Bartimex Audio Webáruház

Bartimex Audio Webáruház
Cégnév
Bartimex Audio
Alapítás éve:
2007
Cím:
Tel.:
+36209533324
5
3
0
0
0
0
Bemutatkozás
A Bartimex Audio Bt. magyar magánszemélyek tulajdonában álló, szórakoztató elektronikai és elektromos háztartási gépek kereskedelmével foglalkozó vállalkozás. A cég 2007-es alapítása óta stabil részvevője a hazai internetes kereskedelemnek, a bartimexaudio.hu weblapunk szórakoztató elektronikai termékekre, a bartimexrobotix.hu pedig okos-otthon termékekre szakosodott. Termékeink többségét bemutatótermünkben is meg lehet tekinteni, ki lehet próbálni, illetve a megrendelt termékek személyes átvételére is itt van lehetőség. Az egész ország terültére ingyenes szállítjuk ki a megvásárolt berendezéseket 100 000 Ft értékhatár felett.

Pénzügyi helyzetünk stabil, forgalmunk dinamikusan, éves szinten 30-50%-al növekszik.

Cégünk filózófiájára jellemző, hogy csak olyan berendezéseket forgalmazunk, melyeket saját lakásunkban is szívesen látnánk, de soha nem állítjuk termékeinkről, hogy az a "piac legjobb terméke" lenne. Igyekszünk a tudásban és ár/értékében legjobbat ajánlani, hogy a vásárlás utáni mindennapos használat valóban sok örömöt adjon a termék tulajdonosának!

Kínálatunkban jelenleg több mint 100 gyártó közel 3000 terméke szerepel, így elmondhatjuk, hogy a hazai hifi és házimozi készülék választék nagy része megtalálható nálunk, így szinte biztos, hogy minden hozzánk forduló érdeklődőnek tudunk olyan ajánlatot nyújtani, amely kompromisszumuk nélkül megfelel minden elvárásának.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Bartimex Audio Webáruház boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény
SirRasor

Megbízható hely, minden a megbeszéltek alapján ment. A rendelés állapotáról még telefonos tájékoztatást is kaptam. A terméket tökéletes állapotban, sértetlen csomagolásban kaptam meg.

 
Vásárlói vélemény

Megbízható, pontos!

 
Vásárlói vélemény

Teljesen megvoltam elégedve mindennel!

 
Üzletek

Átvételi pontok

Bartimex Audio Webáruház(átvételi pont)
Cím: 1039 Budapest, Bivalyos u. 20.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36209533324
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
BARTIMEX AUDIO WEBÁRUHÁZ
1039 Budapest, Bivalyos u. 20.