Beauty Store

Beauty Store
Cégnév
Hair-Matic 1122 Kft
Alapítás éve:
2014
Cím:
1036 Budapest, Perc utca 6 (Hagyományos bolt)
Tel.:
+36303311488
5
1
0
0
0
0
Bemutatkozás
A Beauty Store & Service-t azért hoztuk létre, hogy a fodrász kollégáinkat teljes körűen kiszolgálhassuk! 200 nm-en kínáljuk a Wella szalonexkluzív termékeit, valamint értékesítünk fodrász eszközöket, gépeket, a hajvágó csipesztől a climazonig!

Pontosan tudjuk, hogy mik azok a szempontok amik valódi segítséget nyújtanak, a mindennapi munkához. Ezért van hosszú nyitvatartási időnk is (8:00-20:00-ig), hogy akár kezdés előtt - vagy után - a vásárló kényelmesen fel tudja tölteni a készleteit. Mivel a kereskedés és a szalon egy térben van, ezért profi fodrászok tudnak segíteni és tanácsot adni.

A szervizünk professzionális szolgáltatást nyújt minden fodrásznak, manikűrösnek, pedikűrösnek, kozmetikusnak. Házhoz szállítással vállaljuk a gépek szervízelését, karban tartását, lézeres ollóélezést az ország minden pontjára.

Ahogyan a szalonban, itt is elengedhetetlenül fontosnak tartjuk a magas színvonalat, ezért csak professzionális termékeket és eszközöket értékesítsünk, rendkívül széles palettával, nagy raktárkészlettel.

Ha csak éppen kifogyott egy terméked, vagy szeretnéd nálunk feltölteni a készleteidet, egyedi akciókkal várunk a kereskedésünkben, vagy látogass el a honlapunkra, ahol online, házhoz szállítjuk Neked a kiválasztott termékeket!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Beauty Store boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Megvoltam elégedve egy napon belül megkaptam a termékeket

 
Üzletek

Üzletek

Beauty Store(hagyományos bolt)
Cím: 1036 Budapest, Perc utca 6
Telefon: +36303311488