BART-Air Klíma Kft.

BART-Air Klíma Kft.
Cégnév
BART-Air Klíma Kft.
Alapítás éve:
2007
Cím:
Tel.:
06-20-3973414
3.5
2
0
0
0
1
Bemutatkozás
Klíma, légtechnika rendszerek telepítése mellett, épületgépészeti tevékenységeink közé tartozik: központi fűtés, víz, gáz, csatorna, páramentesítő, légkezelő, hővisszanyerő, napkollektor, hőszivattyú telepítése.
Minőségpolitikánk szerint csak minőségi termékeket forgalmazunk, és telepítéseinket zöldkártyás igazolvánnyal rendelkező, kiváló szakemberek végzik ügyfeleink nagy megelégedésére.
A felméréstől, a tervezésén, a pályázatok megírásán, a kivitelezésen keresztül, a beüzemelésig mindenben segítünk, forduljanak hozzánk bizalommal.
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Fizetési módok: Készpénz
Rendelési módok: Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) BART-Air Klíma Kft. boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
Összes vélemény

Nagyon megvoltam mindennel maximálisan elégedve! Rendben, gyorsan, tisztán dolgoztak az előzetesen egyeztetettek szerint. Ár-érték arányban a legjobb választás volt! Bátran merem ajánlani mindenkinek! : )

 

Köszönöm a teljeskörű segítségüket!
Egy másik terméket szerettem volna a házamba, de a helyszíni felmérés során (ingyenes! ) meggyőztek, hogy elegendő egy kisebb teljesítményű hőszivattyú is, ami persze olcsóbb is. A szakmai tanácsadás, a gép beszerzése, telepítése, a munkavégzés stílusa, szakmaisága, mind-mind 5 csillagos! Tökéletesen, időben, tisztán végezték el munkát. (még fel is t

 

Teraszfűtést rendeltem tőlük 100 ezer Ft-ért, amelynek beszerzése 2 hétig tartott. Amikor pedig végre meglett a készülék, az ügyvezető - korábbi ígérete és az emailes visszaigazolása ellenére, és miután én hívtam fel - végtelenül beképzelt és arrogáns módon közölte, hogy mégsem szállítják ki szomszédos, 12. kerületbe, és hogy neki ez a megrendelési összeg egyébként nem tétel. Helyette a

 
Üzletek

Átvételi pontok

BART-Air Klíma Kft.(átvételi pont)
Cím: 1222 Budapest, Saskő-tér 223862/7
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: 06-20-3973414
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
BART-AIR KLÍMA KFT.
1222 Budapest, Saskő-tér 223862/7
^