Beliani Magyarország

Beliani Magyarország
Cégnév
Beliani (DE) GmbH
Alapítás éve:
2009
Cím:
6341 Baar, Lindenstrasse 16 (Nem átvételi pont)
Tel.:
+36 (1) 700 8555
2.5
1
1
0
0
3
Bemutatkozás
Beliani - Az Online Design Bútor Outlet

A Beliani ajánlata:

* Bútorok egyszerű és problémamentes online vásárlása
* Kiváló ár-érték arány
* Modern dizájn és nagyszerű minőség
* 365 napos visszaküldési jog
* Akár 5 év garancia
* Ingyenes házhozszállítás

Válassza ki formatervezett - svájci minőségi standardok szerint készült - termékeink közül a kertjébe, lakásába, házába vagy teraszára illő bútort. Biztos, hogy nálunk talál ízlésének megfelelő darabot és 100%, hogy választásával sokáig meg lesz elégedve.

Ügyélszolgálatunk a +36 (1) 700 8555-ös telefonszámon, a mail@beliani.hu email címen, illetve honlapunkon keresztül chat-en érhető el munkanapokon 8.00-tól 16.00 óráig.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Futárszolgálat
Fizetési módok: Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Beliani Magyarország boltról!

1
         
2
3
4
Összes vélemény

Az oldal a vevők átverésére szakosodott! Sajnos nem olvastam el az előttem hozzászólókat... Miután rendeltem tőlük egy nagy értékű luxus minőségűnek hirdetett terméket, egy rossz minőségű, olcsó, a képektől és videótól merőben eltérő árnyalatú terméket kaptam. A visszaküldés rendkívül drága és körülményes! Senkinek nem ajánlom!

 

Lámpát rendeltünk tőlük, a webáruház látszólag magyar, viszont az általuk hírdetett csere lehetősége esetén (bontatlanul akartuk kicseréltetni a terméket) azonnal német lesz a cég, fizessünk 13. 000 forintot a postaköltségre! A magyar jogszabályokat, fogyasztóvédelmi törvényeket semmibe veszik! Aki cserét, garanciát akar tőlük a magyar jogszabályok alapján az ne tőlük vásároljon!

 

Beliani Magyarország (10 hónapja)

Honlapunkon több helyen is föltüntetjük, hogy a Beliani egy svájci online vállalat, valamint 19 országban vagyunk jelen.

Vásárlásom során akadt pár kérdés a kiválasztott termékkel kapcsolatosan, melyről néhány e-mail csere után választ is kaptam. Gyors ügyfélszolgálat. Úgy a termék, mint a rendelés lezajlása is OK, bár a szállítócég lehetett volna pontosabb. 4/5 ajánlom

 

Az ügyintézés maximálisan rendben volt , az ár kedvező, jó a minőség. E-mailben folyamatosan értesítettek minket a rendelés státusáról. A bútor kiváló állapotban, sérülésmentesen érkezett, a csomagolás eltávolítása után sem találtunk semmilyen esztétikai vagy anyag hibát. Kisebb probléma volt, hogy a szállítást végző sofőr nem kapta meg a telefonszámot, ezért a kiszállítás pontos ideje n

 

Mivel még senki nem értékelte, kockázatot vállalva rendeltem töllük. Bár ne tettem volna kb. egy hónapja küldtek egy méret hibás terméket. ( Előre megfontolt átverési szádékkal) Reklamációmra ködösités, gyenge kifogások, jogszabályi érvelésre visszavételi igéret, párnapra annak megtagadása, ez még tetézve a 14 napos elállásijog semmibe vételével. A huza-vona még mindig tart, csak most

 

Beliani Magyarország (1 éve)

Honlapunkon szerepel, hogy higiéniai termékeket felbontott állapotban nem áll módunkban visszavenni (ilyen megkötésre jogszabály adta lehetőség van) és az is fel van tüntetve, hogy a vízágy matrac ezek közé tartozik. Az ügyfél azonban vízzel való feltöltés után szerette volna azt nekünk visszaküldeni, így azt sajnos nem tudtuk elfogadni. Vízágy matracaink pedig puhakeretű/soft side vízágyakhoz ajánlottak, így a méretük is annak megfelelően van feltüntetve - ez is szerepel a termékleírásban.

^