Berguson Kerékpárszaküzlet és Szerviz

Berguson Kerékpárszaküzlet és Szerviz
Cégnév
Berguson Kft.
Alapítás éve:
1995
Cím:
1035. Budapest, Vihar utca 12 (Hagyományos bolt)
Tel.:
0036/1-368-4251
5
1
0
0
0
0
Bemutatkozás
Családi vállalkozásunkat, a Berguson Kft.-t 1995-ben alapítottuk. Eleinte használt kerékpárok bizományos adás-vételével foglalkoztunk egy panelház 28 négyzetméteres babakocsi-tárolójában, a Szél utca 14. szám alatt.

Az üzletet kinőve 1999-ben átköltöztünk a szomszédos Vihar utca 12. szám alá, egy 130 négyzetméteres helyiségbe.

2008-ban megvásároltuk a szomszédunkban, a Vihar utca 10.-ben található 60 négyzetméteres helyiséget, és megnyitottuk a Kerékpáros Ruházat és Túrafelszerelés üzletünket.

2009. április 22-én, Óbudán, a Laktanya utca 1/b-ben, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának támogatásával megnyitottuk Magyarország első non-profit kerékpárkölcsönzőjét. A kerületi lakosok napi 200 forintért bérelhetnek jó minőségű kerékpárokat a 60 darab Kellys kerékpár közül. Célunk, hogy népszerűsítsük és bárki számára elérhetővé tegyük a kerékpározást.

2008-tól folyamatosan bővítettük a Vihar utca 12. szám alatt található üzletünket. Jelenleg 460 négyzetméteren, 400 különféle kerékpárral várjuk ügyfeleinket. Csapatunk 18 főből áll.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt több mint 20 évben a gyártóktól és forgalmazóktól számos elismerést kaptunk. Az általunk forgalmazott márkák gyártóival, üzletkötőivel kitűnő kapcsolatot tartunk fenn, így bármilyen igényre, esetleges problémára az átlagosnál gyorsabban tudunk megoldást találni.

Kellemes böngészést kívánunk üzletünk weboldalán és végsősoron jó biciklizést a leendő új kerékpárjával.

Büszkék vagyunk arra, hogy forgalmazókkal, nagykereskedőkkel és különböző szervezetekkel hosszú évekre visszanyúló, kiegyensúlyozott munkakapcsolatot tartunk fenn. Nagy örömünkre szolgál, ha üzleti partnereinktől visszajelzést kapunk munkánkkal kapcsolatban, főként, ha dicsérő szavak, elismerések formájában.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Berguson Kerékpárszaküzlet és Szerviz boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Gyors, pontos, megbízható! Kiváló akciókkal! Kerékpár computert rendeltem tőlük, másnap már jött is a futár! Csak ajánlani tudom!

 
Üzletek

Üzletek

Berguson Kerékpárszaküzlet és Szerviz(hagyományos bolt)
Cím: 1035. Budapest, Vihar utca 12
Telefon: 0036/1-368-4251