kapcsolattartásban voltunk, telefonon. E-mailben nekem sem válaszoltak. Sikeresen meg érkezett a rendelésem hiánytalanul. Csak azoknak tudom ajánlani akik a türelem felső határán vannak, és nem számít az idő hogy

 
orbitus

A rendelés egy hónap múlva jött volna, de az utánvét összege a töredéke volt a rendelt tételnek, így át sem vettem. Telefonszámuk nincs, az emailre nem válaszoltak... információt nem adtak a hiányzó tételről...

 
Vásárlói vélemény

Leadtam egy rendelést 2 napja, de semmi válasz nem érkezett. Se visszaigazoló e-mail! Küldtem nekik egy e-mailt, de válaszra se méltattak! Jobb nem rendelni erről az oldalról! Nem tudom lemondani sehogy a megrendelést, de ahogy ők nem jelentkeznek, én nem leszek hajlandó átvenni és kifizetni semmit! Vigyék nyugodtan vissza a terméket, ha esetleg mégis kiküldenék.

 
Vásárlói vélemény

Nem ajánlom senkinek .

 
Janó

Rendelést követően nem az a terméket küldték ki , amit én megrendeltem . Rengetek email váltás után , rossz címet adtak meg a visszaküldésre , így inkább úgy döntöttem , hogy vissza se küldöm.

 
Vásárlói vélemény

Készséges csapat, könnyen kezelhető webes felület, gyors kiszállítás, kedvező árak. Az üzlet sajnos nem jött össze, mert a termék nem nyerte el a tetszésemet, de ettől függetlenül a webshop mindent korrekt módon intézett és bátran ajánlom mindenkinek, aki érdekelt a hangcuccok világában.

 
Üzletek és átvételi pontok

Átvételi pontok

Best Showtechnika(átvételi pont)
Cím: 1173 Budapest, Csömöri út 272
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36704286290
Képek a boltról:
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 15:00
kedd 08:00 - 15:00
szerda 08:00 - 15:00
csütörtök 08:00 - 15:00
péntek 08:00 - 15:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek és átvételi pontok
BEST SHOWTECHNIKA
1173 Budapest, Csömöri út 272