Barkácshiper

Barkácshiper
Cégnév
Barkácshiper
Alapítás éve:
1995
Cím:
Tel.:
+36 (29) 746 170
4.5
159
6
6
1
30
Bemutatkozás
Magyarország egyik legrégebbi barkács kereskedőháza. Állandó raktárkészlet, jó árak, megbízható termékek. És értünk is hozzá!
Weboldalon elérhető szolgáltatások
Termékátvételi módok: Személyes átvétel
Futárszolgálat
Posta
Gyorsított kiszállítás
Pick Pack átvételi pont
Fizetési módok: Készpénz
Átutalás
Bankkártya
Rendelési módok: Webshop
Telefon
E-mail
Vélemények

Írjon véleményt a(z) Barkácshiper boltról!

1
         
2
3
4

A vélemény elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megadott e-mail címét az Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; Árukereső.hu) adatkezelőként kezelje. Az adatkezelésről további tájékoztatások itt érhetőek el.

Vélemény elküldése
VÉLEMÉNYEK ÉRTÉKELÉS SZERINT
Értékelés
 
%
78.7 %
3.0 %
3.0 %
0.5 %
14.9 %
Összes vélemény

Folyamatos, udvarias, korrekt tájékoztatás a rendeléstől a kiszállításig bezárólag.

 

Karácsony előtt dec. 19. -én rendeltem egy hősugárzót, másnap már meg is kaptam a terméket! Ismerősömnek kellett, de azt nem mondta, hogy fürdőszobai... Én pedig nem olyat rendeltem... Felhívtam őket a karácsony előtti utolsó munkanapon, hogy nem-e lehetne szó cseréről. Azt válaszolta a Hölgy, hogy természetesen lehetséges, de mivel ez az utolsó munkanapjuk Karácsony előtt, így már nem t

 

Szerdán késő este rendeltem egy 150 cm-es Sola vízmértéket a bolttól, csütörtökön már fel is dolgozták és át is adták a futár szolgálatnak.
WebShopjuk könnyen kezelhető és áttekinthető.
Mellékesként jegyzem meg, hogy a futár szolgálat, amit választottak nem volt a helyzet magaslatán, ezért péntek helyett csak rá következő hét kedden kaptam meg a rendelésem és nem tudtam a bankkártyáv

 

A termék rendben, a beígért időn belül megérkezett(csak külső raktáron volt, de ezt a bolt jelezte is) ,a kommunikáció is korrekt volt.
Viszont bankkártyával sajnos nem tudtam fizetni.

 

Csütörtök délután megrendeltem egy betonkeveröt, péntek délelött átvettem a futártól házhoz szállítva 200 km-re, a bolt gyors, komunikativ, minden rendben zajlott le.

 

Egy nap alatt megérkezett a megrendelt termék (a karácsony előtti őrületben) , és gond nélkül tudtam bankkártyával fizetni. Szerintem szuperek!

 

Gyors, pontos, korrekt bolt! Vasárnap este rendeltem, kedden megkaptam.

 

A vállalt határidőre, sem később a terméket a cég nem szállította, az emailben történt megkeresésre nem válaszoltak. Ezek szerint olyan terméket tartanak fent az árukeresőn és a saját web lapjukon, amellyel nem rendelkeznek.

 

tróger egy bolt! !! !! !! !! ! 5 nap után se küldtek előlegbekérőt, majd írtam nekik emailt de arra sem válaszoltak! felhívtam őket hogy mi a helyzet! ? erre kiderült hogy a termék 2-3 ezer forintot emelkedett, és nem elérhető mert a futárszolgálat csúszik (annyit hogy karácsony előtt nem érkezik meg pedig hatodikán rendeltem) !! !! karácsony előtt..... ...! !! !! !! nyomorékok! !! ne vá

 

Gyors, megbízható bolt!

 
Üzletek

Üzletek

Barkácshiper(hagyományos bolt)
Cím: 2360 Gyál, Bánki Donát utca 20.
Térkép » | Megközelítés »
Telefon: +36 (29) 746 170
Nyitvatartás
hétfő 08:00 - 17:00
kedd 08:00 - 17:00
szerda 08:00 - 17:00
csütörtök 08:00 - 17:00
péntek 08:00 - 17:00
szombat Zárva
vasárnap Zárva
Térkép
Térkép
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
Üzletek
BARKÁCSHIPER
2360 Gyál, Bánki Donát utca 20.